Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN
- Application
- Xiaomi
-
-
Ο/H kalergman έγραψε:
Κάνε αναβάθμιση από την εφαρμογή Mi Home, αν το βλέπει.
Θα προσπαθήσω να την κανω reset kai Προσθήκη χειροκίνητα.
UPDATE.
Μου έκοψε και του έκανα reset. Το έκανα add manually και παίζει σωστά. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας και τη προθυμία σας!!! -
Ο/H amanteous έγραψε:
Στη τελευταία έκδοση είναι μου λέει η εφαρμογή.Θα προσπαθήσω να την κανω reset kai Προσθήκη χειροκίνητα.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ηλιθιότητα της xiaomi. Ένα απλό σύστημα να συνδέεται εύκολα δεν υπάρχει.πρέπει να κάνεις reset πάντα όταν αλλάζεις δίκτυο και της περισσότερες φορές πρέπει να περιμένεις μετα απο πολλές προσπάθειες να γίνει μπλε το λαμπακι.και μένα συνέχεια μήνυμα λάθους μου βγάζει..
Αλλά συνήθως κάποια στιγμή γίνεται μπλε,αλλο κουφό είναι πως κάθε φορά για να συνδεθώ στο extender πρέπει πρώτα απο το κινητό που σεταρα να μπω πρώτα στο κανονικό ρούτερ,αλλιώς δεν συνδέεται..
Αν είναι να φτάσω στην πορτα του σπιτιού και να κάνω ολόκληρη διαδικασία είναι άχρηστο.παντως στολις διακοπές με εσωσε μιας και το wifi του ξενοδοχειου ήταν μέχρι την πορτα
Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γίνε VIP!!!
Γίνε VIP!!!
Γιατρέ, μερικές διευκρυνήσεις σχετικά με το plugin, έχω κατεβάσει την εφαρμογή από το 1ο ποστ σου (smart home 3.7.17), πρέπει να κατεβάσω και το ανάλογο plugin για την συσκευή που με ενδιαφερει ( Νο 13 αρχείο 2943 ) και να το ρίξω μέσα στην διαδρομή που αναφέρεις ? Σωστά ?
Ελα ντε όμως που δεν βρίσκω αυτή την διαδρομή στο τηλ που έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή ( είμαι ρουτ ).΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Ο/H paiktaras έγραψε:
Γιατρέ, μερικές διευκρυνήσεις σχετικά με το plugin, έχω κατεβάσει την εφαρμογή από το 1ο ποστ σου (smart home 3.7.17), πρέπει να κατεβάσω και το ανάλογο plugin για την συσκευή που με ενδιαφερει ( Νο 13 αρχείο 2943 ) και να το ρίξω μέσα στην διαδρομή που αναφέρεις ? Σωστά ?
Ελα ντε όμως που δεν βρίσκω αυτή την διαδρομή στο τηλ που έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή ( είμαι ρουτ ).
Αν είσαι root θα πας στο σύστημα και μετά data data μέσα στα plagins θα βρεις έναν φάκελο που λέγετε 240 εκεί είναι το apk. 2943 για να το αλλαξεις με το μεταφρασμένο..
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H billxrys έγραψε:
Ο/H paiktaras έγραψε:
Ελα ντε όμως που δεν βρίσκω αυτή την διαδρομή στο τηλ που έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή ( είμαι ρουτ ).
Αν είσαι root θα πας στο σύστημα και μετά data data μέσα στα plagins θα βρεις έναν φάκελο που λέγετε 240 εκεί είναι το apk. 2943 για να το αλλαξεις με το μεταφρασμένο..
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ το βρήκα, βάζω το νέο 2493 και μετά όταν ανοίγω την εφαρμογή πάω στην κάμερα και δεν ανοίγει!!!!!!
Τι μπορεί να κάνω λάθος;
Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Ο/H paiktaras έγραψε:
Οκ το βρήκα, βάζω το νέο 2493 και μετά όταν ανοίγω την εφαρμογή πάω στην κάμερα και δεν ανοίγει!!!!!!
Τι μπορεί να κάνω λάθος;
Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H paiktaras έγραψε:
Τι μπορεί να κάνω λάθος;
Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιστεύω πως ναι, αρχικά κάνω εγκατάσταση της τελευταίας εφαρμογής σου από την πρώτη σελίδα και μετά στον σωστό φάκελο αντικαθιστω το αρχείο apk από την λίστα σου, υπάρχει άλλο βήμα?
Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Απλώς βεβαιώσου ότι έγινε αντικατάσταση έγινε σωστά και δεν υπάρχουν 2 αρχεία στον φάκελοΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες