Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Μισό λίγο γιατί έχω μπερδευτεί λίγο από τις οδηγίες. Εγώ κατέβασα την έκδοση 11.19 κατευθείαν στο κινητό και μέσα από το updater διάλεξα το zip αρχείο που κατέβασα. Όμως όταν μπούταρε σε recovery μόνο του μου΄εβγαλε σε μια φάση ότι το md5 δεν υπάρχει. Παρόλα αυτά η εγκατάσταση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά. Έκανα κάτι λάθος?
-
Ο/H mihalisvolos έγραψε:
Μισό λίγο γιατί έχω μπερδευτεί λίγο από τις οδηγίες. Εγώ κατέβασα την έκδοση 11.19 κατευθείαν στο κινητό και μέσα από το updater διάλεξα το zip αρχείο που κατέβασα. Όμως όταν μπούταρε σε recovery μόνο του μου΄εβγαλε σε μια φάση ότι το md5 δεν υπάρχει. Παρόλα αυτά η εγκατάσταση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά. Έκανα κάτι λάθος?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H mihalisvolos έγραψε:
-
Χθες απόγευμα έβαλα την developer 11,19. Καλύτερα η stable 11.19 που βγήκε πιο πρόσφατα? Αν κατάλαβα καλα δλδ
-
Ο/H mihalisvolos έγραψε:
Δεν έκανα wipe. Πειράζει? Δεν έχω κάποιο θέμα μέχρι στιγμής (αν και σε μερικές φάσεις έχω κάποια glitches). Αν είναι καλύτερο παίρνω backup και κάνω wipe τώρα (και αν χρειάζεται flash απο την αρχή)
-
Ο/H mihalisvolos έγραψε:
Χθες απόγευμα έβαλα την developer 11,19. Καλύτερα η stable 11.19 που βγήκε πιο πρόσφατα? Αν κατάλαβα καλα δλδ
H Stable έχει διαφορετική αρίθμηση απο την Developer και δεν υπάρχει πουθενά Stable που έχει βγει πιό νωρίς απο Developer... Οι stable roms πάντα ακολουθούν τις developer ημερολογιακά... Οταν π.χ. βγαίνει σήμερα μια Stable πάντα βασίζεται σε ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ εκδόσεις developer... -
Ο/H johnny2000 έγραψε:
Ο/H TheoV έγραψε:
Καλησπερα παιδια ειμαι και εγω ευτυχισμενος κατοχος του κινητου απλα θα ηθελα να ρωτησω το εξης , Tα notifiactions δεν δουλευουν καθολου οταν το κινητο ειναι κλειστο εχπονμτας τα παντα ανοιχτα βεβαια απο τις ρυθμισεις αυτο συμβαινει απο την 5..11.11 και μετα , με την 5.11.5 ολα ρολοι εχω δοκιμασει τα παντα εκτοπς απο το να την περασω απο την αρχh με wipe , to ιδιο προβλημα το βλεπω σε πολλους sto foroym toy εξωτερικου και απλα σας ενημερωνω
Βρίσκομαι στην 5.11.12 και θα δοκιμάσω την 5.11.19. Εάν δεν διορθωθεί θα δοκιμάσω να εγκαταστήσω την 5.11.5.
Ο/H bandit650 έγραψε:
ψαχνω τη συντομευση για να βαλω το ιμει αλλα δε τη βρισκω, ειναι ευκολο μια επαναληψη; ευχαριστω
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα
Ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα να αγορασω με εναν φιλο μου 2 Xiaomi Redmi Note 2 ενα ο καθενας.
Μηπως μπορειτε να μου πειτε απο που θα μπορουσαμε να παραγγειλουμε τα τηλεφωνα ;;
Με ενα γρηγορο ψαξιμο το βρηκαμε εδω :Wholesale XIAOMI Redmi Note 2 4G TD LTE 2.0GHz 2GB RAM 16GB ROM 3060mAh free shipping
Εκτος ομως απο την παραπανω απορια θα θελαμε να ενημερωθουμε και για τον αν το λινκ που ποσταρα επανω θα ειναι συμβατο με τα δυκτια και τις συχνοτητες της ελλαδας και θα λειτουργούν απροβληματιστα το 3g το 4g και οι κλησεις θα γινονται κανονικα.
Σας ευχαριστουμε θερμα για τον χρονο σας -
Ο/H MarGamer007 έγραψε:
Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκαΕιμαι νεος στο forum και θα ηθελα να αγορασω με εναν φιλο μου 2 Xiaomi Redmi Note 2 ενα ο καθενας.
Μηπως μπορειτε να μου πειτε απο που θα μπορουσαμε να παραγγειλουμε τα τηλεφωνα ;;
Με ενα γρηγορο ψαξιμο το βρηκαμε εδω :Wholesale XIAOMI Redmi Note 2 4G TD LTE 2.0GHz 2GB RAM 16GB ROM 3060mAh free shipping
Εκτος ομως απο την παραπανω απορια θα θελαμε να ενημερωθουμε και για τον αν το λινκ που ποσταρα επανω θα ειναι συμβατο με τα δυκτια και τις συχνοτητες της ελλαδας και θα λειτουργούν απροβληματιστα το 3g το 4g και οι κλησεις θα γινονται κανονικα.
Σας ευχαριστουμε θερμα για τον χρονο σας
Αν θες να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα καλύτερα πάρε την FDD-LTE έκδοση.
Για καταστήματα που μπορείς να το αγοράσεις υπάρχει σχετικό θέμα με feedback
Ελπίζω να βοήθησα -
Να παρουμε αυτο :Wholesale XIAOMI Redmi Note 2 4G FDD LTE MTK Helio X10 2.0GHz 64 bit 2GB RAM 16GB ROM 5.5 Inch HD IPS 13.0MP 3060mAh free shipping δηλαδη για να ειμαστε 100% σιγουροι πως δεν θα εχουμε προβληματα ;;
-
Ο/H MarGamer007 έγραψε:
Να παρουμε αυτο :Wholesale XIAOMI Redmi Note 2 4G FDD LTE MTK Helio X10 2.0GHz 64 bit 2GB RAM 16GB ROM 5.5 Inch HD IPS 13.0MP 3060mAh free shipping δηλαδη για να ειμαστε 100% σιγουροι πως δεν θα εχουμε προβληματα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα