Διαφήμιση

Redmi Note 2 ROMs

• Ο/H karlesg έγραψε:

Φίλε μου πολύ καλά τα λες αλλά νομίζω ότι με παρεξήγησες! Νομίζω είναι εμφανές από την αρχή ότι δεν εννοούσα κυριολεκτικά κάποια πράγματα και τα είπα σαν αστείο, με την έννοια ότι δε χρειάζεται κάποιος να κηνυγάει νούμερα στο αντουτου....
      Νομίζω παρεξήγησες λοιπόν αυτό που έγραψα αρχικά....

Σε όλα τα άλλα συμφωνώ 100% και κυρίως στα του ψαρέματος 1000%!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καθόλου δεν σε παρεξήγησα! Το αντίθετο... σε εκτίμησα που έγραψες έτσι!!! Απλά τα "λέω στη νύφη, για να τ'ακούει η πεθερά" που λέει η παροιμία μας! Χαχαχα! Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ! Όλα οκαυ πάντως! Έχω καταλάβει πλήρως τη θέση σου και συμφωνώ μαζί σου με τα ίδια ποσοστά και στα ...δύο θέματα! :thumbsup:
    • @caeser

Τώρα μιας και έχεις εμπειρία με τους Κινέζους, οι τύποι ακούνε; Δέχονται feedback διορθώνουν πράγματα; Ή το παίζουν κινέζοι; :P

Υπάρχει κάποια υποστήριξη και εξέλιξη ή είναι αλλού γι' αλλού; Βασικά διάλεξα Xiaomi και όχι άλλον κινέζο της εντελώς συμφοράς με την ελπίδα ότι θα υπάρχει μια μίνιμοθμ υποστήριξη σε τέτοια θέματα... Ναι ξέρω η ελπίδα πεθαίνει τελευταία....

Η συσκευή είναι φανερό απότι βλέπω ότι έχει σχετικά χοντρό θέμα αυτονομίας. Πιστεύεις ότι θα τη στρώσουν; Θα κάνουν κάτι ή τσαμπα ελπίζω;
      Kernel sources δίνουν; Ναι καλά ξέρω εδώ δε δίνουν οι μεγάλες εταιρείες κάποιες φορές έγκαιρα, από τους Κινέζους περίμενε... Μη φας έχουμε γλαρόσουπα... Αν και προσωπικά δεν πρόκειται να μπλέξω σε τέτοια πάλι γιατί δεν έχω το χρόνο και την όρεξη.

Οπότε τι πιστεύεις σε λίγους μήνες θα το στρώσουν ή θα με κηνυγάει η γυναίκα για τη μ@λ@κ#α που πήγα και της πήρα;;; :D
      Βασικά βέβαια για τα λεφτά που δίνεις ότι και να είναι λογικά τα αξίζει, αλλά για μένα η αυτονομία είναι σημαντική. Δε θέλω να τρέχει συνέχει στην πρίζα με ένα φορτιστή, γιατί δεν τη βολεύει κάτι τέτοιο. Καλύτερα να είναι πιο αργό παρά να την τρέχω συνέχεια με το φορτιστή.

Έχω ελπίδα ή δεν το γλυτώνω το ξύλο;;;
    • Λοιπόν,αφού πέρασα μετά από αμέτρητα wipes την τελευταία ρομ μπουταρε όλα τέλεια αλλά δεν είναι ρουτ!!ούτε πρην ηταν και ας ειχε το kingroot μεσα οποτε λεω σαν το παλιο καλο κρασι και αφου ειχε και μια εφαρμογη η οποια μαλλον ειχε μεινει τι να πω "καρφωμενη" στο λογισμικο το fun store συγκεκριμενα λεω ας κανω το τσακαλι μια επαναφορα εργοστασιακον ρυθμισεων αφου ψιλο σκαλωσε για αρκετη ωρα και χρειαστηκε να βαλω βγαλω μπαταρια να ξεκινησει μπουταρε!ολα οκ δυστηχως ειχα χασει τις εφαρμογες σας αλλα δοξα το θεο ενα καθαρο κινητο.τωρα 2 τα θεματα με το root τι γινεται γιατι δεν μπορω να κανω ενεργοποιηση δικαιωματον και δευτερον πλεον αφηνεται ολες τις γλωσσες μεσα?κατ αλλα απλα turbo το κινητο!!

(είναι λίγο μονοκοπανιά το κείμενο αλλά τι να κάνω βιάζομαι συγγνώμη αν κουράζει)
      Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
    • Διαφήμιση
    • Ο/H karlesg έγραψε:

@caeser

Τώρα μιας και έχεις εμπειρία με τους Κινέζους, οι τύποι ακούνε; Δέχονται feedback διορθώνουν πράγματα; Ή το παίζουν κινέζοι; :P

Υπάρχει κάποια υποστήριξη και εξέλιξη ή είναι αλλού γι' αλλού; Βασικά διάλεξα Xiaomi και όχι άλλον κινέζο της εντελώς συμφοράς με την ελπίδα ότι θα υπάρχει μια μίνιμοθμ υποστήριξη σε τέτοια θέματα... Ναι ξέρω η ελπίδα πεθαίνει τελευταία....

Η συσκευή είναι φανερό απότι βλέπω ότι έχει σχετικά χοντρό θέμα αυτονομίας. Πιστεύεις ότι θα τη στρώσουν; Θα κάνουν κάτι ή τσαμπα ελπίζω;
      Kernel sources δίνουν; Ναι καλά ξέρω εδώ δε δίνουν οι μεγάλες εταιρείες κάποιες φορές έγκαιρα, από τους Κινέζους περίμενε... Μη φας έχουμε γλαρόσουπα... Αν και προσωπικά δεν πρόκειται να μπλέξω σε τέτοια πάλι γιατί δεν έχω το χρόνο και την όρεξη.

Οπότε τι πιστεύεις σε λίγους μήνες θα το στρώσουν ή θα με κηνυγάει η γυναίκα για τη μ@λ@κ#α που πήγα και της πήρα;;; :D
      Βασικά βέβαια για τα λεφτά που δίνεις ότι και να είναι λογικά τα αξίζει, αλλά για μένα η αυτονομία είναι σημαντική. Δε θέλω να τρέχει συνέχει στην πρίζα με ένα φορτιστή, γιατί δεν τη βολεύει κάτι τέτοιο. Καλύτερα να είναι πιο αργό παρά να την τρέχω συνέχεια με το φορτιστή.

Έχω ελπίδα ή δεν το γλυτώνω το ξύλο;;;

Απο την εμπειρία που έχω σαν χρήστης των συσκευών Xiaomi, το τελευταίο ενάμιση χρόνο, οι τύποι της Xiaomi συνήθως ακούνε και κάνουν πράγματα, (έχουν κάνει πολλά τελευταία, που ήταν "αιτήματα" των χρηστών). Επίσης στις αρχές του χρόνου απελευθέρωσαν Kernel sources για διάφορες συσκευές, μετά απο αρκετή πίεση (γκρίνια) των χρηστών. Τώρα όσο αφορά τη συσκευή είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή με τις αναβαθμίσεις των developer rom θα βελτιωθεί η αυτονομία, αλλά και εσύ πρέπει να ρυθμίσεις τη συσκευή να μην χαλάει ενέργεια η συσκευή η οποία είναι "άχρηστη" (π.χ. κλείνουμε το wi-fi ή το GPS όταν δεν τα χρησιμοποιούμε, χαμηλώνουμε τον υπερβολικό φωτισμό της οθόνης κ.λ.π.... φαντάζομαι τα γνωρίζεις αυτά). Απο την άλλη, μια πολύ καλή και φθηνή λύση είναι η αγορά μια δεύτερης μπαταρίας (μέθοδο που χρησιμοποιούσα με το redmi 1s και δεν είχα ποτέ πρόβλημα). Την συσκευή δεν την έχω ακόμα στα χέρια μου και δεν ξέρω τα "τερτίπια" της, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το ...γλυτώσεις το ξύλο, αφου πρόκειται για τον ορισμό του "value for money", πράγμα που όλες οι γυναίκες εκτιμούν! :D
    • Ο/H shinig έγραψε:

Λοιπόν,αφού πέρασα μετά από αμέτρητα wipes την τελευταία ρομ μπουταρε όλα τέλεια αλλά δεν είναι ρουτ!!ούτε πρην ηταν και ας ειχε το kingroot

Αν πέρασες την ελληνική rom είναι σίγουρα rooted. Απλά η miui έχει τον δικό της root manager. SuperSu και άλλες υλοποιήσεις μπορεί να παίξουν (αλλά χρειάζονται ειδική διαδικασία). Θα έπρεπε να πας στο Κέντρο Ασφαλείας και να ενεργοποιήσεις το root και μετά να δώσεις δικαιώματα σε όποια εφαρμογή χρειάζεται τέτοια.
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H shinig έγραψε:

Λοιπόν,αφού πέρασα μετά από αμέτρητα wipes την τελευταία ρομ μπουταρε όλα τέλεια αλλά δεν είναι ρουτ!!ούτε πρην ηταν και ας ειχε το kingroot

Αν πέρασες την ελληνική rom είναι σίγουρα rooted. Απλά η miui έχει τον δικό της root manager. SuperSu και άλλες υλοποιήσεις μπορεί να παίξουν (αλλά χρειάζονται ειδική διαδικασία). Θα έπρεπε να πας στο Κέντρο Ασφαλείας και να ενεργοποιήσεις το root και μετά να δώσεις δικαιώματα σε όποια εφαρμογή χρειάζεται τέτοια.

Ναι ξερω τον τροπο αλλα δεν εχει διακοπτη για να το ενεργοποιησω ουτε δεχετεαι εφαρμογες root
      Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
    • Ο/H shinig έγραψε:

Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H shinig έγραψε:

Ναι ξερω τον τροπο αλλα δεν εχει διακοπτη για να το ενεργοποιησω ουτε δεχετεαι εφαρμογες root

Όταν ανοίξεις για πρώτη φορά κάποια εφαρμογή που θέλει root, στο "ζητάει" με κάποιο μήνυμα... Τότε πας στο κέντρο ασφαλείας, "προνόμια root" και την βλέπεις εκεί να περιμένει απο σένα να ενεργοποιήσεις το διακόπτη... Όταν το κάνεις, η εφαρμογή τρέχει κανονικά στη συνέχεια χωρίς να ξαναζητήσει δικαιώματα root...
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα κ απο μενα!!Σημερα πηρα στα χερια μου το redmi note 2!!Ωραιο φαινεται αλλα η ελληνικη γλωσσα(γραμματοσειρα) ειναι για τα αναθεμα!!Πηγα να κατεβασω μια γραμματοσειρα,παταω download,μετα apply,γραφει οτι πρεπει να κανει reboot,παταω οκ κ απο εκεινη την ωρα δεν ανοιγει!!κολλαει στην αρχικη οθονη που γραφει Μi κ απο κατω power by android!!Τι παιχτηκε κ τι μπορω να κανω??

Ευχαριστω εκ των προτερων...
    • Ο/H billucky έγραψε:

Καλησπερα κ απο μενα!!Σημερα πηρα στα χερια μου το redmi note 2!!Ωραιο φαινεται αλλα η ελληνικη γλωσσα(γραμματοσειρα) ειναι για τα αναθεμα!!Πηγα να κατεβασω μια γραμματοσειρα,παταω download,μετα apply,γραφει οτι πρεπει να κανει reboot,παταω οκ κ απο εκεινη την ωρα δεν ανοιγει!!κολλαει στην αρχικη οθονη που γραφει Μi κ απο κατω power by android!!Τι παιχτηκε κ τι μπορω να κανω??

Ευχαριστω εκ των προτερων...

Μπες recovery και φορτωσε την ελληνική ρομ να ηρεμήσεις.

XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H billucky έγραψε:

Δεν εχω ιδεα απο αυτα!!Πως μπορω να το κανω,υπαρχει καποιος οδηγος??

=> Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση