Redmi Note 2 ROMs
-
-
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Καλωσήρθες!!
1. Ναι γίνεται αυτό απλά προς το παρόν έχει σταματήσει το αυτόματο OTA update λόγω προβλημάτων με τον server της κίνας. Φυσικά και γίνεται ακόμα και σήμερα χωρίς τη χρήση υπολογιστή κατεβάζοντας τη νέα εβδομαδιαία rom κάθε φορά κατευθείαν απο το κινητό και κάνοντας χειροκίνητα μέσα απο την εφαρμογή "Αναβάθμιση" το update (Επιλέγεις το αρχείο της rom που κατέβασες απο το κινητό και φλασάρει μόνο του).
2. Ακριβώς. Κάθε εβδομάδα που βγαίνει νέα κινέζικη developer rom την μαγειρεύουν τα παιδιά του φόρουμ και τη βγάζουν με διαφορά 12 ωρών συνήθως.
3. Αυτό δεν το ξέρω να στο απαντήσω μιας και δεν είμαι στην ομάδα "μαγειρέματος" αν και υποθέτω πως ΔΕ θα βασίζεται εκεί καθώς αυτή θα βγαίνει καθε 2 βδομάδες. Εκτός και αν αποφασίσουν τα παιδιά να βγάζουμε και εμείς κάθε 2 βδομάδες την ελληνική rom (δε θα ήταν άσχημη ιδέα)
4. Ναι εαν έχεις stable δε θα σου έρχονται OTA για developer παρα μόνο όταν είναι έτοιμη η νέα stable (κάθε 1 μήνα περίπου). Προφανώς όπως σου είπα παραπάνω εχουν απενεργοποιηθεί τα ΟΤΑ updates προσωρινά αλλά εντάξει εγώ σου λέω για το manual update μέσα απο τη συσκευή.
Αν η συσκευή που πήρες είναι το Redmi Note 2 νομίζω θα χρειαστείς ΠΡΙΝ περάσεις την ελληνική rom, να περάσεις ένα TWRP recovery και αμέσως μετά να φλασάρεις τη δική μας rom (αν δεν το κάνεις θα βγάζει errors).
Αυτά! Και πάλι καλωσήρθες και καλό κόλλημα με το MIUI (θα με θυμηθείς χαχα)
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Όσον αφορά τη global rom διάβασα στην παρουσίαση που έκαναν πρόσφατα, αλλά μπορεί να έχω και λάθος, ότι η global miui 7 θα έχει κάποια special features που θα απευθύνονται στους διεθνείς χρήστες
MIUI 7 Global Launch Premiere: MIUI 7 Global Features, Colored Mi 4i [Video] - News - Xiaomi MIUI Official Forum
Δεν ξέρω τι τελικά ισχύει, εσείς σίγουρα ξέρετε καλύτερα
Επίσης όσον αφορά το φλασάρισμα της ρομ αν το κάνω μέσα από την εφαρμογή αναβάθμισης που ήδη υπάρχει στη μαμά ρομ και πάλι χρειάζεται πρώτα custom recovery;
Τη συσκευή δεν την έχω ακόμα, τώρα την παράγγειλα από Κίνα. Σε κάνα μήνα που θα έρθει σκοπεύω να της περάσω μια stable και να την παραδώσω στην κοπελιά... Άντε να της κάνω κάνα manual update αραιά και που αλλά δε νομίζω ότι θα μπορώ να ασχοληθώ παραπάνω.
Τώρα αν μου αρέσει τόσο πολύ μπορεί να πάρω και μια άλλη για μένα. Αλλά σίγουρα θα περιμένω πρώτα να δω και το Mi5... -
Ο/H bomberb17 έγραψε:
Έκανα ξανά εγκατάσταση της rom από το update, αλλά τα SMS πάλι δε δουλεύουν!!
wipe data-cache έκανες απο την ρεκόβερυ;;;αν όχι δοκίμασε το , εγώ έκανα πρώτα wipe μετά την εγκατάσταση απο την εφαρμογή όπως είπα -
Λοιπόν έκανα τα εξής:
1. Μέσω recovery πήγα ξανά με restore στην κινέζικη rom που είχε όταν ήρθε (την είχα κάνει backup αμέσως). Με το που μπήκε, μου ήρθαν ένα σωρό sms (από τις δοκιμές που έκανα, που δεν ερχόντουσαν πριν).
2. Μέσω update, επιλογή το xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.9.2.zip στην SD μου
3. Μπαίνει μόνο του twrp και κάνει install. Αφού τελειώσει και ξαναμπουτάρει, μπαίνω πάλι recovery και κάνω wipe data-cache.
4. Reboot στην 5.9.2, τα SMS πάλι δε δουλεύουν...
Είμαι σχεδόν σίγουρος πλέον ότι είναι πρόβλημα της rom... Και απότι βλέπω με λίγο ψάξιμο, το πρόβλημα είναι παγκόσμιο (όχι μόνο της ελληνικής rom) για όσους έχουν 5.9.2
(στο τελευταίο Link μιλάνε και για το πρόβλημα με το facebook messenger και το youtube..)
Google Translate
Google Translate
Google Translate
-
Λοιπόν εδώ
Miui 5.9.1 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
λένε ότι η Hermes rom αποσύρθηκε λόγω πολλών bugs!! (μεταξύ αυτών και τα sms, Facebook, YouTube κλπ.)
Λένε ότι έβγαλαν καινούρια.. -
Ο/H bomberb17 έγραψε:
Λοιπόν έκανα τα εξής:
1. Μέσω recovery πήγα ξανά με restore στην κινέζικη rom που είχε όταν ήρθε (την είχα κάνει backup αμέσως). Με το που μπήκε, μου ήρθαν ένα σωρό sms (από τις δοκιμές που έκανα, που δεν ερχόντουσαν πριν).
2. Μέσω update, επιλογή το xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.9.2.zip στην SD μου
3. Μπαίνει μόνο του twrp και κάνει install. Αφού τελειώσει και ξαναμπουτάρει, μπαίνω πάλι recovery και κάνω wipe data-cache.
4. Reboot στην 5.9.2, τα SMS πάλι δε δουλεύουν...
Είμαι σχεδόν σίγουρος πλέον ότι είναι πρόβλημα της rom... Και απότι βλέπω με λίγο ψάξιμο, το πρόβλημα είναι παγκόσμιο (όχι μόνο της ελληνικής rom) για όσους έχουν 5.9.2
(στο τελευταίο Link μιλάνε και για το πρόβλημα με το facebook messenger και το youtube..)
Google Translate
Google Translate
Google Translate
Συγνώμη , εγώ τη ρομ την μετονόμασα σε update.zip και την έβαλα στον φάκελο download που υπάρχει στην εσωτερική μνήμη. κατά τα άλλα τα ίδια βήματα ακολούθησα. Δεν θέλω να επιμένω απλά σου λέω τι διαφορετικό έκανα μήπως μια τόσο μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά . τι να σου πώ ελπίζω να λυθεί! -
Εδώ
Miui 5.9.1 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
γράφουν ότι λόγω των bugs αντικαταστήσανε την multilanguage rom..
Τη βρήκα εδώ. Μπορεί κάποιος να περάσει τις διορθώσεις και στην GTV?
xiaomi.eu_multi_hermes_5.9.2_v7-5.0.zip | xiaomi.eu_multi_hermes_5.9.2_v7-5.0.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην bomberb17 ().
-
Έχεις ξανακατεβάσει το αρχείο της ROM από τον Server μας ?
=> [GTV-5.9.1] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
Είναι διορθωμένη εδώ και 1 μέρα, αλλά θα πρέπει να το ξανακατεβάσεις καθώς έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με την παλιά. -
Οκ δε το είχα πάρει χαμπάρι, θα το δοκιμάσω ευχαριστώ!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
γνωρίζει κανείς πως επιλέγουμε φωτο για οθόνη κλειδώματος, στις επιλογές μου βγάζει μόνο για ταπετσαρία επιλογη
-
Καλησπέρα
Περιμένω και εγώ να μου έρθει το Note 2 Prime από το vickmall. Με το που έρθει θέλω πριν το σετάρω να περάσω την ελληνική ρομ. Πρώτα θα πρέπει να περάσω το TWRP και μετά την 5.9.1 που παρατίθεται παραπάνω? Ρωτάω μήπως είναι update μόνο και θέλει πρώτα να περάσω κάποια άλλη και μετά το update. Επίσης που έχει οδηγίες για την εγκατάσταση του TWRP?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Δεν χρειάζεται να περάσεις TWRP για να βάλεις την ROM.
Θα την περάσεις με την βοήθεια του Updater (Αναβάθμιση) της MIUI πάνω από αυτή που θα έχει.
Αν παραλάβεις την συσκευή σου με Stable ROM, θα πρέπει να κάνεις πρώτα Factory Reset/Defaults πριν περάσεις την Developer.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα