Ευχαριστουμε!
Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN
- Application
- Xiaomi
-
-
@Stelios Stelaras
Γιατί κατέβασες αυτό, μέσα από το mi home δεν σου δουλεύει; Εγώ μία φορά το σεταρα (πριν μήνες) από εκεί, και μετά το ξέχασα. Είναι πρίζα και δουλεύει.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ευχαριστούμε
-
-
Ο/H Giorgos27 έγραψε:
Παιδιά που μπορώ να βρω την ελληνική εφαρμογή mi home
Unleashed by my rooted OP3T in 8.0ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Παιδιά, στα Αγγλικά τα χρησιμοποιώ εγώ. Δεν έχω ιδέα ΑΝ υπάρχει έκδοση μεταφρασμένη στα Ελληνικά.
Αν κάποιος mod ξέρει ας μας πει.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Έχω παραγγείλει το gateway με διάφορους αισθητήρες κ αναμένω να έρθουν να χρησιμοποιήσω κ το app στα Ελληνικά!
-
Ο/H apo.stam έγραψε:
Ο/H Hercos έγραψε:
Έχω παραγγείλει το gateway με διάφορους αισθητήρες κ αναμένω να έρθουν να χρησιμοποιήσω κ το app στα Ελληνικά!
Unleashed by my rooted OP3T in 8.0ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά, καλά και καλή χρονιά!!
Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για το smart home θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει πάρει κάποιος τα προιόντα τηςς Aqara.
Βλέπω δηλ ότι έχει άλλους αισθητήρες σε σχέση με την xiaomi αν και είναι υπό τη σκέπη της.
Βασικά αυτή τη σειρά σκέφτομαι για αγορά οπότε αν την έχει πάρει κάποιος ας μου πει αν όλα είναι οκ
Επίσης έχω μια απορία σχετικά με το gateway. Αν σε περίπτωση που λειτουργεί σαν συναγερμός κάποιος το βγάλει από τη πρίζα τι γίνεται;
Αχρηστεύεται; -
Ο/H aggelos_a έγραψε:
Επίσης έχω μια απορία σχετικά με το gateway. Αν σε περίπτωση που λειτουργεί σαν συναγερμός κάποιος το βγάλει από τη πρίζα τι γίνεται;
Αχρηστεύεται;
Καλή χρονιά!
Ναι, αν βγει από την πρίζα, τέλος.
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Ο/H aggelos_a έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά, καλά και καλή χρονιά!!
Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για το smart home θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει πάρει κάποιος τα προιόντα τηςς Aqara.
Βλέπω δηλ ότι έχει άλλους αισθητήρες σε σχέση με την xiaomi αν και είναι υπό τη σκέπη της.
Βασικά αυτή τη σειρά σκέφτομαι για αγορά οπότε αν την έχει πάρει κάποιος ας μου πει αν όλα είναι οκ
Αχρηστεύεται;
Δεν έχει αμυντική συμπεριφορά.
Unleashed by my rooted OP3T in 8.0ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες