Διαφήμιση

Redmi Note 2 ROMs

• Ο/H g.shock έγραψε:

Ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα να γυρίζω τις εφαρμογές πίσω στην κάρτα όταν κάνουν ενημέρωση... αλλά εκεί που το ήθελα περισσότερο είναι σε κάποια games που έχω κατεβάσει, μου τα περνάει και αυτά στην εσωτερική μνήμη, και δεν μου δίνει την επιλογή να τα στείλω στην sd.
      Γενικά σε όλα μου τα τηλέφωνα που είχα η επιλογή να τα περάσω στην κάρτα μνήμης ήταν κάτι δεδομένο...εδώ είναι κάτι που δεν μπορώ να το καταλάβω.
      Χρησιμοποιώντας Stable rom (σε οποιαδήποτε συσκευή, οποιουδήποτε κατασκευαστή), "αποδέχεσαι" εκ προοιμίου να ακολουθήσεις "ευλαβικά" τις ρυθμίσεις και τους περιορισμούς που σου θέτει ο κάθε κατασκευαστής!
      H MIUI ΔΕΝ υποστηρίζει επίσημα την μεταφορά των εφαρμογών στην SD! (διαφορετικά θα υπήρχε, η αντίστοιχη επιλογή μέσα στις "επιλογές")
      ΔΕΞΟΥ ΤΟ αυτό ή άλλαξε rom, ρουτάρισε τη συσκευή σου και τότε "ψάξου" να κάνεις αυτό που σου κάνει κέφι! :D
    • Νομίζω μπορείς με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο αν βάλεις cyanogen ROM το είχα κάνει πολύ πιο παλιά !

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Συν ότι δεν υπάρχει χρησιμότητα για κάτι τέτοιο αν έχεις 32gb. Εκτός και αν έχεις κινητό για παιχνιδομηχανή..
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Διαφήμιση
    • Παίδες δεν υπάρχει κάποιο τρελό πρόβλημα...και φυσικά και δεν έχω στο μυαλό μου να το ROOTάρο.
      Απλά έλεγα αν γνώριζε κάποιος για αυτή την περίπτωση και μπορούσε να μου πει πως να το φτιάξω.
      Ευχαριστώ.
    • Ο/H g.shock έγραψε:

Παίδες δεν υπάρχει κάποιο τρελό πρόβλημα...και φυσικά και δεν έχω στο μυαλό μου να το ROOTάρο.
      Απλά έλεγα αν γνώριζε κάποιος για αυτή την περίπτωση και μπορούσε να μου πει πως να το φτιάξω.
      Ευχαριστώ.
      Η Xiaomi (και όχι μόνο φυσικά!) όταν σου (μας) δίνει Stable rom να φορέσουμε, θεωρεί ότι τέτοιες ενέργειες ΧΑΛΑΝΕ το κινητό και δεν το "φτιάχνουν" όπως λες. Φυσικά δεν έχει κάτι η συσκευή για να την "φτιάξεις", αφου ακόμα και με 16GB έχει αρκετό χώρο να κάνεις "παπάδες" σε συνδυασμό με την SD σου και το MiCloud. Αν ωστόσο ένας χρήστης έχει εξιδικευμένες ανάγκες, όπως π.χ. να έχει πολλά παιγνίδια στη συσκευή του ή να φορτώνει 2-3 διαφορετικά offline GPS ή άλλες βάσεις δεδομένων, απλά φροντίζει να αγοράσει συσκευή με τόσο αποθηκευτικό χώρο, όσο να εξυπηρετεί τις ανάγκες του! :)
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H g.shock έγραψε:

Παίδες δεν υπάρχει κάποιο τρελό πρόβλημα...και φυσικά και δεν έχω στο μυαλό μου να το ROOTάρο.
      Ευχαριστώ.
      Η Xiaomi (και όχι μόνο φυσικά!) όταν σου (μας) δίνει Stable rom να φορέσουμε, θεωρεί ότι τέτοιες ενέργειες ΧΑΛΑΝΕ το κινητό και δεν το "φτιάχνουν" όπως λες. Φυσικά δεν έχει κάτι η συσκευή για να την "φτιάξεις", αφου ακόμα και με 16GB έχει αρκετό χώρο να κάνεις "παπάδες" σε συνδυασμό με την SD σου και το MiCloud. Αν ωστόσο ένας χρήστης έχει εξιδικευμένες ανάγκες, όπως π.χ. να έχει πολλά παιγνίδια στη συσκευή του ή να φορτώνει 2-3 διαφορετικά offline GPS ή άλλες βάσεις δεδομένων, απλά φροντίζει να αγοράσει συσκευή με τόσο αποθηκευτικό χώρο, όσο να εξυπηρετεί τις ανάγκες του! :-
      Σωστός !
    • Καλημερα
      Θα ηθελα να ρωτησω κατι επιδη δεν το εχω πολυκαταλαβει.
      Το τηλεφωνο εχει πανω την GTV5.12.31, για να περασω την τελευται rom απλα την κατεβαζω και την περναω ή χρειαζεται να κανω ολη την διαδικασια πυ περιγραφεται με τους drivers?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H billgian2000 έγραψε:

Καλημερα
      Το τηλεφωνο εχει πανω την GTV5.12.31, για να περασω την τελευται rom απλα την κατεβαζω και την περναω ή χρειαζεται να κανω ολη την διαδικασια πυ περιγραφεται με τους drivers?
      Εφ'όσον ήδη έχεις GTV-5.12.31, ΝΑΙ, κατεβάζεις και τη περνάς. Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις καμμιά διαδικασία με drivers.
    • Ο/H billgian2000 έγραψε:

Καλημερα

Καλημέρα διάβασε εδώ προς τα κάτω έχει ανάλυση για τις ROM είναι απλά τα πράγματα :
      XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Να πω κάτι; πώς θα γίνει να κάνουμε το ραδιόφωνο να γυρίζει σε οριζόντιο προσανατολισμό όταν γυρίζει το κινητό;
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Και δεύτερη αποτυχία σήμερα μετά το note 3 που δεν μου ξεκλειδώνει ,έχω και αποτυχία στο να περάσω την Ελληνική gtv στο Νote 2 ούτε από την αναβάθμιση μέσα από το τηλέφωνο ούτε από το mi recovery που έχει ,τι ματιασμένα είναι ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση