Ηρθε νέο φιργουερ πριν από λίγο και πλέον δουλεύει με την 5,,,,
Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN
- Application
- Xiaomi
-
-
εχω την εκδοση 5.0.10 πως κανω 2 λαμπες σε ενα group με την παλια εκδοση γινοταν τωρα με την καινουργια δεν μπορω να το βρω..
Ξερει καποιος κατι? -
Ο/H Sotiris_s έγραψε:
Βλεπω μια μια οι κάμερες σταματάνε να δουλεύουν μετά από αναβαθμίσεις... Έχω μια xiaofang και μια mi 360 που πλέον δε δουλεύουν... Κ δεν υπάρχει κ καμία επίσημη ανακοίνωση...
Unleashed by ONEPLUS 3T rootedONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
τι να πω θα δοκιμασω παλι σημερα να δω αν θα συνδεθει.... ουτε τα κινεζικα δεν μιλαει στην διαδικασια συνδεσης μετα το reset...
-
2 xiaofang και 1 mijia 360 panorama 1080 βγήκαν εκτός από αναβαθμίσεις.....
Η απάντηση της xiaomi....
Hi Ioannis,
Greetings from Xiaomi!
We are sorry to inform you that as of now we are not selling our products through the Global website and thus, we are unable to guide you in this regard. I would though request you to coordinate with the point of purchase regarding the warranty and repair.
Please write us back in case you need any further assistance, we will be happy to help you.
Thank you for being a valued customer.
Regards,
Pragya
Xiaomi Customer Support
Τους εξηγώ ότι με update δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνουν.
Απαράδεκτη η xiaomi λοιπόν.
Οι Digoo από την άλλη δουλεύουν μια χαρά
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Τέλεια και έχω παραγγείλει δυο κάμερες...
Sent from my iPad using Tapatalk -
Εγώ έχω 3 xiaofang. Τις κινεζικές με το πιν για ρεσετ. Δούλευαν μια χαρά, με όλα τα update. Μέχρι που αποφάσισα να αλλάξω ρουτερ και κωδικό.
Κάνω όλη την διαδικασία και μετά από 20 φορές συνδέθηκε η μία, και δουλεύει κανονικά. Με τις άλλες 3 ακόμα παλεύω.
Σταματάει στο 89% πάντα.
Πάντα με ρύθμιση mainland China -
@dimitrisdmtriou και εγω ειχα το ίδιο προβλημα αλλα την πηγα με ενα power bank ακριβώς διπλα στο ρουτερ και καταφερα να την συνδεσω
-
και εμένα η xiaofang μετά την τελευταία αναβάθμιση του mihome μου έκανε ..μούτρα για κανα 4αρι ώρες μετά έστρωσε από μόνη της, και τώρα λειτουργεί κανονικά.
Καλή, φτηνή, deisgnάτη η xiaomi στα home automation αλλά έχει φάει ένα Χ από εδώ ως την Κίνα μέχρι να αλλάξει στρατηγικη-servers-νοοτροπία-whatever και να μπορούν τα προϊόντα της αφενός να έχουν τουλάχιστον μια σωστή αγγλική μετάφραση και αφετέρου να δουλεύουν worlwide και με σωστές ώρες.
Μέχρι τότε digoo δαγκωτό -
Εγω αντιμετωπίζω πρόβλημα με το powerline της xiaomi. Δουλεύει σωστά , δηλαδή μεταφέρει δεδομένα αλλά δεν σε αφήνει να αλλάξεις όνομα και κωδικό στο hotspot που δημιουργεί.
Φτάνει στο 89% και μετά μου λέει connection lost.
Αποτέλεσμα ένα πλήρως λειτουργικό ξεκλειδωτο wifi για όλους!!!
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά εχω και εγώ μια ερωτηση.
Σημερα πρόσθεσα και το έξυπνο κουμπί για να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ τον συναγερμό.
Πως μπορω ενω, τον εχω ενεργοποιημένο οταν ανοίγω την πόρτα να υπαρχει μια μικρη καθυστέρηση χρονική χωρις να χτυπήσει για να προλάβω να τον κλείσω απο το κουμπί ? Τι scene πρεπει να τρέξω ? -
Εγώ προσωπικά έχω βάλει ένα ringtone που έχει δέκα δευτερόλεπτα χωρίς ήχο χαχα. Δεν βρήκα κάτι άλλο.
Επίσης όταν είναι ενεργοποιημένος ο συναγερμός, το φως στο gateway μένει αναμμένο. Κλείνει κάπως μόνιμα; Θέλω να ανάβει μόνο αν χτυπήσει ο συναγερμός και αν εντοπίσει κίνηση όταν έχει σκοτάδι
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες