merci je vais essayer ça

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H lykman έγραψε:
ερχόμουν να κάνω την ίδια ερώτηση με τον φίλο από πάνωΟ/H maddoctor έγραψε:
Μπορείς να μου πεις...ΠΟΥ είναι αυτό το ράδιο γιατί μόνο στην μετάφραση το έχω βρει!?Ο/H echaosad έγραψε:
ιντερνετικό ράδιο εχει αλλα ειναι ολα κινεζικα ραδιο. το θεμα ειναι να μπορουμε να βαλουμε σταθμους που θελουμε εμεις, ενοειτε μεσω ιντερνετ
λοιπόν μέσα στο smart gateway, στην πάνω μισή οθόνη, έχεις τρεις υπό-οθόνες που πας "γλυστρώντας" αριστερά - δεξιά, πρώτη συναγερμός (αν θυμάμαι καλά), μετά internet radio, και μετά φωτάκι... Πατάς πάνω του λοιπόν και μπαίνεις μέσα στο σχετικό μενού...
Ο/H echaosad έγραψε:
Ανοίγεις την εφαρμογή mi home. Επιλέγεις το gateway. Πάνω έχει τρεις επιλογές, home-scene-device, επιλέγεις την device.Επιλέγεις ξανά την gateway. Επιλέγεις radio και πατάς add για να προσθέσεις το ράδιο τής επιλογής σου . Με έκδοση εφαρμογής 3.7.15 αγγλική
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Αν εννοείς εδώ, δεν υπάρχει ράδιο κάπου.Ο/H echaosad έγραψε:
Ανοίγεις την εφαρμογή mi home. Επιλέγεις το gateway. Πάνω έχει τρεις επιλογές, home-scene-device, επιλέγεις την device.Επιλέγεις ξανά την gateway. Επιλέγεις radio και πατάς add για να προσθέσεις το ράδιο τής επιλογής σου . Με έκδοση εφαρμογής 3.7.15 αγγλική
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Unleashed by my M1 NOTE
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Επεξεργασία εικόνων ().
Ο/H maddoctor έγραψε:
Να ρωτήσω τους έχοντας το ράδιο, αυτό που μαρκάρω στην φωτό το έχετε εγκαταστημένο!? Εσύ @RASTAVIPER να υποθέσω δεν το έχεις όπως εγώ!?
![]()