επαφες /μενου /εισαγωγη εξαγωγη επαφων κ επιλεγεις αυτο που θεςΟ/H arist1976 έγραψε:
Οκ βρε παιδιά, πάντως σας το λέω έκανα factory reset για να περάσω μια άλλη ρομ και σβηστήκανε οι επαφές από τη σιμ. Και ευτυχώς είχα κρατήσει μπακαπ και με το restore επιστρέψανε. Τελοσπάντων πως μπορώ να αντιγράψω τις επαφές από τη σιμ στη μνήμη του κινητού;Ο/H caeser έγραψε:
Τι "αδυνατον" λένε οι άλλοι απο πάνω?ΑΔΥΝΑΤΟΤΑΤΟΝ είναι!!!Ο/H arist1976 έγραψε:
Δυστυχώς με factory reset που έκανα, σβηστήκανε και οι επαφές από τη σιμ.
Αυτό δεν γίνεται που λες! Είναι "τεχνικά" ΑΠΙΘΑΝΟ να συμβεί!
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H sallonikios έγραψε:
Ο/H arist1976 έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H arist1976 έγραψε:
Δυστυχώς με factory reset που έκανα, σβηστήκανε και οι επαφές από τη σιμ.
Αυτό δεν γίνεται που λες! Είναι "τεχνικά" ΑΠΙΘΑΝΟ να συμβεί!
-
Ο/H mihalisvolos έγραψε:
Τελικά εγώ δεν κατάλαβα. Η wind δεν υποστηρίζει γενικά 4g για καμία συσκευή ή τα xiaomi δεν πιάνουν 4g με sim της wind? Αν είναι έτσι είναι βλακεία γιατί στο προηγούμενό μου δίκαρτο είχα wind και q και σκοπεύω να τις βάλω στο xiaomi που περιμένω.... απογοήτευση
Εγώ με wind και redmi note 2 κανονικά 4G στην Θεσσαλονίκη,
απλά πήρα νέα κάρτα wind που υποστηρίζει το 4G επειδή είχα ποιο παλιό τύπο και όλα κομπλέ. -
Παιδιά ο αδερφός μου χάλασε το ηχείο( το πάνω ,το φύσηξε να το καθαρίσει απο γρεζια ) του στο redmi note 2 έχετε καμία ιδέα που μπορεί να το φτιάξει Αθήνα ?
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα στην παρέα,
μιας και το Redmi note 2 για το ξαδερφάκι είναι ήδη στο δρόμο ήθελα να κάνω μια ερωτησούλα. Η τελευταία stable (θα του βάλω stable γιατί δεν ασχολείται καθόλου) έχει Root? Και αν όχι, πως το ρουτάρουμε? (με Kingroot?)Βασίλης -
Ο/H Stinger έγραψε:
Καλημέρα στην παρέα,
μιας και το Redmi note 2 για το ξαδερφάκι είναι ήδη στο δρόμο ήθελα να κάνω μια ερωτησούλα. Η τελευταία stable (θα του βάλω stable γιατί δεν ασχολείται καθόλου) έχει Root? Και αν όχι, πως το ρουτάρουμε? (με Kingroot?)
-
Καλημέρα
Εχω εδω και 2 ημέρες το redmi note 2 prime. Εχω βάλει τη τελευταία ελληνική stable rom. Το προβλημα ειναι πως μετά από επανεκκίνηση χάνει τους ήχους κλησης και ξυπνητήρι απο τη μουσική που εχω βάλει. Να σημειώσω οτι η ηχοι είναι περασμένοι στη καρτα sd. Επίσης μετα απο επανεκκίνηση ποση ram ελεύθερη πρέπει να εχω;
Ευχαριστώ -
Ειμαι με την 5.11.5 και ετυχε χθες να θελω να τραβηξω screenshot μου βγαζει ομως οτι ενδεχεται ο αποθηκευτικος χωρος να βρισκεται σε χρηση και δεν το αποθηκευει. Ειναι θεμα bug της ρομ;
Τσεκαρα επισης οτι τις φωτογραφιες τις αποθηκευει οντως στην εσωτερικη μνημη, μη τυχον ηταν θεμα απο εξωτερικη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkzaf_4 --> Zafeira -
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Τσεκαρα επισης οτι της φωτογραφιες τις αποθηκευει οντως στην εσωτερικη μνημη, μη τυχον ηταν θεμα απο εξωτερικη.
-
Ο/H Stinger έγραψε:
Καλημέρα στην παρέα,
μιας και το Redmi note 2 για το ξαδερφάκι είναι ήδη στο δρόμο ήθελα να κάνω μια ερωτησούλα. Η τελευταία stable (θα του βάλω stable γιατί δεν ασχολείται καθόλου) έχει Root? Και αν όχι, πως το ρουτάρουμε? (με Kingroot?)
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
Πρωτα απ ολα μολις μιλησα με το τμημα ιντερνετ της wind μου ειπανε οτι παιζει τα 2600Mhz!!
Ναι συγκεκριμενα στην ηγουμενιτσα το 3g ηταν φουλ 4g δεν..
Σύμφωνα με τη WIND στην Ηγουμενίτσα εκπέμπει στα 2600ΜΗz.
Σύμφωνα με τη wikipedia η WIND εκπέμπει μόνο στα 1800MHz σε όλη τη χώρα?
Δεν καταλαβαίνω...
Πάντως εγώ ακόμα δεν έχει τύχει να φάω "ακυρο"... τι να πω?
παρεμπιπτόντως απο την wind μου ειπανε οτι στα 2600 παιζει σε οοολη την ελλαδα οχι μονο ηγουμενιτσα
μπας και εχω το προβλημα μονο εγωΔωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Τσεκαρα επισης οτι της φωτογραφιες τις αποθηκευει οντως στην εσωτερικη μνημη, μη τυχον ηταν θεμα απο εξωτερικη.
Πρέπει να την κάνω format για να μου λειτουργήσει;zaf_4 --> Zafeira
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα