Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN
- Application
- Xiaomi
-
-
Εχει αλλάξει ! αριστερά έχει κάτι εικονίδια από εκει στα έχει χωρίσει ανα κατηγορία
-
Ο/H crossmo έγραψε:
Ξέρεις κανείς αν υπάρχει περίπτωση να φτιάξουν επιτέλους την επιλογή για να υπάρχει καθυστέρηση πριν κτυπήσει ο συναγερμός προκειμένου να προλάβεις να τον κάνεις disarm με το wireless switch π.χ ή μένουμε τελικά στα σενάρια?
Το δοκίμασες;
Εγώ το έχω δουλέψει για ένα σενάριο, όπου ανοίγοντας την πόρτα,.ανάβει το φως από το getaway , μετά τρώει το delay και μετά από 10 δεύτερα σβήνει το φως.
Unleashed by ONEPLUS 3T rootedONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Το ξέρω αλλά είπα μπας και φιλοτιμηθούν και το προσθέσουν μέσα στο automation για να μην πηγαίνουμε σε σενάρια με delay, είναι μεγάλη παράλειψη αυτό το κομμάτι.
Thanks -
Ο/H alnikou έγραψε:
Εχει αλλάξει ! αριστερά έχει κάτι εικονίδια από εκει στα έχει χωρίσει ανα κατηγορία
Μεγάλη ναμακια αν δεν έχει τρόπο να αλλάξει το view.
Το άλλο που λέτε με την καθυστέρηση του συναγερμού το περιμένω καιρό μπας και παίξει. -
Ο/H crossmo έγραψε:
Το ξέρω αλλά είπα μπας και φιλοτιμηθούν και το προσθέσουν μέσα στο automation για να μην πηγαίνουμε σε σενάρια με delay, είναι μεγάλη παράλειψη αυτό το κομμάτι.
Thanks
Μέσα στο automation το βρήκα και το πρόσθεσα σε scene.
@drdedus αν πατησει πανω στην περιοχη που εχει θερμοκρασιες μετα manage πανω δεξια θα φερεις τις ενδειξεις απο το δικο σου θερμομετρο πανω πανω και μετα θα φαινονται πανω πανω στην εφαρμογη
@RASTAVIPER νομιζω ο φιλος @crossmoαναφεφει delay στο να χτυπησει ο συναγερμος κατι που δεν γινεται. Εσυ αναφερεσεστο delay στους αυτοματισμους -
Παίδες ενδιαφέρομαι να αγοράσω 1-2 σενσορες για θερμοκρασία/υγρασία, μόνο για monitoring.
Έχω το πρώτο XIAOMI GATEWAY.
Τι διαφορά έχουν αυτά τα 2?
Φαίνονται να είναι ακριβώς τα ίδια και το ένα έχει 10$ και το άλλο 20$.
New Arrival Original Xiaomi Mini Smart Home Temperature and Humidity Sensor White at Banggood
Original Xiaomi Temperature and Humidity Sensor Smart Home/Office Android/IOS App Sale - Banggood.com
Unleashed by ONEPLUS 3T rooted
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULESONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Και πώς δουλεύουν;
Παίρνουν 24/7 data και τις αποθηκεύουν ή κάθε 5-10 λεπτά;
-
euxaristo poli
-
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Και πώς δουλεύουν;
Παίρνουν 24/7 data και τις αποθηκεύουν ή κάθε 5-10 λεπτά;
Unleashed by ONEPLUS 3T rooted
-
Μοιραστείτε