Ο/H vaggelis83 έγραψε:
Αλλά γενικα βλέπω να ανεβάζει θερμοκρασία εύκολα το κινητό. Και η μπαταρία φεύγει νεράκι.
Συνήθως οι πρώτες ROM έχουν αυτά τα προβλήματα, αλλά σταδιακά όλα διορθώνονται στις επόμενες Versions....
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H vaggelis83 έγραψε:
Αλλά γενικα βλέπω να ανεβάζει θερμοκρασία εύκολα το κινητό. Και η μπαταρία φεύγει νεράκι.
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H vaggelis83 έγραψε:
Συνήθως οι πρώτες ROM έχουν αυτά τα προβλήματα, αλλά σταδιακά όλα διορθώνονται στις επόμενες Versions....
Ο/H vaggelis83 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H vaggelis83 έγραψε:
Μακάρι γιατί το κινητό μου άρεσε αλλά η κατάσταση με την μπαταρία δεν είναι καλή. Μέσα σε 9 ώρες έχω 2 ώρες οθόνη και είμαι στο 34 %. Όλα σε 3g. Αλλά βλέπω γενικά ότι μόλις πάω να το δουλέψω λίγο το κινητό ή μπαταρία φεύγει εύκολα.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H vaggelis83 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H vaggelis83 έγραψε:
Μακάρι γιατί το κινητό μου άρεσε αλλά η κατάσταση με την μπαταρία δεν είναι καλή. Μέσα σε 9 ώρες έχω 2 ώρες οθόνη και είμαι στο 34 %. Όλα σε 3g. Αλλά βλέπω γενικά ότι μόλις πάω να το δουλέψω λίγο το κινητό ή μπαταρία φεύγει εύκολα.
Καταρχήν ποιο από τα 2 έχεις το Note 2 ή το Note 2 Prime. Κάνε μερικές πλήρης φορτώσεις την μπαταρία και ξαναδές το. Και ναι όπως λέει και ο ADMIN ευτυχώς που είναι ΧΙΑΟΜΙ και MIUI και θα έχεις κάθε εβδομάδα νέα ΡΟΜ, οπότε αν υπάρχει πρόβλημα σιγουρα θα διορθωθεί. Φαντάσου να είχες καμία άλλη μάρκα που οι αναβαθμίσεις γίνονται 3 φορές το χρόνο.........
Ο/H Ampelift έγραψε:
Έχω κάνει διαγραφή δεδομένων στο messenger ,αλά πάλι τα ίδια .
Ο/H vaggelis83 έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H vaggelis83 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H vaggelis83 έγραψε:
Καταρχήν ποιο από τα 2 έχεις το Note 2 ή το Note 2 Prime. Κάνε μερικές πλήρης φορτώσεις την μπαταρία και ξαναδές το. Και ναι όπως λέει και ο ADMIN ευτυχώς που είναι ΧΙΑΟΜΙ και MIUI και θα έχεις κάθε εβδομάδα νέα ΡΟΜ, οπότε αν υπάρχει πρόβλημα σιγουρα θα διορθωθεί. Φαντάσου να είχες καμία άλλη μάρκα που οι αναβαθμίσεις γίνονται 3 φορές το χρόνο.........
Έχω το note 2 (16gb). Έχει καμία διαφορά; Εκτός του χρονισμου και της μνήμης. Εννοείται πως θα κάνω υπομονή.