Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN
- Application
- Xiaomi
-
-
Ο/H leo2311 έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα,
περιμένω μέσα στην εβδομάδα gateway και sensors (2 door & 2 body) από το geekbuying για να αρχίσω να παίζω... Αργότερα θέλω να προσθέσω και κάμερες και φώτα LED. Υπάρχει οδηγός κάπου για το πως δημιουργούνται σενάρια μεταξύ τους? Είναι εύκολο από την εμπειρία σας?
Edit : Δεν έχω xiaomi κινητό αλλά samsung και δεν έχω κάνει root. Στο google play store βλέπω επίσημα την 3.6.8. Βάζω αυτή και περνάω από πάνω τα plugins ή εγκαθιστώ απ' ευθείας το apk της πρώτης σελίδας? -
Ο/H Talos έγραψε:
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα,
περιμένω μέσα στην εβδομάδα gateway και sensors (2 door & 2 body) από το geekbuying για να αρχίσω να παίζω... Αργότερα θέλω να προσθέσω και κάμερες και φώτα LED. Υπάρχει οδηγός κάπου για το πως δημιουργούνται σενάρια μεταξύ τους? Είναι εύκολο από την εμπειρία σας?
Edit : Δεν έχω xiaomi κινητό αλλά samsung και δεν έχω κάνει root. Στο google play store βλέπω επίσημα την 3.6.8. Βάζω αυτή και περνάω από πάνω τα plugins ή εγκαθιστώ απ' ευθείας το apk της πρώτης σελίδας?
Εφόσον δεν είσαι Ρουτ Θα κατεβάσεις την official εφαρμογή από το κινέζικο μαρκετ από το λινκ στην πρώτη σελιδα, δεν μπορείς να βάλεις τα plug in του maddoctor. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις plug in κλπ, αυτά εγκαθίσταται και ανανεώνονται αυτόματα μέσα από την εφαρμογή. Θα έχεις κανονικά αγγλικά αλλά όχι Ελληνικά. Σενάρια έχει αρκετά έτοιμα, αλλά είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις και δικά σου.
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Γίνε VIP!!!
Καλημέρα στην παρέα, μπήκα και εγω στο "τρυπάκι " του MI SMART HOME και μέχρι στιγμής εχω παραλάβει τα
Yeelight E27 Smart LED Bulb
Mi Smart WiFi Socket
Smart Home Multifunctional Gateway Alarm System
Xiaomi Mi WiFi Router 3
και περιμένω ακόμη
Mi Smart Temperature and Humidity Sensor
Κατέβασα και το MI HOME 3.7.4 (Παρεπιπτόντως Χίλια ευχαριστώ και Χίλια μπράβο σε όλους που πασχίζουν για τις μεταφράσεις, τα plug ins κλπ...), και παλέυω...(πολυ άτιμα τα κινέζικα!...)
Θα επανέλθω με εντυπώσεις και απορίες...[ Δημήτρης ] -
Hello,
I have replaced 104 | αρχείο 2480.apk | IR Remote Controler | 16.06.2016 (ΟΚ) , but now when i click on my ir remote controller from mi home NOTHING HAPPENS :((( -
Ο/H ZMEU.NET έγραψε:
Hello,
I have replaced 104 | αρχείο 2480.apk | IR Remote Controler | 16.06.2016 (ΟΚ) , but now when i click on my ir remote controller from mi home NOTHING HAPPENS :(((
Γίνε VIP!!!
folder 104 2480.apk , exactly as your instructions
-
Ο/H ZMEU.NET έγραψε:
folder 104 2480.apk , exactly as your instructions
Γίνε VIP!!!
Samsung s5 900fd android 6.0.1 rooted . Yes with chinese is ok....
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες