KuaiPan = faster downloads (keep it)
Number Fixer = διόρθωση των τηλεφώνων στις επαφές με την προθήκη του +30 μπροστά από τα νούμερα (Keep it)
CM Transfer = Ανταλλαγή αρχείων μέσω WiFi (κράτα την ή διέγραψέ την)
Xiaoyi Camera = εφαρμογή για την αντίστοιχη κάμερα της Xiaomi (αν την έχεις αγοράσει)
Mi WiFi = εφαρμογή για τους Routers της xiaomi (αν έχεις αγοράσει κάποιον)
MiClick = εφαρμογή για το Mi Key της xiaomi (αν έχεις αγοράσει κάποιο)
Mi Home = εφαρμογή για τις έξυπνες συσκευές της Xiaomi (αν έχεις αγοράσει κάποια)
Όλες οι εφαρμογές είναι στα ελληνικά και συνοδεύουν τις Ελληνικές ROM.
Όσες δεν χρειαζόμαστε απλά τις διαγράφουμε σέρνοντας τες στην κορυφή της οθόνης και τις αφήνουμε πάνω στον κάδο που θα εμφανιστεί.
καλημερα στην παρεα εχω εδω και τρεις μερες το red mi note 2 prime εχω απογοητευτη εντελως με την μπαταρια του σε σημειο που να σκεφτομαι να το δωσω γιατι δεν μπορω να ειμαι με εναν φορτιστη συνεχεια οταν μπαινω σε 3g apo 94 η μπαταρια πεφτει μετα απο δεκα δεκαπεντε λεπτα στο 70 η στο 65 εχω παρατηρηση οτι απο το 100 μεχρι το 50 πεφτει σε ριθμους πολυβολου εχω περασει της παναγιας τα ματια σε ρομ τωρα εχο την τελευταια εληνικη
Πιθανώς η μπαταρία δεν έχει στρώσει ακόμη. 3 μέρες είναι λίγο.
Παιδια οταν κανεται αλλαγη μιας εφαρμογης (multitasking) πολλες φορες μην πω ολες η εφαρμογη ξεκιναει απο την αρχη αντι να κανει resume εκει που ηταν...συμβαινει κ σε σας?εχω την τελευταια ελληνικη developer!
Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be