Παιδιά αύριο παραλαμβάνω το κινητό. Πως μπορώ να τσεκάρω αν είναι ροοταρισμένο από τους Κινέζους ή όχι; (εγώ το ζήτησα χωρίς ροοτ αλλά απ ότι έχω καταλάβει δεν είναι και πολύ εμπιστεύσιμοι!!)
Redmi Note 2 ROMs
-
-
Ο/H mourignio έγραψε:
Στο θέμα μου τώρα, είμαι με 5.9.27 στο απλό. Εαν κάποιος μπορεί να μου υποδείξει πως να φορτώσω το cit...
Το θέμα έχει απαντηθεί εδώ => Engineering mode στο Redmi Note 2 -
Ο/H Gk0ur0u έγραψε:
Παιδιά αύριο παραλαμβάνω το κινητό. Πως μπορώ να τσεκάρω αν είναι ροοταρισμένο από τους Κινέζους ή όχι; (εγώ το ζήτησα χωρίς ροοτ αλλά απ ότι έχω καταλάβει δεν είναι και πολύ εμπιστεύσιμοι!!)
Με το καλό να παραλάβεις! Από το κέντρο ασφαλείας, φαίνεται αν είναι root ή όχι. Αλλά... ότι και να σου έκαναν αυτοί, εσύ έχεις σκοπό να παραμείνεις με τη ρομ που θα σου στείλουν? Ελπίζω πως όχι....
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H Gk0ur0u έγραψε:
Με το καλό να παραλάβεις! Από το κέντρο ασφαλείας, φαίνεται αν είναι root ή όχι. Αλλά... ότι και να σου έκαναν αυτοί, εσύ έχεις σκοπό να παραμείνεις με τη ρομ που θα σου στείλουν? Ελπίζω πως όχι....
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Gk0ur0u έγραψε:
Προφανώς και οχι!! Αλλα δεν πρεπει να ξερω αν ειναι ροοταρισμενο ετσι ώστε να ακολουθήσω τον σωστό οδηγό για να περασω την ελληνική ρομ;;;
Δεν νομίζω ότι σου χρειάζεται αυτή η πληροφορία για να φλασάρεις το κινητό... Τι ρόλο δηλαδή θα παίξει αν είναι ή δεν είναι root η συσκευή σου?
Πάντως για να μην σε αποσυντονίζω, εφ'όσον θέλεις να ξέρεις ο τρόπος είναι αυτός: Θα πας στο Κεντρο Ασφαλείας και θα δεις αν είναι ή όχι root.
Σου βάζω απο κάτω screens shots για να δεις που και πως φαίνεται, για να μπορέσεις να τσεκάρεις... Μάλλον θα είναι στα αγγλικά η γλώσσα, όταν θα σου έρθει, αλλά θα μπορέσεις να βρεις άκρη με τα εικονίδια και το "look" της σελίδας. Εάν στο τρίτο screenshot υπάρχει το "Προνόμια root" τότε η συσκευή σου θα είναι root, εάν δεν υπάρχει, δεν θα είναι... (αντίστοιχα οι επιλογές στα αγγλικά θα είναι: Security-->Permissions-->Root access)
-
Δεν χρειάζεται να είναι rooted to κινητό για να φλασαριστεί η ελληνική!!!
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H Gk0ur0u έγραψε:
Προφανώς και οχι!! Αλλα δεν πρεπει να ξερω αν ειναι ροοταρισμενο ετσι ώστε να ακολουθήσω τον σωστό οδηγό για να περασω την ελληνική ρομ;;;
Δεν νομίζω ότι σου χρειάζεται αυτή η πληροφορία για να φλασάρεις το κινητό... Τι ρόλο δηλαδή θα παίξει αν είναι ή δεν είναι root η συσκευή σου?
Πάντως για να μην σε αποσυντονίζω, εφ'όσον θέλεις να ξέρεις ο τρόπος είναι αυτός: Θα πας στο Κεντρο Ασφαλείας και θα δεις αν είναι ή όχι root.
Σου βάζω απο κάτω screens shots για να δεις που και πως φαίνεται, για να μπορέσεις να τσεκάρεις... Μάλλον θα είναι στα αγγλικά η γλώσσα, όταν θα σου έρθει, αλλά θα μπορέσεις να βρεις άκρη με τα εικονίδια και το "look" της σελίδας. Εάν στο τρίτο screenshot υπάρχει το "Προνόμια root" τότε η συσκευή σου θα είναι root, εάν δεν υπάρχει, δεν θα είναι... (αντίστοιχα οι επιλογές στα αγγλικά θα είναι: Security-->Permissions-->Root access)
Μάλλον τα έχω μπερδέψει λίγο στο μυαλό μου!! τελος παντων, το περέλαβα και δεν είναι ροοταρισμένο! Με ποιον τρόπο περνάω την ελληνική; -
-
Ο/H bandit έγραψε:
Να αναφέρω κι εγώ με τη σειρά μου ότι αυτός ο τρόπος δεν μου δούλεψε, όπως και ενός φίλου πιο πάνω, καθώς μου έβγαλε και μένα μήνυμα για corrupted αρχείο. Προχώρησα σε αναβάθμιση μέσω ROM η οποία έγινε κανονικά και τώρα απολαμβάνω το καινούριο μου κινητό
Μία ερώτηση, πως σβήνω τις επαφές που μου συγχρόνισε λόγω google account? -
Παιδιά για downgrade από 27 σε 18 developer, θέλει factory reset;
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Ο/H vaggelis83 έγραψε:
Παιδιά για downgrade από 27 σε 18 developer, θέλει factory reset;
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Οχι, απλά ένα Wipe Cache - Dalvik Cache -
Παιδια δεν ξερω αν εχει ρωτηθει
ΤΙ γινεται με το ξεκλειδωμα με της LTE band 20? Υπαρχει περιπτωση ξεκλειδωματος ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα