Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN
- Application
- Xiaomi
-
-
-
ελα μου ντε?
Την επίσημη έχεις από play store? -
Ο/H skokman έγραψε:
ελα μου ντε?
Την επίσημη έχεις από play store?
-
Καιρός για Κινέζικα! Την βλέπω να γίνει η Γερμανία των εμπόρων. Σε λίγο όλοι οι έμποροι εκεί θα πάνε.
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Καιρός για Κινέζικα! Την βλέπω να γίνει η Γερμανία των εμπόρων. Σε λίγο όλοι οι έμποροι εκεί θα πάνε.
-
Καλησπέρα,
Έχω το mi4 με 7,2,9 ρομ xtrvbeta2. Μέσα είχε προεγκατεστημένο το mi home 3.7.17 by maddoctor. Επιλέγω να κάνω update και μου εμφανίζει μόνο κινέζικη version. Επιλέγω το update αλλα εμφανιζει μύνημα λάθους (App not installed). Το κινητό το έχω στα αγγλικά. Παράγγειλα σήμερα σετάκι xiaomi smart house απο gearbest και ετοιμάζομαι.
Επίσης γνωρίζει κανείς εαν το xiaomi mi remote μπορεί να διαβάσει IR? Έχω ενα a/c μάρκα μέκαψες και με το mi remote που προσπάθησα να το βρώ δεν τα κατάφερα. Μπορώ κάπως να το διαβάσω ώστε να το περάσω στο mi remote? -
-
Αχ τι ωραία τα Κινέζικα! Πιάνουν και χώρο! Μπήκα την άλλη φορά σε σελίδα Κινέζικων logistics και νόμιζα ότι ήμουν μπροστά σε ακατάστατο σπίτι.
-
Ο/H anexitilos έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Παιδιά θέλω να αγοράσω αυτήν την κάμερα :
Xiaomi mijia 1080P Smart IP Camera-42.99 Online Shopping| GearBest.com
Μου είπανε στο forum insomnia ότι εδώ γύρω κυκλοφορεί κάποιος με το nickname mad_doctor και γνωρίζει να μου πει αν μπορεί η κάμερα αυτή να δουλέψει Ελλάδα.
Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;
Ευχαριστώ πολύ! -
Ο/H skiabox έγραψε:
Παιδιά θέλω να αγοράσω αυτήν την κάμερα :
Xiaomi mijia 1080P Smart IP Camera-42.99 Online Shopping| GearBest.com
Μου είπανε στο forum insomnia ότι εδώ γύρω κυκλοφορεί κάποιος με το nickname mad_doctor και γνωρίζει να μου πει αν μπορεί η κάμερα αυτή να δουλέψει Ελλάδα.
Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;
Ευχαριστώ πολύ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες