Ανέβηκε η διορθωμένη έκδοση.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H maddoctor έγραψε:
Και αυτά που βλέπω εγώ στις ρυθμίσεις του plugin για την κάμερα στο Smart Home, τι κάνουν!?Ο/H zananiro έγραψε:
Από τη στιγμή που η κάμερα δεν μπορεί να συνδεθεί με την κυρία μονάδα, δεν νομίζω ότι μπορεί να χτυπάει συναγερμός όταν καταγράφει κίνηση. Αρα θα πρέπει να προστεθεί η δυνατότητα σύνδεσης της μονάδας με την κάμερα. Αν και δεν ξέρω πόσο βολικό είναι, γιατί πολλές φορές καταγράφει κίνηση μόλις αλλάξει η φωτεινότητα του χώρου, οπότε θα χτυπάει συναγερμός χωρίς λόγο.
Εγώ θέλω να χτυπάει συναγερμός περισσότερη ώρα, όχι μόνο λίγα δευτερόλεπτα, αν μπει κάποιος θα βάλει τα γέλια. Υπάρχει στην Xiaomi κάποιο center που μπορεί κάποιος να απευθυνθεί για να προστεθούν λειτουργίες?
Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk
![]()
Δευτερα θα ετοιμαστεί και αυτό...Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Βγήκε νέο Smart home 3.2.2
Sent from my m1 note using Tapatalk
Εάν δεις από πάνω λέω ότι ετοιμάζω το plugin της κάμερας (1450). Για το άλλο, εφόσον δεν έχω την συσκευή της xiaomi, μου στέλνετε στο email το νέο αρχείο και ενημερώνεται.Ο/H tsopirs έγραψε:
Το plugin για την κάμερα είναι πλέον το 1450 μάλλον και νομίζω πως άλλαξε και της μπριζας παλι.βρήκα δύο.αρχεία 1456 και ένα ακομη..Δεν λειτουργεί η μετάφραση για αυτά τα δύο ακόμη και με μετονομασία στον αριθμό που είχε πριν
Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk