Διαφήμιση

Redmi Note 2 ROMs

• θα είναι οι ίδιες μάλλον δεν αλλάζει κάτι στο hardware εκτός από τον μεγαλύτερο χρονισμό του επεξεργαστή και η μεγαλύτερη χωρητικότητα
    • Ο/H villasg έγραψε:

Ξανα θετω την ερωτηση γιατι δεν ειδα απαντηση

Ο/H villasg έγραψε:

Ερωτηση οι rom ειναι ιδιες για το 16αρι και το Prime 32αρι ?
      Γιατι βλεπω μια εκδοση [ xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.9.2 ]

Και οι Κινέζοι επίσημα μία ρομ δίνουν, δεν έχουν ξεχωρίσει τα μοντέλα.

Άρα η λογική λέει ότι μια ρομ θα υπάρχει και για τις δύο εκδόσεις.
    • Ο/H argi73 έγραψε:

Καλημέρα και από μένα.. καλός σας βρήκα..
      Πήρα το 16αρι και εγώ εχθές μου ήρθε και το καπάρωσε η γυναικά μου :(

Έκανα την αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα μόνο και μένα δεν δουλεύουν οι πρόσθετες ρυθμίσεις.. και για να το γυρίσω στα Ελληνικά έκανα wipe ..

Επίσης επειδή είδα ότι κάπου ρωτήθηκε στην εγγραφή video κάνει και slow και fast motion κανονικά.

Εχω ένα samsung note 2 αν τα καταφέρω να το δώσω με βλέπω για το prime.

XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone

Ο/H argi73 έγραψε:

θα είναι οι ίδιες μάλλον δεν αλλάζει κάτι στο hardware εκτός από τον μεγαλύτερο χρονισμό του επεξεργαστή και η μεγαλύτερη χωρητικότητα

Σε 18 μέρες θα έχω το Prime. Θα δοκιμάσω και θα ξέρουμε. Αν άλλος φίλος προλάβει πρώτος ας μας ενημερώσει.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Κάνει και για το Redmi Note 2?

Μερικές φορές μπορεί να δουλεύει από άλλο κινητό, αλλά συνήθως θα έχεις FC's. Για αυτό τον λόγο υπάρχει έλεγχος στα script εγκατάστασης και δεν το αφήνει να εγκατασταθεί σε άλλο μοντέλο. Εκτός και αν κάποιος το βάλει χειροκίνητα :) Αύριο θα ανεβάσουμε και για το Redmi Note 2.

Είναι ο λόγος που επέλεξα xiaomi γιατί υπάρχουν άνθρωπου που ασχολούνται με miui.

Ευχαριστούμε λοιπόν! Τις αλλαγές σε smali τις κάνεις;
    • Ο/H karlesg έγραψε:

.........
      Τις αλλαγές σε smali τις κάνεις;

Ναι σε smali... Το έχουμε ανεβάσει εδώ => [MOD] stock Mms.apk με 160 χαρακτήρες χωρητικότητα.
      Δοκίμασέ το σε παρακαλώ, γιατί είναι το πρώτο mod για αυτό το κινητό και δεν το έχουμε για να το δοκιμάσουμε. Αν έχεις πρόβλημα, δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις όλη την ROM. Αντικατέστησε το Mms.apk του αρχείου με αυτό που έχει μέσα η ROM του κινητού και ξαναπέρασέ το για να σου ξαναπεράσει το original και πες μου OK;
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H karlesg έγραψε:

.........
      Τις αλλαγές σε smali τις κάνεις;

Ναι σε smali... Το έχουμε ανεβάσει εδώ => [MOD] stock Mms.apk με 160 χαρακτήρες χωρητικότητα.
      Δοκίμασέ το σε παρακαλώ, γιατί είναι το πρώτο mod για αυτό το κινητό και δεν το έχουμε για να το δοκιμάσουμε. Αν έχεις πρόβλημα, δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις όλη την ROM. Αντικατέστησε το Mms.apk του αρχείου με αυτό που έχει μέσα η ROM του κινητού και ξαναπέρασέ το για να σου ξαναπεράσει το original και πες μου OK;

Ευχαρίστως θα το δοκίμαζα αλλά δεν έχω τη συσκευή ακόμα, την περιμένω να έρθει. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί κάποιος που την έχει να το δοκιμάσει.

Είδα ότι στο τέλος διαγράφεις και το .odex του
      Η ρομ που δίνετε είναι deodexed, η stock έρχεται odexed;
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα κι από μένα,

έχω επίσης παραγγείλει το Redmi Note 2 και αναμένω να το πάρω στα χέρια μου μέχρι τις εκλογές.
      ευχαριστώ πολύ για την ήδη πολύ καλή ενημέρωση πάνω στο υποψήφιο κινητό μου.
      καλή συνέχεια σε όλους τους φίλους του forum και για όσους θα έχω την τύχη να ανταλλάξω απόψεις πάνω στην συσκευή.
      :)
    • Ο/H karlesg έγραψε:

Ευχαρίστως θα το δοκίμαζα αλλά δεν έχω τη συσκευή ακόμα, την περιμένω να έρθει. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί κάποιος που την έχει να το δοκιμάσει.

Η ROM είναι deodexed αλλά δεν έχει και τόσο σημασία. Μπορείς σε μια odexed ROM να αντικαταστήσεις πχ ένα αρχείο που έχει γίνει deodexed και να παίζει μια χαρά σβύνοντας το .odex του (ακριβώς ότι κάνει και το script αν βρει το .odex). Έτσι, μπορεί να το βάλει και κάποιος που έχει την καθαρή Κινέζικη ROM που πολλές φορές τις αφήνουν odexed.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H karlesg έγραψε:

Η ROM είναι deodexed αλλά δεν έχει και τόσο σημασία. Μπορείς σε μια odexed ROM να αντικαταστήσεις πχ ένα αρχείο που έχει γίνει deodexed και να παίζει μια χαρά σβύνοντας το .odex του (ακριβώς ότι κάνει και το script αν βρει το .odex). Έτσι, μπορεί να το βάλει και κάποιος που έχει την καθαρή Κινέζικη ROM που πολλές φορές τις αφήνουν odexed.

Σωστός. Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι.

Και ένα μικρό οφτοπικ μιας και ασχολείσαι απ' ότι βλέπω, γιατί προσωπικά smali δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να μάθω πραγματικά παρά μόνο κάτι ψευτοπράγματα και αυτά με μπούσουλα πρώτα, απλά να πω ότι προσωπικά προτιμώ odexed.

Παλιά είχαμε ανοίξει κουβέντα αν υπάρχει ουσιατική διαφορά μεταξύ odexed-deodexed σε απόδοση μνήμη ταχύτητα μπαταρία κλπ, πέρα από τον λιγότερο χώρο ποθ πιάνει.
      Πες το ιδέα μου, πες το ό,τι θες, αλλά πάντα ορκιζόμουνα ότι οι στοκ odexed πήγαιναν ένα "κλικ" καλύτερα...
      Αλλά λόγω κάποιων μοντ στο framework που ήθελα που άμα το έκανα odex πάντα κάτι στραβό γινόταν, πάντα υποχρεωτικά χρησιμοποιούσα deodexed.

Υπάρχουν κάτι σκριπτακια στο xda που σου κάνουν φουλ odex μια ρομ. Έχει δοκιμάσει κάποιος; Μπορεί να γίνει η ρομ σας φουλ odexed; Εννοω και το framework όχι μόνο τα system apps. Το έχετε δοκιμάσει μήπως δείτε διαφορά; Καλά όταν λέω διαφορά μη φανταστείς κάτι συγκλονιστικό... Για ένα "κλικ" μιλάω αλλά και γι' αυτό δεν παίρνω όρκο, μπορεί να ήταν και ιδέα μου. Placebo... :)
    • Καλησπέρα αγόρασα και γω το Redmi Note 2 από το 1949deals
      και ελπίζω να το πάρω σύντομα στα χέρια μου. Επειδή είμαι νέος γενικά στο Android και επειδή επιθυμώ να εγκαταστήσω την ελληνική έκδοση υπάρχει κάποιος οδηγός γιατί έχω ψηλό χαθεί στο φόρουμ μέσα.
      Γενικά ποια άλλα καταστήματα είναι αξιόπιστα και αξίζει να αγοράζω στο μέλλον καθώς από το εν λόγω κατάστημα πρώτη φορά αγόρασα κινητό.

Δημήτρης

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Για την εγκατάσταση της Ελληνικής ROM...

=> Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)

Τα καταστήματα με τα οποία συνεργαζόμαστε είναι...

Unlocked Smartphones & Cell Phones from China | Merimobiles
      honorbuy.com

Μπορείς να βρεις και άλλα όμως... ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)