Redmi Note 2 ROMs
-
-
Καλημέρα
Όλα οκ με την .18 εκτός τη μουσική που κρασάρει... αλλά δεν την χρησιμοποιώ... νομίζω ότι πλέων δεν ανεβάζει αισθητές θερμοκρασίες και έχει βελτιωθεί η μπαταρία...
Αναμένουμε την επόμενη!
-
Ο/H Argi29 έγραψε:
Καλησπερα εχω μια ερωτηση για το xmod.Διαβασα οτι χρειαζεται το xposed framework,λειτουργει στο note 2?
Απ' ότι έχω διαβάσει όχι, αυτή τη στιγμή καμία έκδοση του xposed framework δε δουλεύει στο redmi note 2. -
Εχω περασει την 5.9.11 GR ROM και θελω τωρα να κανω αναβάθμισηστην νεα 5.9.18
Αυτο που με απασχολει ειναι τι γινετε με ολα τα apps κτλ που εχω περασει ?
Θα πρεπει να κανω backup kai μετα restore?
Tην 5.9.11 την περασα με το TWRP απο fastboot
Εχει επιλογη μεσα για αναβαθμιση μονο ετσι ωστε να παραμεινουν αυτα που εχω μεσα ? -
Ο/H ortiko έγραψε:
Εχω περασει την 5.9.11 GR ROM και θελω τωρα να κανω αναβάθμισηστην νεα 5.9.18
Αυτο που με απασχολει ειναι τι γινετε με ολα τα apps κτλ που εχω περασει ?
Θα πρεπει να κανω backup kai μετα restore?
Tην 5.9.11 την περασα με το TWRP απο fastboot
Εχει επιλογη μεσα για αναβαθμιση μονο ετσι ωστε να παραμεινουν αυτα που εχω μεσα ?
Αν θέλεις να κάνεις μια απλή αναβάθμιση, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς για τις εφαρμογές σου και τις ρυθμίσεις σου. Απλά περνάς τη rom χύμα μέσα στο κινητό σου και απο το "αναβάθμιση" της συσκευής σου ή αν θέλεις και απο το recovery φλασάρεις την νέα ρομ.
Ωστόσο αυτό που έγραψες, ότι πέρασες την ελληνική 5.9.11 μέσω fastboot... μάλλον τυπογραφικό λάθος είναι... Απο fastboot περνάμε μόνο fastboot roms... Η ελληνική είναι developer... Προφανώς εννοείς μέσω TWRP recovery... σωστά? -
Nαι μέσω TWRP recovery περασα την 5.9.11 γιατι μου κολλαγε στο mi και δεν ξεκινουσε
Γραφω απλα την 5.9.18 στην sd Card και μεσα απο το μενου κανω αναβαθμιση και τελος ?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην ortiko ().
-
Ο/H ortiko έγραψε:
Nαι μέσω TWRP recovery περασα την 5.9.11 γιατι μου κολλαγε στο mi και δεν ξεκινουσε
Γραφω απλα την 5.9.18 στην sd Card και μεσα απο το μενου κανω αναβαθμιση και τελος ?
Ναι, σωστά! -
OK Thanks!
Θα περιμενω την νεα εκδοση γιατι ειδα πως υπαρχη ενα μπαγκ με την εφαρμογη μουσικης στην 5.9.18 -
καλημερα εχω μια απορια δεν μπορω να βρω πουθενα το mi remote μπορειτε να με βοηθησετε??
-
-
οχι δεν την εχω περασει εχω ακομα την κανονικη
-
Καλό θα ήταν να την περάσεις γιατί θα καθαρίσει το κινητό σου και θα έχεις και την εφαρμογή κανονικά καθώς και κάποιες άλλες χρήσιμες εφαρμογές. Μη φοβάσαι, είναι εύκολο(να διαβάσεις τους οδηγούς του GR_Macedon). Όπως και να έχει προσπάθησε να κάνεις αυτό με το search που σου είπα. Μπορεί να βρίσκεται μέσα η εφαρμογή απλά να έχει χαθεί το εικονίδιο της.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα