δε θελω να το βγαλω απο τη εφαρμογη . να παρω ολοκληρη τη εφαρμογη της καμερας και να τη κανω εγκατασταση σε αλλο κινητο η ταμπλετΟ/H caeser έγραψε:
Είναι γραμμένο στο λογισμικό (την εφαρμογή) της κάμερας... Πως να το "βγάλεις" απο εκεί και να δουλέψει αλλού? Δεν νομίζω ότι γίνεται...Πιθανόν όμως να μπορείς να βρεις παρόμοια εφαρμογή στο Google Play που να έχει αυτό το feature...Ο/H bandit650 έγραψε:
καλοοο αλλα ειναι ,μικρες ακομη για κινητο. σοβαρα τωρα μπορει να γινει η οχι;
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H bandit650 έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H bandit650 έγραψε:
καλοοο αλλα ειναι ,μικρες ακομη για κινητο. σοβαρα τωρα μπορει να γινει η οχι;
-
Εγώ σήμερα παρήγγειλα το prime από minideal, stock in greece. Με γεια μου και ελπίζω να βρω πολλά resources εδώ μέσα για να το καλυτερέψω σαν συσκευή. Μια ερώτηση. Όταν περνάς άλλα ρομς από αυτό με το οποίο ήρθε, χαλάς την εγγύηση? Ευχαριστω
-
Ο/H mihalisvolos έγραψε:
Όταν περνάς άλλα ρομς από αυτό με το οποίο ήρθε, χαλάς την εγγύηση? Ευχαριστω
εφόσον περάσεις την ελληνική δεν έχεις κανένα προβλημα εγγύησης .. -
Ο/H mihalisvolos έγραψε:
Εγώ σήμερα παρήγγειλα το prime από minideal, stock in greece. Με γεια μου και ελπίζω να βρω πολλά resources εδώ μέσα για να το καλυτερέψω σαν συσκευή. Μια ερώτηση. Όταν περνάς άλλα ρομς από αυτό με το οποίο ήρθε, χαλάς την εγγύηση? Ευχαριστω
Όχι δεν χαλάς την εγγύηση αν βάλεις άλλη ρομ... Αυτό μας έλειπε να καθόμασταν με την αγγλοκινέζικη ρομ, για ένα χρόνο που κρατάει η εγγύηση! Μαζοχιστές θα ήμασταν! -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H mihalisvolos έγραψε:
Όταν περνάς άλλα ρομς από αυτό με το οποίο ήρθε, χαλάς την εγγύηση? Ευχαριστω
εφόσον περάσεις την ελληνική δεν έχεις κανένα προβλημα εγγύησης ..
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H mihalisvolos έγραψε:
-
Ο/H mihalisvolos έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ, καλως σας βρήκα!
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H mihalisvolos έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ, καλως σας βρήκα!
-
Ο/H mihalisvolos έγραψε:
Μπορώ να φλασάρω την ελληνική τελευταία miui 7 μέσα από το updater app?
Ο/H mihalisvolos έγραψε:
Eπίσης δεν παίρνει αυτόματα Updates από μόνο του?
Ο/H mihalisvolos έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιος ανεπανόρθωτη ζημιά στο τηλέφωνο? Κάτι άλλο. Διάβασα ότι επειδή το παρήγγειλα από την ελληνική αποθήκη του Minideal πώς υπάρχει service εδώ Ελλάδα. Ισχύει αυτό? Γενικά τι παίζει από υποστήριξη? Ευχαριστώ (ΥΓ το παρήγγειλα χθες απόγευμα, πότε περίπου θα έρθει βόλο? Έρχεται από αθήνα? Διάβασα κάτι για ξάνθη)
Αστειεύομαι. Γενικά οι συσκευές έχουν δείξει μέχρι τώρα ανθεκτικότητα σε "κακή" χρήση. Οσον αφορά επίσημη υποστήριξη και service δεν υπάρχουν ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Ευρώπη.. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H mihalisvolos έγραψε:
Μπορώ να φλασάρω την ελληνική τελευταία miui 7 μέσα από το updater app?
Ο/H mihalisvolos έγραψε:
Eπίσης δεν παίρνει αυτόματα Updates από μόνο του?
Ο/H mihalisvolos έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιος ανεπανόρθωτη ζημιά στο τηλέφωνο? Κάτι άλλο. Διάβασα ότι επειδή το παρήγγειλα από την ελληνική αποθήκη του Minideal πώς υπάρχει service εδώ Ελλάδα. Ισχύει αυτό? Γενικά τι παίζει από υποστήριξη? Ευχαριστώ (ΥΓ το παρήγγειλα χθες απόγευμα, πότε περίπου θα έρθει βόλο? Έρχεται από αθήνα? Διάβασα κάτι για ξάνθη)
Αστειεύομαι. Γενικά οι συσκευές έχουν δείξει μέχρι τώρα ανθεκτικότητα σε "κακή" χρήση. Οσον αφορά επίσημη υποστήριξη και service δεν υπάρχουν ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Ευρώπη..
-
Ο/H mihalisvolos έγραψε:
Άρα κάποια εισαγωγή γίνεται. Κάνω λάθος?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα