Να ευχαριστήσω και'γω με τη σειρά μου τον maddoctor.
Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN
- Application
- Xiaomi
-
-
THANKS!!!!! PT
-
Παιδια γεια σας και Χρονια πολλα!
Δεν ξερω αν εχει απαντηθει στο παρελθον αλλα υπαρχει τροπος να συνδεθουν συσκευες (π.χ. αισθητηρες, λαμπες) στο gateway αλλα σε απομακρισμενο δωματιο? Δοκιμασα ενα αισθητηρα θερμοκρασιας και ενα κινησης αλλα λογω αποστασης δειχνει τη συσκευη offline.. Δοκιμασα και με το Mi wifi ampifier να επεκτεινω το δικτυο μου μπας και... Δειχνει τις συσκευες online, το κινητο επικοινωνει με τη βαση αλλα οι ασιθητηρες προφανως λογω αποστασης δεν στελνουν δεδομενα..
Δυνατοτητα να τοποθετηθει το gateway σε αλλο κεντρικοτερο σημειο δεν υπαρχει προς το παρον...
Καμια ιδεα τι μπορει να γινει σ' αυτη την περιπτωση? -
-
thank from France for that,great job
-
-
tnx
-
Καλησπέρα!Την τελευταία αναβάθμιση θα την πάρει στα ελληνικά?
Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλημερα και χρόνια πολλά.μολις παρέλαβα τη xiaomi mijia 360.καταφερα και τη σύνδεσα στο δίκτυο έγινε μπλε το λαμπάκι της ,δεν αναβοσβηνει,αλλά μέχρι εκεί.
Δοκίμασα και με την ελληνική έκδοση και με την αγγλική και δεν με βάζει στο μενού της κάμερας.δεν με πειράζουν τα λίγα κινέζικα όταν κατεβάζω το plug in ,αλλά εδώ μιλάμε δεν μπορώ να χειριστώ καθόλου την κάμερα.καμια βοήθεια;
=============== Ιαν 2nd 2017, 11:48am ===============
βρεθηκε λύση τελικά.δουλευει άψογα με την μαμά εφαρμογή (κινεζική). -
I'm here to answer the question
-
Μηπως μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η τελευταία επίσημη έκδοση, και από μπορούμε να την κατεβάσουμε;
-
Ο/H snb έγραψε:
Μηπως μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η τελευταία επίσημη έκδοση, και από μπορούμε να την κατεβάσουμε;
Εμένα έχει την 3.10.16 ως τελευταία στο Meizu market.
Sent from my m1 note using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες