Η προηγούμενη rom με έναν καθαρισμό Dalvik Cache and Cache δεν είχε πρόβλημα με την μπαταρία...έβγαζε 4.30-5.00 ώρες οθόνη
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Δοκιμάζοντας τις 2 τελευταίες ρομ η μπαταρία πέφτει για πλάκα. Ιδίως η χθεσινή που την δοκίμασα. Με ενεργή οθόνη 1.30 ώρα έχω 82%. Νομίζω είναι λίγο. (σε σχέση την 15.12.3 που την είχα βρει καλή). Η φωτεινότητα σχεδόν πάντα την έχω στο μισό. Επίσης διαβάζω σχόλια ότι έχουν πολλοί 5 και 5.30 ώρες ενεργή οθόνη. Εμένα ποτέ δεν πήγε σχεδόν πάνω από 4 ώρες.
Έχω να κάνω καθαρή εγκατάσταση από ρομ Νοεμβρίου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ θα πάω και εκεί να σχολιάσω το ίδιο. Απλά σκέφτομαι να γυρίσω πισω. Με βλέπω με full wipe και πέρασμα την 15.12.10 αν και θυμάμαι ότι και η 15.12.2 ήταν καλή; Πρέπει να το δω πιο αναλυτικά!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkzaf_4 --> Zafeira -
καλημερα!!!καταφερα να συγχρονισω τις επαφεσ με τη βοηθεια σας κα;ι ευχριστω!!!μια αλλη ερωρηση!!!δεν μπορώ να βγαλω το φακελο των αρχειων στην οθονη...το βλεπω μονο απο τισ ρυθμισεις -εφαρμογεσ επιλεγω το εικονιδιο στην οθονη αλλα δεν μου βγαζει τιποτα!!!!ευχαριστω προκαταβολικα!!!!
-
Ο/H oris30 έγραψε:
καλημερα!!!καταφερα να συγχρονισω τις επαφεσ με τη βοηθεια σας κα;ι ευχριστω!!!μια αλλη ερωρηση!!!δεν μπορώ να βγαλω το φακελο των αρχειων στην οθονη...το βλεπω μονο απο τισ ρυθμισεις -εφαρμογεσ επιλεγω το εικονιδιο στην οθονη αλλα δεν μου βγαζει τιποτα!!!!ευχαριστω προκαταβολικα!!!!
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Μέχρι τώρα δε μου έβλεπε η TWRP την κάρτα ( 64αρα Kingston). Ειναι η ιδια κάρτα που εχω εδω και τρία τηλέφωνα.. Σήμερα αποφάσισα να κάνω διαγραφή όλης της κάρτας μέσα από τις ρυθμίσεις του miui και έτσι την είδε τώρα και η recovery πλέον. Το θέμα μου είναι ότι η αντιγραφή των περιεχομενων από τον υπολογιστή στην κάρτα μου μέσα στο τηλέφωνο κάνει 4 ώρες (περίπου 50gb), ενώ όταν την έβγαλα και την έβαλα μόνη της σε USB reader κάνει 1 ωρα. Γιατι αυτό.;
(το καλώδιο είναι Xiaomi, έτσι για σιγουριά)Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Δοκιμάζοντας τις 2 τελευταίες ρομ η μπαταρία πέφτει για πλάκα. Ιδίως η χθεσινή που την δοκίμασα. Με ενεργή οθόνη 1.30 ώρα έχω 82%. Νομίζω είναι λίγο. (σε σχέση την 15.12.3 που την είχα βρει καλή). Η φωτεινότητα σχεδόν πάντα την έχω στο μισό. Επίσης διαβάζω σχόλια ότι έχουν πολλοί 5 και 5.30 ώρες ενεργή οθόνη. Εμένα ποτέ δεν πήγε σχεδόν πάνω από 4 ώρες.
Έχω να κάνω καθαρή εγκατάσταση από ρομ Νοεμβρίου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
"Με ενεργη οθονη"
Εμ... ναι ? Τι εκανες με ενεργη την οθονη ? Δεν ειναι το ιδιο να λιωνεις παιχνιδια με το να χαζευεις στο FB .....
Εγω με την τελευταια stable , -χθεσινα στοιχεια-
5 ωρες με wifi on τις 4μιση ωρες , απο αυτες τουλαχιστον οι 3 ηταν με αναμενη την οθονη και η χρηση ηταν 50-50 σε παιχνιδια και browsing
Στο τελος μου ειχε μεινει και 49% ζουμακι -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H TziMcN έγραψε:
Ναι GR_Macedon, για το redmi note 2 μιλάω.
Τι εννοείς να μη κολλάει? Χθες πάντως, ενώ ήμουν στο recovery και με ρωτούσε αν θα το allow ή όχι, όσο το έψαχνα, κλείδωσε το recovery. Ξέρετε, όχι τίποτα σοβαρό, αυτό που λέει απλά swipe to unlock. Εκεί όμως κολλούσε, δεν έκανε τίποτα. Έπρεπε να κάνω restart.
Αυτό εννοείς?
Βλέπω το ίδιο πάντως μου απάντησες και στο θέμα σου με την αυτόματη εγκατάσταση. Συγνώμη για την διπλή ερώτηση, αλλά ήθελα να προχωρήσω και έψαχνα για άμεση απάντηση.
Αν δεν θες να κλειδώνει η οθόνη στο recovery ακολούθησε τα tips του @caeser στο παρακάτω θέμα και θα είσαι οκ.
TWRP tips
Και όχι τα κολλήματα που λέω δεν έχουν σχέση με το παραπάνω φυσιολογικό κλείδωμα της οθόνης στο recovery.
Άψογος φίλε. Χρειαζόταν γιατί αλλιώς όπως είπες, κολλούσε ποια εντολή και αν προσπαθούσα να δώσω, ακόμα και απλή επανεκκίνηση.
Ευχαριστώ! -
Ρε παιδια τι στο διαολο κανω λαθος και δεν εχω παει ποτε πανω απο 2.5-3 ωρες οθονη;;;
-
Δεν φορτιζεις όλη τη μπαταρία. Στο 100% δεν το βγάζεις, το αφήνεις 1.5 ώρα παραπάνω.
Εγω μόλις έλυσα ένα πρόβλημα που είχα όσο θυμάμαι να έχω κινητό, χάρη στη miui. Όταν έβαζα ημερομηνία γενεθλίων σε μια επαφή, ποτέ δεν ήξερα ποιο έτος ακριβώς γεννήθηκε. Τώρα μπορείς να διαλέξεις ημερα & μήνα, χωρίς να βάλεις έτος..Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Ο/H flowin_through έγραψε:
Δεν φορτιζεις όλη τη μπαταρία. Στο 100% δεν το βγάζεις, το αφήνεις 1.5 ώρα παραπάνω.
-
Οχι ρε
Αυτό συμβαίνει. Μέχρι το 100% βάζει 2000mAh, μετά βάζει 1000+mAh ακόμα.. (ναι, μεγάλη διαφορά)
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Ο/H Moneytarey έγραψε:
Ο/H flowin_through έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα