Διαφήμιση

Redmi Note 2 ROMs

• Ο/H vaggelis83 έγραψε:

Αλλά γενικα βλέπω να ανεβάζει θερμοκρασία εύκολα το κινητό. Και η μπαταρία φεύγει νεράκι.

Συνήθως οι πρώτες ROM έχουν αυτά τα προβλήματα, αλλά σταδιακά όλα διορθώνονται στις επόμενες Versions....
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H vaggelis83 έγραψε:

Αλλά γενικα βλέπω να ανεβάζει θερμοκρασία εύκολα το κινητό. Και η μπαταρία φεύγει νεράκι.

Συνήθως οι πρώτες ROM έχουν αυτά τα προβλήματα, αλλά σταδιακά όλα διορθώνονται στις επόμενες Versions....

Μακάρι γιατί το κινητό μου άρεσε αλλά η κατάσταση με την μπαταρία δεν είναι καλή. Μέσα σε 9 ώρες έχω 2 ώρες οθόνη και είμαι στο 34 %. Όλα σε 3g. Αλλά βλέπω γενικά ότι μόλις πάω να το δουλέψω λίγο το κινητό ή μπαταρία φεύγει εύκολα.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Ο/H vaggelis83 έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H vaggelis83 έγραψε:

Μακάρι γιατί το κινητό μου άρεσε αλλά η κατάσταση με την μπαταρία δεν είναι καλή. Μέσα σε 9 ώρες έχω 2 ώρες οθόνη και είμαι στο 34 %. Όλα σε 3g. Αλλά βλέπω γενικά ότι μόλις πάω να το δουλέψω λίγο το κινητό ή μπαταρία φεύγει εύκολα.

Καταρχήν ποιο από τα 2 έχεις το Note 2 ή το Note 2 Prime. Κάνε μερικές πλήρης φορτώσεις την μπαταρία και ξαναδές το. Και ναι όπως λέει και ο ADMIN ευτυχώς που είναι ΧΙΑΟΜΙ και MIUI και θα έχεις κάθε εβδομάδα νέα ΡΟΜ, οπότε αν υπάρχει πρόβλημα σιγουρα θα διορθωθεί. Φαντάσου να είχες καμία άλλη μάρκα που οι αναβαθμίσεις γίνονται 3 φορές το χρόνο.........
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H vaggelis83 έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H vaggelis83 έγραψε:

Καταρχήν ποιο από τα 2 έχεις το Note 2 ή το Note 2 Prime. Κάνε μερικές πλήρης φορτώσεις την μπαταρία και ξαναδές το. Και ναι όπως λέει και ο ADMIN ευτυχώς που είναι ΧΙΑΟΜΙ και MIUI και θα έχεις κάθε εβδομάδα νέα ΡΟΜ, οπότε αν υπάρχει πρόβλημα σιγουρα θα διορθωθεί. Φαντάσου να είχες καμία άλλη μάρκα που οι αναβαθμίσεις γίνονται 3 φορές το χρόνο.........

Έχω το note 2 (16gb). Έχει καμία διαφορά; Εκτός του χρονισμου και της μνήμης. Εννοείται πως θα κάνω υπομονή.
    • Ο/H Ampelift έγραψε:

Έχω κάνει διαγραφή δεδομένων στο messenger ,αλά πάλι τα ίδια .

Και σε εμένα κρασαρει, πολύ κακό αυτό μια που το messenger είναι βασική εφαρμογή.. Καμία λύση υπάρχει μέχρι να βγει νέα ρομ?

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H vaggelis83 έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H vaggelis83 έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H vaggelis83 έγραψε:

Έχω το note 2 (16gb). Έχει καμία διαφορά; Εκτός του χρονισμου και της μνήμης. Εννοείται πως θα κάνω υπομονή.

Όχι απλά ήθελα να δω μήπως έχεις το prime με τον γρηγορότερο επεξεργαστή που μάλλον θα τρώει περισσότερη μπαταρία. Εγώ πάντως με το πρώτο NOTE και μετά την αλλαγή σε KIT-KAT δεν έφτασα ποτέ στην αυτονομια που είχε με την Jelibean ROM κι επειδή η χρήση μου ήταν 6-8 ώρες οθόνης μου στοίχισε πολύ η αλλαγή αυτή με την μπαταρία. Το πρόβλημα το έλυσα αγοράζοντας δεύτερη μπαταρία και πλέον μου έφυγε το άγχος.
      Επειδή θα αγοράσω κι εγώ το Prime αν δω ότι δεν κρατάει η μπαταρία για τη χρήση που το κάνω θα αγοράσω και μια δεύτερη.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα κι από μένα πρώτο μήνυμα και πρώτη φορά αναμένοντας κινέζικο τηλέφωνο...

Επέλεξα xiaomi και όχι κάτι άλλο κυρίως λόγω της καλύτερης υποστήριξης σε software ελπίζω λόγω miui, αλλά και γιατί η συγκεκριμένη συσκευή αξίζει τα λεφτά της μάλλον. Το κινητό το προορίζω για τη γυναίκα και όχι για μένα που θα περιμένω λίγο να δω και το mi5 τι θα λέει σαν συσκευή και μετά βλέπουμε...

Λοιπόν έχοντας περάσει πολλά βράδια φλασάροντας και δοκιμάζοντας στο xda ρομ, κέρνελς, schedulers, governors, init.d scripts, odexing, de-odexing, modding και ότι άλλο θέλετε και έχω πλέον κλείσει τον "κύκλο" μου αυτόν... :P να κάνω κάποιες ερωτήσεις :)

1. Φλασάροντας την ελληνική developer rom που δίνετε μετά θα μπορώ να αναβαθμίζω OTA τις επόμενες αναβαθμίσεις της ελληνικής ρομ από το κινητό χωρίς χρήση υπολογιστή;

2. Οι αναβαθμίσεις σας αν κατάλαβα καλά είναι εβδομαδιαίες και βασίζονται πάνω στην κινέζικη developer ρομ που δίνουν επίσημα τις weekly builds σωστά;

3. Όταν θα βγει με το καλό και η global developer miui για redmi note 2 τότε θα βασίσετε την αντίστοιχη ελληνική πάνω σε αυτή;

4. Όταν βγει stable global αν κάποιος περάσει τη stable μετά δε θα του έρχονται εβδομαδιαία ΟΤΑ που είναι για τις developer; Θα του έρθει ΟΤΑ μόνο όταν βγει νεότερη stable σωστά;

Συγγνώμη για τις γενικές ερωτήσεις αλλά μιας και όπως καταλάβατε δε θέλω να ασχοληθώ με mods, patches, roms γενικά και custom recoveries κλπ κλπ μιας και το τηλέφωνο θα πάει σε γυναίκα, γι' αυτό τα ρωτάω εξαρχής για να είμαι προετοιμασμένος ψυχολογικά!

Ευχαριστώ και καλή συνέχεια!
    • Καλωσήρθες!!

1. Ναι γίνεται αυτό απλά προς το παρόν έχει σταματήσει το αυτόματο OTA update λόγω προβλημάτων με τον server της κίνας. Φυσικά και γίνεται ακόμα και σήμερα χωρίς τη χρήση υπολογιστή κατεβάζοντας τη νέα εβδομαδιαία rom κάθε φορά κατευθείαν απο το κινητό και κάνοντας χειροκίνητα μέσα απο την εφαρμογή "Αναβάθμιση" το update (Επιλέγεις το αρχείο της rom που κατέβασες απο το κινητό και φλασάρει μόνο του).

2. Ακριβώς. Κάθε εβδομάδα που βγαίνει νέα κινέζικη developer rom την μαγειρεύουν τα παιδιά του φόρουμ και τη βγάζουν με διαφορά 12 ωρών συνήθως.

3. Αυτό δεν το ξέρω να στο απαντήσω μιας και δεν είμαι στην ομάδα "μαγειρέματος" αν και υποθέτω πως ΔΕ θα βασίζεται εκεί καθώς αυτή θα βγαίνει καθε 2 βδομάδες. Εκτός και αν αποφασίσουν τα παιδιά να βγάζουμε και εμείς κάθε 2 βδομάδες την ελληνική rom (δε θα ήταν άσχημη ιδέα ;) )

4. Ναι εαν έχεις stable δε θα σου έρχονται OTA για developer παρα μόνο όταν είναι έτοιμη η νέα stable (κάθε 1 μήνα περίπου). Προφανώς όπως σου είπα παραπάνω εχουν απενεργοποιηθεί τα ΟΤΑ updates προσωρινά αλλά εντάξει εγώ σου λέω για το manual update μέσα απο τη συσκευή.

Αν η συσκευή που πήρες είναι το Redmi Note 2 νομίζω θα χρειαστείς ΠΡΙΝ περάσεις την ελληνική rom, να περάσεις ένα TWRP recovery και αμέσως μετά να φλασάρεις τη δική μας rom (αν δεν το κάνεις θα βγάζει errors).

Αυτά! Και πάλι καλωσήρθες και καλό κόλλημα με το MIUI (θα με θυμηθείς χαχα) :thumbsup:
    • Παιδιά ελπίζω να στρώσει η μπαταρία γιατί με wifi+data κ αρκετή χρήση (facebook-browsing-φωτογραφική κ γενικά σκάλισμα ),το έβγαλα στης 6 το πρωι απο την φόρτιση κ αυτήν την στιγμή είναι στο 33% με 2 ώρες οθόνη .
    • Παιδιά η rom έχει σοβαρά προβλήματα! Βασικότερο όπως έγραψε και ο Βαγγέλης παραπάνω είναι ότι δε δουλεύουν τα SMS!! Δοκίμασα να κατεβάσω άλλη εφαρμογή (go SMS) αλλά με το που την κάνω προεπιλεγμενη, χάνεται η επιλογή και γίνεται πάλι η εφαρμογή της rom!
      Επίσης κολλάνε ΠΑΡΑ πολλές εφαρμογές. Οι πιο γνωστές που δε μου δουλεύουν είναι Facebook messenger, wake lock detector, YouTube, και πολλές άλλες έχουν προβλήματα π.χ. στο Facebook δεν ανοίγει τις φωτογραφίες..
    • Διαφήμιση
    • Εμένα δεν μου βγάζει κανένα πρόβλημα, έκανα wipe και στην συνέχεια την εγκατάστησα μέσω της εφαρμογής αναβάθμισης όχι μέσω recovery, γιά δοκιμάστε το.