Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN
- Application
- Xiaomi
-
-
Το έβαλα. Διαφορά δεν βλέπω. Μόλις μπορέσω θα το φτιάξω.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Έχω πρόβλημα..έκανα φορματ το τηλέφωνο.ενα umi iron pro Όλα καλά αλλά αγγλικα δεν βλέπω με της τελευταίες εκδόσεις.όταν αλλάξω με τα plug-in του γιατρού για κάποιο λόγο κρασαρει η εφαρμογή μόλις πατήσω να μπω σε κάποιο σύστημα..και έχω μείνει μόνο με κινέζικα.Έχει κάνει καμία πρόταση.Και πριν το φορματ τα ίδια μου έκανε.
Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tsopirs έγραψε:
Έχω πρόβλημα..έκανα φορματ το τηλέφωνο.ενα umi iron pro Όλα καλά αλλά αγγλικα δεν βλέπω με της τελευταίες εκδόσεις.όταν αλλάξω με τα plug-in του γιατρού για κάποιο λόγο κρασαρει η εφαρμογή μόλις πατήσω να μπω σε κάποιο σύστημα..και έχω μείνει μόνο με κινέζικα.Έχει κάνει καμία πρόταση.Και πριν το φορματ τα ίδια μου έκανε.
Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Με Όλα..όσα αλλάξω αν πάω να τα ανοίξω.σταματάνε πριν μπουν.
Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Αναβαθμίζω τώρα από το Meizu market στην 3.5.9
Sent from my m1 note using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Αναβαθμίζω τώρα από το Meizu market στην 3.5.9
Sent from my m1 note using Tapatalk
Γίνε VIP!!!
Για την night vision camera, έχω μέσα στον φάκελο 240 το 2226.apk
Υπάρχει κάπου μεταφρασμένο;
Sent from my m1 note using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Για την night vision camera, έχω μέσα στον φάκελο 240 το 2226.apk
Υπάρχει κάπου μεταφρασμένο;
Sent from my m1 note using Tapatalk
Γίνε VIP!!!
Hi there,
Great all the work you're doing on the Xiaomi software. I have a question though: I want to install the mi smart home app on my samsung galaxy advance s gt-i9070 with Android 2.3.6. I downloaded your file(s) but with installing the app itself I get a parse failure. I have my phone set to allow apps from third parties. Can you tell me if my mobile is usuable? -
Ο/H GArchello έγραψε:
Hi there,
Great all the work you're doing on the Xiaomi software. I have a question though: I want to install the mi smart home app on my samsung galaxy advance s gt-i9070 with Android 2.3.6. I downloaded your file(s) but with installing the app itself I get a parse failure. I have my phone set to allow apps from third parties. Can you tell me if my mobile is usuable?
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες