Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Συνήθως αυτά που έχουν πολλά animated Icons και Live Wallpapers καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία.

Επειδή δεν έχουν οι συσκευές της Xiaomi OLED οθόνες, δεν παίζει ρόλο αν τα θέματα είναι φωτεινά ή σκοτεινά... :lol:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MichalisK έγραψε:

Καλησπερα
      Κάποιος φίλος μου είπε για μια εφαρμογή, την ram expander, όπου χρησημοποιεις μέρος από την μνήμη rom ως ram. Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Αξίζει?
      Δεν σου φτάνει η ραμ, είχες κάποιο πρόβλημα ή είναι ψυχολογικό?
    • Ο/H MrAntonis έγραψε:

Ο/H MichalisK έγραψε:

Καλησπερα
      Κάποιος φίλος μου είπε για μια εφαρμογή, την ram expander, όπου χρησημοποιεις μέρος από την μνήμη rom ως ram. Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Αξίζει?
      Δεν σου φτάνει η ραμ, είχες κάποιο πρόβλημα ή είναι ψυχολογικό?
      Λοιπόν θα σε ρωτήσω κάτι πρακτικό. Πες ότι έχεις μια σόμπα πελετ που ζεσταίνει όλο το διαμέρισμά σου στον 5ο όροφο και έχεις ένα δωμάτιο κενό που δεν το χρειάζεσαι. Επίσης έχεις μια αποθήκη στο υπόγειο (6 ορόφους κάτω) που εκεί έχεις την προμήθεια όλου του χειμώνα σε τσουβάλια με πέλετ. Για να μην πηγαινοέρχεσαι κάθε 5 ώρες κάτω στο υπόγειο για να φέρνεις τσουβαλάκι με πέλετ, αποφασίζεις να φέρεις στο κενό δωμάτιο τόσα τσουβαλάκια με πέλετ ώστε να περνάς μία εβδομάδα χωρίς να ανεβοκατεβαίνεις στο υπόγειο. Στο δωμάτιο έχει μείνει τώρα λιγότερος κενός χώρος στον οποίο αποθηκεύεις άλλα πράγματα προσορινά ώστε και αυτά να τα χρησιμοποιείς όποτε τα χρειάζεσαι άμεσα. Αν το δωμάτιο δεν χωράει άλλα αντικείμενα, κάποια, τα οποία δεν χρησιμοποιείς συχνα τα πηγαίνεις πίσω στην αποθήκη και κρατάς στο δωμάτιο αυτά που χρησιμοποιείς συχνότερα.
      Εσύ τώρα έρχεσαι (όχι μόνο εσύ, αλλά και πολύ φίλοι εδώ μέσα) και λες: "Εμένα μου αρέσει το δωμάτιο να είναι άδειο ή σχεδόν άδειο κι ας πηγαίνω κάθε λίγο και λιγάκι στην αποθήκη".
      Πώς σου ακούγεται αυτό; Θα άφηνες εσύ το δωμάτιο άδειο ή θα κοιτούσες να το έχεις όσο το δυνατό πιο σωστά γεμάτο με τα απαραίτητα και πιο συχνά χρησιμοποιούμενα αντικείμενα ώστε να μη σε τρώνε τα πάνω κάτω στην αποθήκη; :)

Αποθήκη = σκληρός δίσκος, κάρτα sd εξωτερική ή εσωτερική.
      Δωμάτιο= Μνήμη RAM
      Pelet= Συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές συστήματος αλλά και δικές σου.
      ΕΣΥ: CPU (ΚΜΕ)

Συμπέρασμα: εφόσον η γεμάτη RAM δεν σου βγάζει κάποιο πρόβλημα (και δεν θα σου βγάζει με MIUI) γιατί τη θες άδεια; Για να λαγκάρουν οι εφαρμογές επειδή ο επεξεργαστής περιμένει κάθε φορά να πάνε στην RAM και μετά να τις χρησιμποιήσει, επειδή εσύ θέλεις να τη βλέπεις άδεια; lol
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα και ευχαριστώ για την φοβερή υποστήριξη και δουλειά που κάνετε. Έβαλα την τελευταια Ελληνική dev όπως και κάθε φορά που βγάζετε καινούρια εδώ και δύο μήνες σχεδόν που έχω την συσκευή. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να συνδέσω το τηλέφωνο με τον υπολογιστή, ούτε με καλώδιο ούτε με ftp. Την Πέμπτη με την προηγούμενη dev συνδέθηκε κανονικά με ftp σε Windows 8.1. Εγώ δουλεύω σε Ubuntu Linux και πότε δεν είχα πρόβλημα σύνδεσης . Σήμερα όμως που δοκίμασα να συνδεθώ δεν μπόρεσα. Είναι κάποιο bug της ρομ; Κατά τα άλλα η συσκευή νομίζω ότι φοράει την καλύτερη ρομ που έχετε βγάλει μέχρι τώρα. Ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη.
    • Ο/H galiatsosgio έγραψε:

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την φοβερή υποστήριξη και δουλειά που κάνετε. Έβαλα την τελευταια Ελληνική dev όπως και κάθε φορά που βγάζετε καινούρια εδώ και δύο μήνες σχεδόν που έχω την συσκευή. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να συνδέσω το τηλέφωνο με τον υπολογιστή, ούτε με καλώδιο ούτε με ftp. Την Πέμπτη με την προηγούμενη dev συνδέθηκε κανονικά με ftp σε Windows 8.1. Εγώ δουλεύω σε Ubuntu Linux και πότε δεν είχα πρόβλημα σύνδεσης . Σήμερα όμως που δοκίμασα να συνδεθώ δεν μπόρεσα. Είναι κάποιο bug της ρομ; Κατά τα άλλα η συσκευή νομίζω ότι φοράει την καλύτερη ρομ που έχετε βγάλει μέχρι τώρα. Ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη.
      καλησπέρα φίλε μου και καλός ήρθες, αν θέλεις ενημέρωσε το προφίλ σου με την συσκευή που έχεις για να μην λάβεις λανθασμένες πληροφορίες, πάντως το δικό μου Redmi Note 2 αναγνωρίζεται κανονικά από τον υπολογιστή.
    • οκ θα το κάνω. Σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα δοκιμάσω και με Windows. Αν και πότε δεν είχα θέμα, ειδικά σε Linux.

οκ θα το κάνω. Σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα δοκιμάσω και με Windows. Αν και πότε δεν είχα θέμα, ειδικά σε Linux.
      Για να συνδεθείς στον εσωτερικό χώρο του Android (οποιασδήποτε συσκευής) σε unix σύστημα(OSX, Linux) θα χρειαστείς επιπλέον προγραμματάκι.
      Για το OSX είναι το Android File Transfer ενώ για το Linux δεν υπάρχει κάποιο επίσημο πρόγραμμα απο την Google.

Επομένως επειδή το android χρησιμοποιεί MTP πρωτόκολλο τότε πρέπει να εγκαταστήσεις το gMTP package για να δουλέψει.(κάποιες διανομές το έχεις ενσωματωμένο.. το Ubuntu δεν το έχει)
      Αυτό όσον αφορά την ενσύρματη ανταλλαγή αρχείων.

Όσον αφορά την ασύρματη τότε μπορείς με τον ftp server-client που έχει ενσωματωμένο η MIUI (ΌΛΕΕΕΕΕ!!) και με το Filezilla στο Linuxάκι σου να συνδεθείς (same network κτλ κτλ ,λογικά γνωρίζεις πως να το κάνεις ε?)
    • Διαφήμιση
    • Ναι γνωρίζω πως συνδέομαι με ftp αρχεία.. Κλπ. Ούτε έτσι μπορώ όμως, όσο για το Ubuntu, πότε δεν χρειάστηκε να εγκαταστήσω πρόγραμμα είτε στο Android είτε εννοείται στο Ubuntu για να δω την συσκευή μου. Από τότε που έχω οποιαδήποτε συσκευή Android. Μάλιστα αμέσως μετά, δοκίμασα την συσκευή της γυναίκας μου jiayu s3 advanced και δούλεψε τέλεια.

Ούτε έτσι μπορώ όμως, όσο για το Ubuntu, πότε δεν χρειάστηκε να εγκαταστήσω πρόγραμμα
      Εχεις βάλει τα σωστά udev rules για την συσκευή σου και τα mtp-tools??
    • Μα δεν άλλαξα κάτι στη συσκευή από την τελευταια φορά που συνδέθηκα έκτος από το να βάλω την τελευταια Ελληνική dev. Γιαυτό και λέω μήπως είναι κάποιο bug της ρομ.
    • Παρόμοιο πρόβλημα κι εδώ! Σε OSx, το συνδέω με usb κι ενώ φορτίζει κανονικά το Android File Transfer δεν βρίσκει την συσκευή και δεν μπορώ να κάνω μεταφορά αρχείων.
      Είμαι με την 5.12.3. Καμία ιδέα;
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σε όλους/όλες,

καλώς σας βρήκα! Πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη η κοινότητα, ελπίζω σε ευχάριστες στιγμές και ώρες επιμορφωτικές.
      Πρώτο μήνυμά μου και είναι απορία! Σε note 2 και note 2 prime περνάμε την ίδια έκδοση;

Ευχαριστώ.