test
Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN
- Application
- Xiaomi
-
-
Ενημερώθηκαν τα plugin για WiFi 3 και XiaoYi camera with nightvision. Αύριο τα υπόλοιπα...
Plugins for WiFi 3 and XiaoYi small ants camera where updatedΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Με την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής σε 3.7.2 βλέπω ότι τα scenes που μπορείς να προσθέσεις χειροκίνητα είναι πλέον στα αγγλικά και όχι στα κινέζικα. Επιτέλους μπορούμε να αξιοποιήσουμε το full potential της συσκευής!!!
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Ο/H zananiro έγραψε:
Με την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής σε 3.7.2 βλέπω ότι τα scenes που μπορείς να προσθέσεις χειροκίνητα είναι πλέον στα αγγλικά και όχι στα κινέζικα. Επιτέλους μπορούμε να αξιοποιήσουμε το full potential της συσκευής!!!
Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
ΥΣ. Τελικά μου έβγαλε την αναβάθμιση μέσα από την εφαρμογή. Αλλά δεν είναι όλα στ' αγγλικά.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Μόνο το όνομα με τα sms και τα calls μου βγάζει στα κινέζικα. Όλα τα άλλα scenes είναι αγγλικά πλέον, τουλάχιστον όσα τσέκαρα εγώ. Προχώρα στο μενου και δοκίμασε να φτιάξεις ένα scene. Το καλό είναι ότι μπορείς να φτιάξεις σενάρια να αρχίσει αν καταγράφει η κάμερα αν κάποιος άλλος σενσορας πιάσει κίνηση, να κτυπήσει συναγερμός αν η κάμερα πιάσει κίνηση κλπ..
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Just update it yesterday
-
thanks
-
I am completely new to mi home app. I was not able to connect my mi wifi extender (amplifier) to my my home wifi network. Also I downloaded the mi home app from xiaomi site, which its language is chinease and not usable for me. Can you pleasae advise:
1. how can i have translated version of mi home app? Is it downloadable from somewhere?
2. Is it required to set my home wifi to WEP (not WPA2) for wifi extrender to work properly?
thanks. -
Ο/H bluered έγραψε:
I am completely new to mi home app. I was not able to connect my mi wifi extender (amplifier) to my my home wifi network. Also I downloaded the mi home app from xiaomi site, which its language is chinease and not usable for me. Can you pleasae advise:
1. how can i have translated version of mi home app? Is it downloadable from somewhere?
2. Is it required to set my home wifi to WEP (not WPA2) for wifi extrender to work properly?
thanks.
Γίνε VIP!!!
Εμένα το Meizu market μόλις μου έβγαλε την 3.7.3
Unleashed by my M1 NOTEONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Unleashed by my M1 NOTE
3.7.4 μόλις
Καλά τι κάνουν
Unleashed by my M1 NOTEONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Unleashed by my M1 NOTE
Καλά τι κάνουν
Unleashed by my M1 NOTE
PS. Και στο Mi Market βλέπω βγήκε...
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες