Ευχαριστω παρα πολυ!!Θα το δοκιμασω κ θα ενημερωσω!!!!
Redmi Note 2 ROMs
-
-
Περασα τους drivers,2πλο κλικ στο ΤWRP Recovery,ενεργοποιηση σε fastboot το κινητο,συνδεση στο pc αλλα το τερματικο κολλαει στο "πατηστε ενα πληκτρο για συνεχεια"
Μια φορα μονο εκανε αυτο....
Τοσο κουλαμαρα εχω!!Τι λαθος να κανω παλι
οταν συνδεω το usb μου γραφει το andriod bootloader interface συνδεθηκε!! -
Ο/H billucky έγραψε:
Σας παρακαλω πολυ πειτε μου απο που να κατεβασω τους adb drivers,το TWRP recovery κ αν μπορει να μου εξηγησει καποιος αναλυτικα την διαδικασια μπας κ καταφερω κατι γιατι απο το link δεν βγαζω ακρη!!Το ξερω σας εχω ζαλισει αλλα καταλαβετε με!!!!
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!
Ο/H billucky έγραψε:
Περασα τους drivers,2πλο κλικ στο ΤWRP Recovery,ενεργοποιηση σε fastboot το κινητο,συνδεση στο pc αλλα το τερματικο κολλαει στο "πατηστε ενα πληκτρο για συνεχεια"
Τοσο κουλαμαρα εχω!!Τι λαθος να κανω παλι
οταν συνδεω το usb μου γραφει το andriod bootloader interface συνδεθηκε!!
Να υποθέσω ότι όταν σου ζητάει το τερματικό να πατήσεις ένα κουμπί, να πατάς ένα οποιοδήποτε πλήκτρο στο πληκτρολόγιο για να συνεχιστεί η διαδικασία. Αυτό γίνεται (το σταματημα) για να μπορέσεις να συνδέσεις το κινητό, ενώ βρισκεται σε κατάσταση FASTBOOT, στο pc.
Μετα πατάς ένα πλήκτρο και ξεκινάει η διαδικασία.
ΑΛΛΑ........... από ότι βλέπω στο στιγμιότυπο το pc σου συνεχίζει να μη βλέπει το τηλέφωνο γι αυτό και γράφει Device not Found.
ΑΝ το pc σου δεν δει το τηλέφωνο σε αυτή την κατάσταση που το συνδέεις, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Δοκίμασε πολλές φορές αφού κάνεις επανεκκίνηση το PC και δοκίμασε και άλλο USB καλώδιο.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
ΕΓΙΝΕ ΘΑΥΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα!!Δεν μπορω να το χαρακτηρισω αλλιως!!Το κινητο ανοιξε!!Δεν ξερω πως το εκανα,σιγουρα καταλαθος αλλα δουλευει κ απο rom φοραει την miui 5.9.11 developer!!!
Eκει που ειχα απογοητευθει παταω volume +, power on και μου μπαινει σε TWRP Recovery!!!Ωχ αμαν λεω τι εγινε!!Προχωραω,βλεπω καπου install,επιλεγω απο καρτα μνημης οπου ειχα αποθηκευμενη την rom ως update.zip,παταω κ αρχιζει την εγκατασταση!!Μου γραφει done στο τελος,παω μετα επιλευω reboot κ με το που ανοιγει στην μαυρη οθονη υποδοχη,βλεπω το Mi κανονικα αλλα το android με διαφορετικους χαρακτηρες,κατι τελειτσες να κουνιουνται κ μετα μια μπατα να φορτωνει!!!Ωπ λεω κατι γινεται εδω!!Ή θα εκραγει η θα ανοιξει!!!Κ ναι ρε φιλε ανοιξε!!!!!!!Exω τρελαθει λεμε!!!
Χρειαζεται να κανω κατι αλλο τωρα??? -
-
Ο/H billucky έγραψε:
ΕΓΙΝΕ ΘΑΥΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα!!Δεν μπορω να το χαρακτηρισω αλλιως!!Το κινητο ανοιξε!!Δεν ξερω πως το εκανα,σιγουρα καταλαθος αλλα δουλευει κ απο rom φοραει την miui 5.9.11 developer!!!
Eκει που ειχα απογοητευθει παταω volume +, power on και μου μπαινει σε TWRP Recovery!!!Ωχ αμαν λεω τι εγινε!!Προχωραω,βλεπω καπου install,επιλεγω απο καρτα μνημης οπου ειχα αποθηκευμενη την rom ως update.zip,παταω κ αρχιζει την εγκατασταση!!Μου γραφει done στο τελος,παω μετα επιλευω reboot κ με το που ανοιγει στην μαυρη οθονη υποδοχη,βλεπω το Mi κανονικα αλλα το android με διαφορετικους χαρακτηρες,κατι τελειτσες να κουνιουνται κ μετα μια μπατα να φορτωνει!!!Ωπ λεω κατι γινεται εδω!!Ή θα εκραγει η θα ανοιξει!!!Κ ναι ρε φιλε ανοιξε!!!!!!!Exω τρελαθει λεμε!!!
Χρειαζεται να κανω κατι αλλο τωρα???
Μπράβο Βασίλη (μάλλον έτσι σε λένε). Ο επιμένων νικά.
Μάλλον με τις πολλές δοκιμές με το ADB κάποια στιγμή περασε η recovery.
Αν είσαι Θεσσαλονίκη σε περιμένουμε και στη συνάντηση μας στις 30 του μήνα.
Το δικό σου πρόβλημα μας έκανε να φτιάξουμε τους οδηγούς αυτόματης φόρτωσης του TWRP Recovery.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Πω πω παιδια το ευχαριστω ειναι λιγο πραγματικα!!!
Η βοηθεια σας ηταν πολυτιμη για μενα!!Ειμαι χρονια χρηστης σε αλλα φορουμ με τελειως διαφορετικο αντικειμενο(support member στο GreekRenaultClub) κ ξερω πως ειναι να μοιραζεσαι την γνωση σου με αλλους χωρις φειδω κ τσιγγουνιες!!!
Θα χαρω να σας γνωρισω καποια στιγμη απο κοντα!!
Φυσικα θα συνεχισουμε να τα λεμε κ απο εδω!!!
Αλλαγη γραμματοσειρας παλι δεν πειραζω!!!!!!!!
-
Ο/H billucky έγραψε:
Πω πω παιδια το ευχαριστω ειναι λιγο πραγματικα!!!
Η βοηθεια σας ηταν πολυτιμη για μενα!!Ειμαι χρονια χρηστης σε αλλα φορουμ με τελειως διαφορετικο αντικειμενο(support member στο GreekRenaultClub) κ ξερω πως ειναι να μοιραζεσαι την γνωση σου με αλλους χωρις φειδω κ τσιγγουνιες!!!
Θα χαρω να σας γνωρισω καποια στιγμη απο κοντα!!
Φυσικα θα συνεχισουμε να τα λεμε κ απο εδω!!!
Αλλαγη γραμματοσειρας παλι δεν πειραζω!!!!!!!!
Εδώ είσαι λάθος.
Τώρα μπορείς να πειράζεις ότι θες με την Ελληνική ROM χωρί ς φόβο.
Τελικά πρόσεξα καλύτερα την φωτογραφία που έστειλες και δείχνει ότι η Recovery εγκατασταθηκε, αλλά έβγαζε λάθος μόνο στις υπόλοιπε εντολές που έκαναν reboot το τηλέφωνο, κάτι που δεν είναι και τόσο σημαντικό γιατί μάλλον το έκανες εσύ μετά χειροκίνητα.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
-
Δεν υπάρχει ΟΤΑ ακόμη και αν περάσεις κάποια ΟΤΑ θα είναι η Κινέζικη και θα γίνει χαμός.
Πέρνα τώρα την Ελληνική ROM χωρίς φόβο και πάθος και θα είναι όλα μία χαρά - και η γραμματοσειρά σου. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν υπάρχει ΟΤΑ ακόμη και αν περάσεις κάποια ΟΤΑ θα είναι η Κινέζικη και θα γίνει χαμός.
Πέρνα τώρα την Ελληνική ROM χωρίς φόβο και πάθος και θα είναι όλα μία χαρά - και η γραμματοσειρά σου.
Εντάξη την έχει περάσει. Απλά πάνε στην Ενημέρωση και τσέκαρε να είναι απενεργοποιημένη η αυτόματη ενημέρωση, μην έχουμε κανένα ατύχημα.
Ενημέρωση θα κάνεις με το χέρι. Κατέβασμα στο κινητό και μέσα πάλι από την ενημέρωση χειροκίνητα.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Ωραια!!Ξετικαρα τις αυτοματες ενημερωσεις!!!
Οταν λες κατεβασμα στο κινητο κ μεσα παλι απο το κινητο χειροκινητα??Τελοσπαντων μη σας πρηζω!!Μονο κ μονο που δουλευει μου φτανει!!!!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα