Διαφήμιση

Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN

• Application
  • Xiaomi
  • Ο/H kotlid έγραψε:

@RASTAVIPER μπορείς αν εχεις temperature sensor. Πατας πανω εκει και μετα εχει πανω δεξια manage πατας και επιλεγεις τι θελεις να εμφανιζεται. Μετα τα κρατας πατημενα και τα φέρνεις πανω πανω να εμφανιζονται αυτα πρωτα
    Έγινε, το βρήκα!

Unleashed by my rooted OP3T in 8.0
    ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
  • Είδα πως για signapore server έχει βγει και alexa skill για το amazon echo.

Παλαιότερα όταν είχα δοκιμάσει να αλλάξω server, πέραν του mainland china το gateway και οι περισσότερες συσκεύες δεν λειτουργούσαν. Νομίζω μόνο το yeelight και με την επιστροφή έπρεπε να ξανασεταριστούν.
    Ξέρει κανείς αν ισχύει ακόμη;
  • Διαφήμιση
  • Καλησπέρα,
    Εδώ και δύο μέρες έχω παρατηρήσει ότι αργεί να φορτώσει το status των συσκευών, αλλά και να τρέξει κάποιο manual σενάριο. Είτε είμαι στο WiFi είτε με 4g το ίδιο συμβαίνει.
    Να διευκρινίσω πως έχω τη "μαμά" εφαρμογή και ψάχνοντας μήπως κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα, βρήκα αυτό το thread. Τώρα που το βρήκα, πολύ πιθανό να το χρησιμοποιήσω κιόλας.

Αν έχει κάποιος καμία ιδέα για τις καθυστερήσεις, please let me know!

Ευχαριστώ!
  • Να ρωτήσω κάτι. Θέλω να αγορασω smart sockets, και να ελεγχουν συσκευες θερμανσης. Θελω να βλεπω και την καταναλωση. Εαν δεν κανω λαθος, καταναλωση βλεπεις μονο στο zigbee version? Θελει και zigbee gateway? Εαν εχω 2 αισθητηρες θερμοκρασιας, μπορω να αντιστοιχισω π.χ. 2 sockets στον ενα αισθητηρα και το αλλο socket (θερμαντικο σωμα) στον αλλο αισθητηρα; Η καλυτερα να επαιρνα 3 αισθητηρες θερμοκρασιας και ο καθε ενας να δινει σημα στο δικο του θερμαντικο σωμα;

edit: ξεχασα, ξερω οτι για να συνδεθει το socket θελει ανταπτορα. Μπορω ομως να συνδεσω στη μπροστα μερια ελληνικο βισμα. Κανω λαθος;
  • Ο/H Gousgounis έγραψε:

Είδα πως για signapore server έχει βγει και alexa skill για το amazon echo.

Παλαιότερα όταν είχα δοκιμάσει να αλλάξω server, πέραν του mainland china το gateway και οι περισσότερες συσκεύες δεν λειτουργούσαν. Νομίζω μόνο το yeelight και με την επιστροφή έπρεπε να ξανασεταριστούν.
    Ξέρει κανείς αν ισχύει ακόμη;
    Έτσι είναι ακόμη..εγώ εφτιαξα νεο accounts και έβαλα εκεί όλα τα προϊόντα και στο παλιο ξανασεταρα και περασα μονο της eyesight.Δυστυχώς εκτός Κίνας σχεδόν τίποτα άλλο δεν παίζει..
    Θέμα και εγώ και με το 4g και ειδικά με το wifi πολλές φορες δεν δέχεται τίποτα..άσε που κάθε φορά που ανοίγω το τάμπλετ πρέπει να ξανασυνδεομαι από το κινητό και το αντίστροφο..

Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Ο/H georgemvg έγραψε:

Να ρωτήσω κάτι. Θέλω να αγορασω smart sockets, και να ελεγχουν συσκευες θερμανσης. Θελω να βλεπω και την καταναλωση. Εαν δεν κανω λαθος, καταναλωση βλεπεις μονο στο zigbee version? Θελει και zigbee gateway? Εαν εχω 2 αισθητηρες θερμοκρασιας, μπορω να αντιστοιχισω π.χ. 2 sockets στον ενα αισθητηρα και το αλλο socket (θερμαντικο σωμα) στον αλλο αισθητηρα; Η καλυτερα να επαιρνα 3 αισθητηρες θερμοκρασιας και ο καθε ενας να δινει σημα στο δικο του θερμαντικο σωμα;

edit: ξεχασα, ξερω οτι για να συνδεθει το socket θελει ανταπτορα. Μπορω ομως να συνδεσω στη μπροστα μερια ελληνικο βισμα. Κανω λαθος;
    Γνωρίζεις πως το μέγιστο φoρτίο της πρίζας είναι 2200W, 10A; Αντέχει το θερμαντικό σώμα που θέλεις να βάλεις;
    Απαραίτητο είναι και το gateway.
    Αν πληροίς τις προϋποθέσεις τότε τα σενάρια είναι το εύκολο μέρος του πράγματος.
    Xiaomi Mi4, Gateway, Smart WiFi Socket ZigBee, 3 USB Mini Power Strip, Yeelight RGBW E27 Bulb, Smart Human Body Sensor, Yeelight Smart Light Strip, Aqara Smart Light Switch Wireless, Smart Temperature and Humidity Sensor, Smart Door and Windows Sensor, Universal IR Remote Controller, Mijia Bedside Lamp Bluetooth Control WiFi, Miband 2, Aqara 2B Wall Switch ZigBee Version Controller, Mi Magic Controller, Yeelight Smart LED Ceiling Light, Smart Home Aqara Human Motion Sensor
  • Τα θερμαντικά ούτε καν σε πολυμπριζο ή μπαλαντεζα, όχι σε smart socket...
    Μόνο κατευθείαν στον τοίχο πάνε
    Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
  • Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN

Έχω την παλιά έξυπνη μπριζαα της xiaomi που δεν απαιτεί το gateway για να δουλέψει..Έχω ένα θερμαντική σώμα χαλαζια 3000w watt..το σηκώνει η συγκεκριμένη..ούτε καν ζεσταίνεται..εγώ πχ στο πολυμπριζο ζεσταίνονταν..στην δε μπαλαντεζα κόντεψε να πάρει φωτιά το καλώδιο και το ξηλωσα.η μπριζα μπροστά το δουλεύει πάντως χωρίς ζορι.ειδικά τώρα που καηκε η μια λαμπα καμία διαφορά σε θερμοκρασία

Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση