δεν εχω ιδεα απο αυτα μου εχουν πει τα παιδια απλοσ φοβαμαι μην κανω καμια πατατα και εχω διαβασει πως η ελληνικη ρομ εχει ακομα καποια προβληματακια
Redmi Note 2 ROMs
-
-
Εγώ που τη δοκιμάζω 4 μέρες τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα (πέραν της εφαρμογής της μουσικής). Εαν θέλεις πέρνα την 5.9.11 που δεν έχει ΟΥΤΕ το bug της μουσικής.
Μη φοβάσαι. Δεν είναι δύσκολο και το κυριότερο, ότι πατάτα και να κάνεις(σε λογικά πλαίσια), δεν πρόκειται να πάθει κάτι η συσκευή σου. Το έχουν καταφέρει πολλοί, στην ίδια θέση με εσένα. Και αν κολλήσεις κάπου, εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε.
Το μόνο που πρέπει να κάνεις πριν ξεκινήσεις είναι να διαβάσεις ΚΑΛΑ τους οδηγούς και ότι απορία έχεις να μας το πείς να στη λύσουμε. -
ααα ωραια εγω το εχω παρει ροοταρισμενο περα απο αυτο θελει κατι αλλο?
-
Εχω την 5.9.11 GR περασει και μου κανει το τρεμόπαιγμα καποιες φορες η οθονη.
Με την νεα Greek 5.9.18 αυτο διορθωνεται ??? -
Ο/H ortiko έγραψε:
Εχω την 5.9.11 GR περασει και μου κανει το τρεμόπαιγμα καποιες φορες η οθονη.
Με την νεα Greek 5.9.18 αυτο διορθωνεται ???
Έτσι αναφέρεται στο changelog! Εμένα δεν το είχε να σου πω την αλήθεια (τουλάχιστον δεν το είδα). Και στην 5.9.18 δεν έχει κάποιο πρόβλημα πάλι. -
Παιδια καλησπερα! Εχω το redmi note 2 απο την παρασκευη με την 6V6.7.2.0 και εχω καποια προβληματακια! Αρχικα οταν κανει επανεκκινηση η οταν το ανοιγω το πρωι εκει που μου δειχνει το λογοτυπο κλεινει ξανανοιγει και μετα συνεχιζει κανονικα! Επισης δεν μπορω να κανω view τις επαφες μου γτ με πεταει αρχικη! Καποια ρομ που να ειναι αψεγαδιαστη μεχρι τωρα?
Ευχαριστω εκ των προτερων! -
Κατεβάζεις την παρακάτω ROM...
Ακολουθείς τον παρακάτω οδηγό αφού πρώτα κάνεις Factory Reset στην Συσκευή σου.
=> Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)
Είσαι έτοιμος... -
Η συγκεκριμενη (5.9.18) δεν εχει το θεμα με τη μουσικη?
-
Ναι, είναι το μόνο BUG που έχει και θα διορθωθεί στην επόμενη Version.
-
Τελικα δοκιμασα την 5.9.11 λογω του οτι δεν εχει το bug με τη μουσικη και μολις ολοκληρωσα την εγκατασταση! Τα 2 προβληματακια που ειχα φαινεται να εχουν λυθει! Ευχαριστω πολυ! Συνεχιζω παντως το ψαξιμο να δω τι αλλο μπορει να μην δουλευει
-
Εγώ δεν έχω περάσει την 5.9.18, έχω μείνει στην 11. Μπορώ να περάσω κατευεθείαν αυτή που θα βγει την Παρασκευή ή θα πρέπει να τα βάλω με την σειρά?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα