Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN
- Application
- Xiaomi
-
-
Είναι κανένας στην περιοχή της Έδεσσας-Σκύδρας να βοηθήσει ένα φίλο με τα σενάρια γιατί δεν έχει ιδέα από Αγγλικά και εγώ δεν έχω το mi home για να βλέπω και να του λέω;
-
-
Ο/H efkolo έγραψε:
Είναι κανένας στην περιοχή της Έδεσσας-Σκύδρας να βοηθήσει ένα φίλο με τα σενάρια γιατί δεν έχει ιδέα από Αγγλικά και εγώ δεν έχω το mi home για να βλέπω και να του λέω;
Βάλτε teamviewer και συνδέσου με το κινητό του να κάνεις εσύ όλες τις ρυθμίσεις. Ο φίλος σου θα εγκαταστήσει την εφαρμογη team viewer quick support στο κινητό, εσύ το πρόγραμμα στον υπολογιστή και μόλις ανοίξει την εφαρμογή και κάνει install τα add-ons που του ζητήσει, θα βγάλει ένα id. Εσύ θα επιλέξεις remote, και και θα βάλεις το id στο ανάλογο πεδίο και θα συνδεθείς μέσω του υπολογιστή σου στο κινητό του. Είναι η καλύτερη λύση Γιατί όλο και κάτι θα χρειαστεί.
Ο/H xrhstosmath έγραψε:
έχω την έκδοση 3.9.5 (με την μετάφραση από maddoctor) και μου κάνει πάρα πολύ συχνά (σχέδον κάθε μισό λεπτό) push service με αποτέλεσμα να μου τρώει όλη την μπαταρία. καμία συμβουλή;
επίσης προσπαθώ μέσα από την εφαρμογή να κάνω update στην 4.1.7 αλλά αποτυγχάνει...
Μάλλον έχουν διαφορετική ψηφιακή υπογραφή οι εφαρμογές γι αυτό δεν γίνεται το update. Βαλε την έκδοση από το play store και θα σου γίνονται οι αναβαθμίσεις.
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Ο/H zananiro έγραψε:
Ο/H xrhstosmath έγραψε:
έχω την έκδοση 3.9.5 (με την μετάφραση από maddoctor) και μου κάνει πάρα πολύ συχνά (σχέδον κάθε μισό λεπτό) push service με αποτέλεσμα να μου τρώει όλη την μπαταρία. καμία συμβουλή;
επίσης προσπαθώ μέσα από την εφαρμογή να κάνω update στην 4.1.7 αλλά αποτυγχάνει...
καλημέρα! έβαλα την 4.1.7 από το play store (google) αλλά και την αυθεντική κινέζικη εφαρμογή και μοιάζει να της λείπουν όλα τα μενού!!! έτσι είναι;
επίσης - όταν έβαλα το mi account μου - δεν συνδέθηκε με το gateway μου ούτε με τη yeelamp...
αντίθετα όταν ξαναέβαλα την ελληνική εφαρμογή όλα δουλεύουν μια χαρά πέρα από το συνεχή push service... (ξέχασα να πω πως έχω το LG G4 και android 6.0) -
Ο/H xrhstosmath έγραψε:
Ο/H zananiro έγραψε:
Ο/H xrhstosmath έγραψε:
καλημέρα! έβαλα την 4.1.7 από το play store (google) αλλά και την αυθεντική κινέζικη εφαρμογή και μοιάζει να της λείπουν όλα τα μενού!!! έτσι είναι;
επίσης - όταν έβαλα το mi account μου - δεν συνδέθηκε με το gateway μου ούτε με τη yeelamp...
αντίθετα όταν ξαναέβαλα την ελληνική εφαρμογή όλα δουλεύουν μια χαρά πέρα από το συνεχή push service... (ξέχασα να πω πως έχω το LG G4 και android 6.0)
Τι εννοείς δεν είχε τα μενού? Έχει αλλάξει το ui της εφαρμογής, είναι διαφορετικό, μάλλον δεν μπήκες στο μενού γιατί δεν συνδέθηκε. Κανονικά θα έπρεπε να τις δει τις συσκευές. Επέλεξες mainland China ως region στις ρυθμίσεις? Επίσης, αν σου βγάλει update, να το κάνεις στη νεώτερη έκδοση και να κάνεις και ένα restart το ρούτερ αν δεις ότι δεν συνδέεται.
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Προσοχή στις παραθέσεις σας!!
-
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H zananiro έγραψε:
Τι εννοείς δεν είχε τα μενού? Έχει αλλάξει το ui της εφαρμογής, είναι διαφορετικό, μάλλον δεν μπήκες στο μενού γιατί δεν συνδέθηκε. Κανονικά θα έπρεπε να τις δει τις συσκευές. Επέλεξες mainland China ως region στις ρυθμίσεις? Επίσης, αν σου βγάλει update, να το κάνεις στη νεώτερη έκδοση και να κάνεις και ένα restart το ρούτερ αν δεις ότι δεν συνδέεται.
Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ευχαριστούμε για το έργο σας.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες