το factory reset γίνεται μέσω TWRP-recovery???Ο/H Stinger έγραψε:
Όποτε θέλεις αρκεί να είναι ΠΡΙΝ βάλεις την GTV.Ο/H marsele έγραψε:
Δηλαδή το factory reset το κάνουμε πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία για να βάλουμε την fastboot rom ή αφού την βάλουμε και πριν εγκαταστήσουμε την ελληνική GTV κάνουμε wipe cache dalvik cache???
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H marsele έγραψε:
Ο/H Stinger έγραψε:
Ο/H marsele έγραψε:
Δηλαδή το factory reset το κάνουμε πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία για να βάλουμε την fastboot rom ή αφού την βάλουμε και πριν εγκαταστήσουμε την ελληνική GTV κάνουμε wipe cache dalvik cache???
Βασίλης -
Tελικά μόνο εγώ έχω θέμα με το screenshot? Απλά δεν το είχα πριν και τώρα δεν μπορώ να βγάλω. Δεν είναι το θέμα τόσο της χρησιμότητας αλλά γιατί δεν μου λειτουργεί. Είχα περασμένη την 5.11.5 και τώρα την 5.11.12 και το πρόβλημα παραμένει.zaf_4 --> Zafeira
-
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Tελικά μόνο εγώ έχω θέμα με το screenshot? Απλά δεν το είχα πριν και τώρα δεν μπορώ να βγάλω. Δεν είναι το θέμα τόσο της χρησιμότητας αλλά γιατί δεν μου λειτουργεί. Είχα περασμένη την 5.11.5 και τώρα την 5.11.12 και το πρόβλημα παραμένει.
-
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Tελικά μόνο εγώ έχω θέμα με το screenshot? Απλά δεν το είχα πριν και τώρα δεν μπορώ να βγάλω. Δεν είναι το θέμα τόσο της χρησιμότητας αλλά γιατί δεν μου λειτουργεί. Είχα περασμένη την 5.11.5 και τώρα την 5.11.12 και το πρόβλημα παραμένει.
-
Καλησπερα, εχω περασει την stable 7.0.6.0 και προσεξα οτι δεν μπορεί να κανει screenshot.
Συγκεκριμενα βγαζει μνμ " Αδυνατη η αποθηκευση του στιγμιότυπου. Ενδεχεται ο αποθ. Χωρος να βρισκεται σε χρηση" .
Το εχει πάθει καποιος αλλος;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπερα, εχω περασει την stable 7.0.6.0 και δεν παρουσιάζει προβλημα με το screenshot.
λειτουργει κανονικαPocofone -
Ο/H madmax έγραψε:
Καλησπερα, εχω περασει την stable 7.0.6.0 και προσεξα οτι δεν μπορεί να κανει screenshot.
Συγκεκριμενα βγαζει μνμ " Αδυνατη η αποθηκευση του στιγμιότυπου. Ενδεχεται ο αποθ. Χωρος να βρισκεται σε χρηση" .
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Ο/H madmax έγραψε:
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H madmax έγραψε:
xiaomi redmi note 2Pocofone -
Ο/H Graydath έγραψε:
Ο/H madmax έγραψε:
Παρε μας το κεφάλι!!!! -
Ο/H petrosarfaras έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H madmax έγραψε:
xiaomi redmi note 2
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα