Διαφήμιση

Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN

• Application
  • Xiaomi
  • Εγω παλι τα εχω ολα ....και δουλευουν οκ ....Εκτος της καμερας της Mija panorama 360 η οποια εχει πολλα κινεζικα και δεν μπορω να την ρυθμισω ασχετα αν εβαλα του macdoctor στην πρωτη σελιδα το plugin μετα απο λιγο αλλαζει και γινονται κινεζικα παλι μια απο τα ιδια αλλα και στο βαθος το μενου δεν αλλαζει ειναι παντα στα κινεζικα.....Προσπαθησα πχ να κανω ενα σεναριο οταν ειναι ανοιχτος ο συναγερμος και αντιληφθει κινηση η καμερα η οταν εστω ενεργοποιηθει ο συναγερμός να κανει καταγραφή η καμερα με φωτο η video και η να το στελνει σε καποιο mail η στο cloud..η εστω και στην sd card
    red rice, mi3, mi4c, redmi note4, mi max2, redmi note 5 and continue....
  • Ο/H Sotiris_s έγραψε:

Θα το προσπαθησω παλι αλλα μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα
    This product is only userd in Mainland China
    και γω που πηρα μια από aliexpress, τα ιδια μου κάνει....
    Καμια λύση ?
    Κώστας
    Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
    Think different, think macuse.net
  • Ο/H geotok έγραψε:

Εγω παλι τα εχω ολα ....και δουλευουν οκ ....Εκτος της καμερας της Mija panorama 360 η οποια εχει πολλα κινεζικα και δεν μπορω να την ρυθμισω ασχετα αν εβαλα του macdoctor στην πρωτη σελιδα το plugin μετα απο λιγο αλλαζει και γινονται κινεζικα παλι μια απο τα ιδια αλλα και στο βαθος το μενου δεν αλλαζει ειναι παντα στα κινεζικα.....Προσπαθησα πχ να κανω ενα σεναριο οταν ειναι ανοιχτος ο συναγερμος και αντιληφθει κινηση η καμερα η οταν εστω ενεργοποιηθει ο συναγερμός να κανει καταγραφή η καμερα με φωτο η video και η να το στελνει σε καποιο mail η στο cloud..η εστω και στην sd card
    Έχεις και το remote infrared center? Δουλεύει αυτό; έχω ψάξει σχετικά με αυτό αλλά οι περισσότεροι που το εχουν δεν βγάλανε κάποια ακρη
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Evil santa έγραψε:

Ο/H geotok έγραψε:

Εγω παλι τα εχω ολα ....και δουλευουν οκ ....Εκτος της καμερας της Mija panorama 360 η οποια εχει πολλα κινεζικα και δεν μπορω να την ρυθμισω ασχετα αν εβαλα του macdoctor στην πρωτη σελιδα το plugin μετα απο λιγο αλλαζει και γινονται κινεζικα παλι μια απο τα ιδια αλλα και στο βαθος το μενου δεν αλλαζει ειναι παντα στα κινεζικα.....Προσπαθησα πχ να κανω ενα σεναριο οταν ειναι ανοιχτος ο συναγερμος και αντιληφθει κινηση η καμερα η οταν εστω ενεργοποιηθει ο συναγερμός να κανει καταγραφή η καμερα με φωτο η video και η να το στελνει σε καποιο mail η στο cloud..η εστω και στην sd card
    Έχεις και το remote infrared center? Δουλεύει αυτό; έχω ψάξει σχετικά με αυτό αλλά οι περισσότεροι που το εχουν δεν βγάλανε κάποια ακρη

Το έχω εγώ και παίζει άψογα απλά είναι όλα στα κινέζικα. Μπορείς να αντιγράψεις οποία εντολή από οποιοδήποτε remote control. Έχω συνδέσει a/c, TV και home cinema

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
  • Ο/H Evil santa έγραψε:

Για αρχή θέλω περνώντας από τον αισθητήρα του σαλονιού να ανοίγει η τηλεόραση και αυτό μαζί...αργότερα θα το ψάξω περισσότερο αν γίνεται να ανοίγει πχ το πρωί με το ξυπνητήρι και να παίζει μουσική ας πούμε

Έχεις βρει κάπου ότι γίνεται αυτό;
    Να ανοίγει η τηλεόραση;

Sent from my m1 note using Tapatalk
    ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
  • Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

Ο/H Evil santa έγραψε:

Για αρχή θέλω περνώντας από τον αισθητήρα του σαλονιού να ανοίγει η τηλεόραση και αυτό μαζί...αργότερα θα το ψάξω περισσότερο αν γίνεται να ανοίγει πχ το πρωί με το ξυπνητήρι και να παίζει μουσική ας πούμε
    Έχεις βρει κάπου ότι γίνεται αυτό;
    Να ανοίγει η τηλεόραση;

Γίνεται αλλά κάθε φορά που θα περνάς θα ανοίγει και θα κλείνει η TV σου!!
  • Ο/H Peterredmi έγραψε:

Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

Ο/H Evil santa έγραψε:

Έχεις βρει κάπου ότι γίνεται αυτό;Να ανοίγει η τηλεόραση;

