Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
-
Ο/H caeser έγραψε:
Βέβαια, καθότι άσχετος όπως προανέφερα, συνεχίζουν να μου φαίνονται δύσκολα όπως τα περγράφει για αυτό και ζητούσα οδηγό βήμα-βήμα. Μάλλον θα πρέπει να βρω κάποιον να μου το δείξει τουλάχιστον μία φορά να δω πώς γίνεται. Εαν υπάρχει κάποιος , ευπρόσδεκτη η βοήθειά του ακόμη και με το αζημείωτο , βεβαίως βεβαίως...!!! -
Ποιες οι διάφορές της 18 με την 27 εκτός απ τη κατανάλωσή μπαταρίας
-
Ο/H sallonikios έγραψε:
Ποιες οι διάφορές της 18 με την 27 εκτός απ τη κατανάλωσή μπαταρίας
=> xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9838 -
-
Ο/H lio14 έγραψε:
Βέβαια, καθότι άσχετος όπως προανέφερα, συνεχίζουν να μου φαίνονται δύσκολα όπως τα περγράφει για αυτό και ζητούσα οδηγό βήμα-βήμα. Μάλλον θα πρέπει να βρω κάποιον να μου το δείξει τουλάχιστον μία φορά να δω πώς γίνεται. Εαν υπάρχει κάποιος , ευπρόσδεκτη η βοήθειά του ακόμη και με το αζημείωτο , βεβαίως βεβαίως...!!!
Κάτσε διάβασε βρε τεμπελάκο!
-
Ο/H 33cent έγραψε:
XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone δες εδώ 1 βιντεάκι είναι στα ελληνικά
Χρήσιμο...θα το ξεψαχνίσω μόλις πάω σπίτι...
Προβλέπω να το διαλύω το κινητό του αδερφού...
-
-
Ο/H lio14 έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Βέβαια, καθότι άσχετος όπως προανέφερα, συνεχίζουν να μου φαίνονται δύσκολα όπως τα περγράφει για αυτό και ζητούσα οδηγό βήμα-βήμα. Μάλλον θα πρέπει να βρω κάποιον να μου το δείξει τουλάχιστον μία φορά να δω πώς γίνεται. Εαν υπάρχει κάποιος , ευπρόσδεκτη η βοήθειά του ακόμη και με το αζημείωτο , βεβαίως βεβαίως...!!!
Στο φτιάχνω εγώ με 60€. Θέλεις;Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H lio14 έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Στο φτιάχνω εγώ με 60€. Θέλεις;
Απαπαπαπαπαπα... φαρμακείο είσαι ρε μεγάλε !!! Άσε καλύτερα !!! :-0 -
Ο/H lio14 έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H lio14 έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Στο φτιάχνω εγώ με 60€. Θέλεις;
Απαπαπαπαπαπα... φαρμακείο είσαι ρε μεγάλε !!! Άσε καλύτερα !!! :-0
Γι' αυτό κάτσε διάβασε τους οδηγούς, εφάρμοσε τους και θα είσαι οκ. Έτσι κάθε εβδομάδα που αλλάζει η ρομ θα σου μένουν τα 60 ευρώ και θα τα γλεντάς όπως θέλεις.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα