Hello Maddoctor,Ο/H maddoctor έγραψε:
Really missing your translation

Br,
zbylu
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούHello Maddoctor,Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H AGNOSTOS έγραψε:
Καλημέρα
Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιηθεί το smart home kit σαν συναγερμός στο σπίτι? Δηλ να φτιαξεις σενάρια όπου πχ με 3 clicks στο button να ενεργοποιείται συναγερμός και με 2 να απενεργοποιείται? Δε θέλω δηλ απλά να χτυπάει όταν ανοίγει η πόρτα αλλά όταν είναι ενεργοποιημένος και επίσης να δίνει και 5 δευτερόλεπτα διαθέσιμα αφού ανοίξει η πόρτα να χτυπήσει ο συναγερμος.
Τα σενάρια σχεδιάζονται εύκολα σε αγγλικό μενού ή έχουμε θέμα στα κινέζικα????
Αν υπάρχει και κανενα video για κάτι τεοιο ευπρόσδεκτο να δω
Ευχαριστώ
Ο/H AGNOSTOS έγραψε:
Καλημέρα
Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιηθεί το smart home kit σαν συναγερμός στο σπίτι? Δηλ να φτιαξεις σενάρια όπου πχ με 3 clicks στο button να ενεργοποιείται συναγερμός και με 2 να απενεργοποιείται? Δε θέλω δηλ απλά να χτυπάει όταν ανοίγει η πόρτα αλλά όταν είναι ενεργοποιημένος και επίσης να δίνει και 5 δευτερόλεπτα διαθέσιμα αφού ανοίξει η πόρτα να χτυπήσει ο συναγερμος.
Τα σενάρια σχεδιάζονται εύκολα σε αγγλικό μενού ή έχουμε θέμα στα κινέζικα????
Αν υπάρχει και κανενα video για κάτι τεοιο ευπρόσδεκτο να δω
Ευχαριστώ
Δεν βλέπω να το έχω...δεν μου το στέλνεις!? Ενημερώθηκε το plugin για IR Remote Controler, φάκελος 104, αρχείο 2480.apkΟ/H billxrys έγραψε:
καλησπέρα.Plugin για το Xiaomi Mi Smart WiFi Socket ποτε θα εχουμε γιατι βαζω το 05.12.2015 (1383.apk for now) αν βαζω το σωστο? και δεν δουλευει, το αλλαζει συνεχεια με 2856.apk