Το έψαξα σχετικά και βρήκα ότι με σενάρια μπορείς να το φτιάξεις αυτό..αν πιάσει κίνηση βάζεις μόνο να ανοίγει τώρα για να κλείσει βάζεις σενάριο ότι αν για πχ 30 λεπτά δεν πιάσει καμία κίνηση τότε να κλείσει. Πιστεύω ότι smart tv λογικά μπορείς να την συνδέσεις στο mi home αν δεν είναι smart τότε χρειάζεστε το remote center
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Evil santa έγραψε:

Ο/H Peterredmi έγραψε:

Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

Ο/H Evil santa έγραψε:

Το έψαξα σχετικά και βρήκα ότι με σενάρια μπορείς να το φτιάξεις αυτό..αν πιάσει κίνηση βάζεις μόνο να ανοίγει τώρα για να κλείσει βάζεις σενάριο ότι αν για πχ 30 λεπτά δεν πιάσει καμία κίνηση τότε να κλείσει. Πιστεύω ότι smart tv λογικά μπορείς να την συνδέσεις στο mi home αν δεν είναι smart τότε χρειάζεστε το remote center
    Το power τις TV είναι on και off άρα κάθε φορά που το ραντάρ θα πιάνει κίνηση θά τρέχει το σενάριο και θα στέλνει την εντολή στο remote . Και όσο αφορά την smart TV δεν την βλέπεις στο Mi home ώστε να την εντάξεις στον αυτοματισμό.
  • Ο/H Evil santa έγραψε:

Ο/H Peterredmi έγραψε:

Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

Ο/H Evil santa έγραψε:

Το έψαξα σχετικά και βρήκα ότι με σενάρια μπορείς να το φτιάξεις αυτό..αν πιάσει κίνηση βάζεις μόνο να ανοίγει τώρα για να κλείσει βάζεις σενάριο ότι αν για πχ 30 λεπτά δεν πιάσει καμία κίνηση τότε να κλείσει. Πιστεύω ότι smart tv λογικά μπορείς να την συνδέσεις στο mi home αν δεν είναι smart τότε χρειάζεστε το remote
    έχεις δίκαιο σε αυτό δεν το σκέφτηκα...ψάχνομαι τώρα με το IFTTT αλλά ακόμα δεν έχω το κιτ στα χέρια μου(το περιμένω)όποτε δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο παρά εικασίες...το θέμα tv νομίζω με μια wifi πρίζα μπορεί να λυθεί αλλά και πάλι θα περιμένω να έρθουν τα πράγματα να μπορώ να τεστάρω όλα αυτά και θα σας πω
  • Ο/H Evil santa έγραψε:

Ο/H Evil santa έγραψε:

Ο/H Peterredmi έγραψε:

Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

Ο/H Evil santa έγραψε:

Έχεις βρει κάπου ότι γίνεται αυτό;Να ανοίγει η τηλεόραση;Sent from my m1 note using Tapatalk
    Το έψαξα σχετικά και βρήκα ότι με σενάρια μπορείς να το φτιάξεις αυτό..αν πιάσει κίνηση βάζεις μόνο να ανοίγει τώρα για να κλείσει βάζεις σενάριο ότι αν για πχ 30 λεπτά δεν πιάσει καμία κίνηση τότε να κλείσει. Πιστεύω ότι smart tv λογικά μπορείς να την συνδέσεις στο mi home αν δεν είναι smart τότε χρειάζεστε το remote
    έχεις δίκαιο σε αυτό δεν το σκέφτηκα...ψάχνομαι τώρα με το IFTTT αλλά ακόμα δεν έχω το κιτ στα χέρια μου(το περιμένω)όποτε δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο παρά εικασίες...το θέμα tv νομίζω με μια wifi πρίζα μπορεί να λυθεί αλλά και πάλι θα περιμένω να έρθουν τα πράγματα να μπορώ να τεστάρω όλα αυτά και θα σας πω
    Καλησπερα!
    Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά οι συσκευές τις xiaomi δεν παίζουν με το ifttt.
    Έχω πάρα πολλές από αυτές και δεν μπορείς να κάνεις κάτι έξω από το Mi home.
  • Κάτι πρέπει να γίνει με την xiaofang..... Γιατρέ και ολοι οι υπόλοιποι devs... Ναι μεν δουλεύει με την 4.0.8 mihome και την 3.0.3.56 firmware και μόνο άλλα δεν μπορεί να συνδεθεί με 4g, μόνο με wifi γίνεται και είναι βλακεία.... Δοκίμασα ένα σορό παραλλαγές με όλες τις εκδόσεις του mihome και με τις firmware αλλα τπτ... Δοκίμασα και το hack αλλά δεν κατάφερα να το περάσω... Έχει κάποιος κάποια βοήθεια ή ιδέα;;;;
    ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Souits έγραψε:

Κάτι πρέπει να γίνει με την xiaofang..... Γιατρέ και ολοι οι υπόλοιποι devs... Ναι μεν δουλεύει με την 4.0.8 mihome και την 3.0.3.56 firmware και μόνο άλλα δεν μπορεί να συνδεθεί με 4g, μόνο με wifi γίνεται και είναι βλακεία.... Δοκίμασα ένα σορό παραλλαγές με όλες τις εκδόσεις του mihome και με τις firmware αλλα τπτ... Δοκίμασα και το hack αλλά δεν κατάφερα να το περάσω... Έχει κάποιος κάποια βοήθεια ή ιδέα;;;;
    την κινέζικη version έχεις ?