Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠερίεργο.... Αγγλικά έπρεπε να βλέπεις σε κάθε περίπτωση. Αυτό στο κάνει και στα ελληνικά και στα αγγλικά?Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Λοιπόν νομίζω ότι στην περίπτωση μου, δεν αλλάζει η γλώσσα στα μενού, γιατί το πρόγραμμα μου αλλάζει το plugin μετά που το αντικαθιστω.
Έχω επιλέξει να μην κάνει αυτόματο update, αλλά πάλι τα ίδια.
Sent from my m1 note using Tapatalk
Μου έχει τύχει και εμένα και μετά απο 1-2 ημέρες μόνο του άλλαξε γλώσσα. Σαν να κρατούσε cache κάπου την γλώσσα δηλαδή. Δοκίμασες να κάνεις clear cache απο τα settings ---> apps του android?Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Λοιπόν νομίζω ότι στην περίπτωση μου, δεν αλλάζει η γλώσσα στα μενού, γιατί το πρόγραμμα μου αλλάζει το plugin μετά που το αντικαθιστω.
Έχω επιλέξει να μην κάνει αυτόματο update, αλλά πάλι τα ίδια.
Ο/H mi99y έγραψε:
mad,
My phone is rooted and I have installed ES explorer. I did find the "data" folder, so do I make sub folders where I put the downloaded plug ins?
I'm mad(doctor) and @RASTAVIPER is correct!Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
I am not mad, but you don't make any subfolders.Ο/H mi99y έγραψε:
mad,
My phone is rooted and I have installed ES explorer. I did find the "data" folder, so do I make sub folders where I put the downloaded plug ins?
U r supposed to replace the current plugins with the modified.
First you activate the option at the appΟ/H mi99y έγραψε:
What app do I get to have a root folder manager?