Εισαι ωραίος !!! ΕυχαριστώΟ/H maddoctor έγραψε:
Αυτά που έχω ανεβάσει είναι παλιά plugin γιατί πολύ απλά δεν έχω προλάβει να μεταφράσω τα τελευταία. Μπορείς να έχεις το τελευταίο app και για plugin ότι έχω μεταφράσει, αφού μετονομάσεις το αρχείο στο νούμερο που έχεις τώρα.Ο/H alnikou έγραψε:
Καλημέρα @maddoctor υπάρχει ένα πρόβλημα σε εμένα πάω κανονικά την διαδρομή και βρίσκω μέσα στον φάκελο τα αρχεία : 108/4090, 116/3670, 187/3194, 262/4045, 304/2908. Εχω mikey, MiWIFI, MiFIT, Mi Home (κομπλέ, 4 θερμόμετρα, 2 ανιχνευτές πόρτας, δυο μπουτόν,) μια Yeelight,Mi Smart WiFi Socket (το οποίο μου το βγάζει κινέζικα). αυτά λοιπόν τα αρχεία που έχω εγώ δεν ταιριάζουν με αυτά που έχεις ανεβάσει. Αυτό που είναι μεταφρασμένο είναι το MiWiFi. Τώρα αν πάω στο Mi Home και κάνω την γλώσσα Default μου τα κάνει όλα κινέζικα. Στο Mi Home έχω την 3.9.10 και Locale έχω Mainland China (δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο). Αν βέβαια την γυρίσω Αγγλικά τα κάνει Αγγλικά και Λίγα Κινέζικα. Ερώτηση να βάλω την παλιά την 3.9.5 ? θα την πάρει ?
Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN
- Application
- Xiaomi
-
-
ειστε φοβεροί για την όλη προσπαθεια
-
κκαλησπέρα σας,εδω και καιρο χαλβαδιαζω της smart συσκευες της xiaomi αλλα ξενέρωσα με το application.
Γιατι δεν υποστιριζουν τουλάχιστον την αγγλικη γλώσσα?
Πες οτι αγοραζω μια μπριζα πρέπει να ταλαιπωρηθω τοσο με την εφαρμογή? -
Εγώ εδώ και καιρό έχω χάσει τον mi router απο το menu του έξυπνου σπιτιού.Επίσης η λάμπες ανάβουν συνέχεια και δεν ξέρω γιατί.
Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tsopirs έγραψε:
Εγώ εδώ και καιρό έχω χάσει τον mi router απο το menu του έξυπνου σπιτιού.Επίσης η λάμπες ανάβουν συνέχεια και δεν ξέρω γιατί.
Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H John_Lambrakis έγραψε:
κκαλησπέρα σας,εδω και καιρο χαλβαδιαζω της smart συσκευες της xiaomi αλλα ξενέρωσα με το application.
Γιατι δεν υποστιριζουν τουλάχιστον την αγγλικη γλώσσα?
Πες οτι αγοραζω μια μπριζα πρέπει να ταλαιπωρηθω τοσο με την εφαρμογή?
Μα υπάρχουν Αγγλικά κανονικά.
Sent from my m1 note using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Μα υπάρχουν Αγγλικά κανονικά.
Sent from my m1 note using Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
τι εννοειται με το plugin? ποια εφαρμογη θα χρειαστεί για ενα σενσορ θερμοκρασιας και μια μπριζα.
Νεος εδω ευχαριστώ για την βοήθεια -
Θα χρειαστείς την εφαρμογή mi home.αυτη η εφαρμογή έχει μέσα Όλα τα έξυπνα πράγματα της xiaomi,οποτε όταν προσθέτεις κάποιο από αυτά σου κατεβάζει ενα plug-in για να το δουλέψεις.Αυτά είναι στα κινέζικα αν και πολλά τώρα τελευταία Όπως και η εφαρμογή έχουν αγγλικά.Αλλιώς μπορείς εφόσον είσαι ρουτ να περάσεις της μεταφρασμενες του δόκτορα..Όχι σε όλα,εμένα που εχω την πρώτη πρίζα δεν με αφήνει να κάνω δεξιά να επιλέξω την θύρα usb όταν εχω περασει την μετάφραση..το mi extender πχ δεν δούλεψε ποτέ πλην τον κινεζικών και άλλα τέτοια όμορφα
Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
το τηλέφωνο μου ειναι huawei honor 3c
Γιατι δεν ειναι συμβατη? -
Ο/H John_Lambrakis έγραψε:
το τηλέφωνο μου ειναι huawei honor 3c
Γιατι δεν ειναι συμβατη?
Δεν την κατεβάζουμε από το Play store. Την κινέζικη έκδοση κατεβάζεις. Κατέβασέ την είτε από το market της Huawei που έχεις στο κινητό είτε από το link στην πρώτη σελίδα. Μετά θα σου έρχονται updates από το market της Huawei. Την είχα αρκετό καιρό στο honor 3c και δούλευε μια χαρά.
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες