Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

Ο/H LeonTsi έγραψε:

Χρονια πολλά και καλά σε όλους!!! Αυτά με την μπαταρία που λέτε τα διαβάζω σαν κινέζικα..... όσο και να το αφήσω μετά την φόρτιση δεν έχω δει 4-6 ώρες άντε 2 και αυτό με Νορμάλ χρήση, χωρίς παιχνίδια εννοείται, τώρα αν εσείς εννοείται να βλέπετε μόνο την οθόνη τι να πω δεν ξέρω.... όλοι τα ίδια τηλέφωνα έχουμε....?
      Όχι φίλε με ίντερνετ συγχρονισμό fb και παιγνίδια 5 ώρες έβγαλα το πρωί.
      Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Μπορώ να δώ το Battery usage σου αν επιτρέπεται ; να το συγκρίνω με το δικό μου ώστε να δω αν καταφέρω να βγάζω 1 μέρα;
      Το θέμα είναι ότι το έχω βάλει για φόρτιση αύριο θα σου στηλω, πάντως εάν ψάξεις λίγο πίσω στης σελίδες σίγουρα θα βρεις και από άλλους!!
    • Μακαρι ρε bili, εγώ δεδομένα και συγχρονισμό δεν κλείνω ποτέ... έχω δοκιμάσει πολλές rom από τότε που πήρα το κινητό με μικρές διαφορές, αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο, και πιστεύω συμφωνούν πολλοί εδώ μέσα μαζί μου. Πολλές φορές ενώ έχω φορτισμένο και αρκετές ώρες μετά το 100% χωρίς να ανοιξω την οθόνη πηγαίνοντας για ύπνο να το βρίσκω ακόμη και στο 80%. Εχθες συγκεκριμένα με πολύ Νορμάλ χρήση με 43 λεπτά οθόνη πήγε στο 37%.... αβησος το κινητό τι να πω δεν ξέρω.... :Patrick2:
    • Ο/H LeonTsi έγραψε:

Μακαρι ρε bili, εγώ δεδομένα και συγχρονισμό δεν κλείνω ποτέ... έχω δοκιμάσει πολλές rom από τότε που πήρα το κινητό με μικρές διαφορές, αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο, και πιστεύω συμφωνούν πολλοί εδώ μέσα μαζί μου. Πολλές φορές ενώ έχω φορτισμένο και αρκετές ώρες μετά το 100% χωρίς να ανοιξω την οθόνη πηγαίνοντας για ύπνο να το βρίσκω ακόμη και στο 80%. Εχθες συγκεκριμένα με πολύ Νορμάλ χρήση με 43 λεπτά οθόνη πήγε στο 37%.... αβησος το κινητό τι να πω δεν ξέρω.... :Patrick2:
      Έχεις κάνει wipe case??

Και dalvik case???
    • Διαφήμιση
    • Wipe cache και dalvik cache , να το φορτίσεις εντελώς και μετά να δεις πως θα λειτουργήσει το επόμενο 48ωρο.
    • Θεωρητικα πρέπει να γίνεται κάθε φορά
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Ο/H flowin_through έγραψε:

• Καλα, δεν παει πολυς καιρός που ειχαμε στα κινητα τις 3,5 ωρες καλο νούμερο.. Και 2 ώρες με παιχνίδι. 4-5 ώρες δεν ειναι προβλημα, μην τρελαθούμε

εγώ ας πούμε άντε να μιλήσω 5-6 φορές στο τηλ. σε μια μέρα από 5 λεπτά, άντε να ψάξω τίποτα στο ίντερνετ, για λίγη ώρα, άντε και να τσατάρω λίγο στο messenger , με όλα αυτά που ακούω όμως κάτι μου λέει ότι βράδυ "δεν θα φτάνω με τίποτα".
      Με αυτά που λες η μπαταρία θα σου βγάζει 3 μερες(χωρίς πλάκα)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Τοτε κατι λαθος καταλαβες... Με αυτά που λες θα βγαζεις 3 μερες
      για να γίνω πιο συγκεκριμένος το κινητό μου τώρα Lenovo S6-
      Λέει κατανάλωση ενέργειας λογισμικό:

Messenger : 21,2%
      Facebook : 12.1%
      πληκτρολόγιο :11,1%
      chrome : 8.7%

Από την τελευταία φόρτιση : σε χρήση : 2ωρες και 20 λεπτά , σε αναμονή 5ωρες και 46 λεπτά ,και έχω άλλα 57% μπαταρία.

Με ανοιχτό όλη μέρα τα δεδομένα.Αν φτάνει τόσο ...είμαστε κομπλέ!
      Άνετα
    • Ο/H Vulk έγραψε:

Ο/H Vulk έγραψε:

Οχι ρε :) Αυτό συμβαίνει. Μέχρι το 100% βάζει 2000mAh, μετά βάζει 1000+mAh ακόμα.. (ναι, μεγάλη διαφορά)
      Κοντά στο 4ωρο είμαι πάντα αλλά το έβγαζα στο 100% μετά απο λίγο. Πολύ κουφό αυτό που λες αλλά θα το δοκιμασω γιατί με ταλαιπωρεί πολύ η κακή απόδοση της μπαταρίας μέχρι στιγμής!
      Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου
      Εχει αναφερθει πολλακις, εχω ανεβασει και φοτος απο τις μετρησεις εδω και στο myphone, κουφο, αλλα συμβαίνει. Και ολοι αυτο κανουν και βλέπουν εξωφθαλμες διαφορές.

Ανοιξα ενα Thread σχετικά με τη φορτιση.
      xiaomi-miui.gr/community/index…MI-NOTE-2-BATTERY-CHARGE/
      να προσθέσω οτι παρατήρησα και κατι ακόμη την ώρα της φόρτισης . Μόλις συνδέεις τον φορτιστη , κανονικα φορτιζεται με πανω απο 1200mA, εχει τυχει ομως να δω και μονο 300mA (δεν ξέρω γιατί και ποτε) Αν το βγαλεις και το ξαναβαλεις ερχεται στα κανονικα του . Αυτο πιθανά συμβαίνει στους φίλους που καθυστερεί η δεν φορτίζει σωστα. Εγω βεβαια εχω το νου μου και το βλέπω στο usb meter εργαλείο
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Μπορώ να δώ το Battery usage σου αν επιτρέπεται ; να το συγκρίνω με το δικό μου ώστε να δω αν καταφέρω να βγάζω 1 μέρα;

Εδώ είσαι φίλε μου.
      Images
      • Screenshot_2016-01-03-13-09-47_com.miui.securitycenter.png

53,6 kB, 450×800, viewed 93 times
    • Καλησπέρα και καλή χρονιά στην παρέα! Φοράω την 5.12.24 από την προηγούμενη εβδομάδα προερχόμενος από μια του Νοεμβρίου! Έχω παρατηρήσει ότι δεν λειτουργεί ο συγχρονισμός μου στο gmail από όταν έκανα την αναβάθμιση. Πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή και επιπλέον να το σύρω προς τα κάτω για να γίνει η ανανέωση, πράγμα ενοχλητικό για εμένα γιατί δουλεύω με gmail! Υπάρχει κάποια λύση ή είναι κάποιο γνωστό πρόβλημα της ρομ? Έχω κάνει clear cache και dalvik ξανά από twrp (αφού το είχα κάνει ήδη για να κάνω το update), έκανα αφαίρεση λογ/μου και καθάρισα τα δεδομένα από gmail και άλλες υπηρεσίες της google, αλλά πάλι το ίδιο. Προτείνετε κάτι άλλο?

Ευχαριστώ!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MrAntonis έγραψε:

Καλησπέρα και καλή χρονιά στην παρέα! Φοράω την 5.12.24 από την προηγούμενη εβδομάδα προερχόμενος από μια του Νοεμβρίου! Έχω παρατηρήσει ότι δεν λειτουργεί ο συγχρονισμός μου στο gmail από όταν έκανα την αναβάθμιση. Πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή και επιπλέον να το σύρω προς τα κάτω για να γίνει η ανανέωση, πράγμα ενοχλητικό για εμένα γιατί δουλεύω με gmail! Υπάρχει κάποια λύση ή είναι κάποιο γνωστό πρόβλημα της ρομ? Έχω κάνει clear cache και dalvik ξανά από twrp (αφού το είχα κάνει ήδη για να κάνω το update), έκανα αφαίρεση λογ/μου και καθάρισα τα δεδομένα από gmail και άλλες υπηρεσίες της google, αλλά πάλι το ίδιο. Προτείνετε κάτι άλλο?

Ευχαριστώ!
      Δες λίγο:
      Ρυθμίσεις --->Συγχρονισμός ---> Ενεργοποίηση αυτόματου συγχρονισμού ---> ΟΝ
      Ρυθμίσεις --->Συγχρονισμός ---> Μόνο Wi-Fi ---> Αν είναι ΟΝ, κάνει συγχρονισμό μόνο με ασύρματο δίκτυο, για να κάνει και με data το κάνεις OFF
      Ρυθιμίσεις --->"Λογαριασμοί" Όλα ---> Google ---> "όνομα email" (από κάτω γράφει πότε έγινε ο τελευταίος συγχρονισμός) ---> ποιες επιλογές είναι τσεκαρισμένες