Και πως βλέπω αν είναι stable ή όχι?
Redmi Note 2 ROMs
-
-
Λοιπόν τελικά η τελευταία rom είναι αρκετά βελτιωμένη. SMS δουλεύουν κανονικά, YouTube, messenger κλπ δεν κρασαρουν, και σε AnTuTu παίρνω πλέον 44000, δείγμα της καλύτερης απόδοσης. Μου φαίνεται ότι και δεν ζεσταίνεται τόσο.
Το μόνο bug που έχω βρει μέχρι στιγμής είναι ότι δεν μπαίνει στις ρυθμίσεις - > πρόσθετες ρυθμίσεις και κρασαρει..
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H bomberb17 έγραψε:
Λοιπόν τελικά η τελευταία rom είναι αρκετά βελτιωμένη. SMS δουλεύουν κανονικά, YouTube, messenger κλπ δεν κρασαρουν, και σε AnTuTu παίρνω πλέον 44000, δείγμα της καλύτερης απόδοσης. Μου φαίνεται ότι και δεν ζεσταίνεται τόσο.
Το μόνο bug που έχω βρει μέχρι στιγμής είναι ότι δεν μπαίνει στις ρυθμίσεις - > πρόσθετες ρυθμίσεις και κρασαρει..
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
'Άλλαξε την συσκευή σου στο Avatar γιατί νομίζω ότι έχει το Redmi Note.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H bomberb17 έγραψε:
Θα διορθωθεί και αυτό στην επόμενη Version. -
Καλησπέρα παιδιά,
όντας ήδη εδώ και 1,5 χρόνο κάτοχος του ΝΟΤΕ 1 3G και άκρως ικανοποιημένος, παρήγγειλα και το νέο ΝΟΤΕ 2 πριν λίγες ημέρες, στην έκδοση 16GB.
Μια ερώτηση, με την ελληνική ΡΟΜ η μανισια εφαρμογή μηνυμάτων γράφει 160 χαρακτήρες ή όχι;
Sent from my Xiaomi Redmi Note 3GXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ο/H topmar έγραψε:
ελληνική ΡΟΜ η μανισια εφαρμογή μηνυμάτων γράφει 160 χαρακτήρες ή όχι;
ΟΧΙ, θα πρέπει να κατεβάσεις το MOD του dnomikos. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H topmar έγραψε:
ελληνική ΡΟΜ η μανισια εφαρμογή μηνυμάτων γράφει 160 χαρακτήρες ή όχι;
ΟΧΙ, θα πρέπει να κατεβάσεις το MOD του dnomikos.
Κάνει και για το Redmi Note 2?Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Δίνεται και link ρε παιδιά γιά αυτά που αναφέρεστε.. Περιμένω κι εγώ να παραλάβω, οπότε σας διαβάσω για να είμαι πανέτοιμος!!
Καλή συνέχεια.. -
Ο/H mourignio έγραψε:
Δίνεται και link ρε παιδιά γιά αυτά που αναφέρεστε..
=> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/ -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Κάνει και για το Redmi Note 2?
Μερικές φορές μπορεί να δουλεύει από άλλο κινητό, αλλά συνήθως θα έχεις FC's. Για αυτό τον λόγο υπάρχει έλεγχος στα script εγκατάστασης και δεν το αφήνει να εγκατασταθεί σε άλλο μοντέλο. Εκτός και αν κάποιος το βάλει χειροκίνηταΑύριο θα ανεβάσουμε και για το Redmi Note 2.
-
Καλημέρα και από μένα.. καλός σας βρήκα..
Πήρα το 16αρι και εγώ εχθές μου ήρθε και το καπάρωσε η γυναικά μου
Έκανα την αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα μόνο και μένα δεν δουλεύουν οι πρόσθετες ρυθμίσεις.. και για να το γυρίσω στα Ελληνικά έκανα wipe ..
Επίσης επειδή είδα ότι κάπου ρωτήθηκε στην εγγραφή video κάνει και slow και fast motion κανονικά.
Εχω ένα samsung note 2 αν τα καταφέρω να το δώσω με βλέπω για το prime. -
Ξανα θετω την ερωτηση γιατι δεν ειδα απαντηση
Ο/H villasg έγραψε:
Ερωτηση οι rom ειναι ιδιες για το 16αρι και το Prime 32αρι ?
Γιατι βλεπω μια εκδοση [ xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.9.2 ]
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα