Γεια σας και από εμένα, νεος κάτοχος του κινητού. Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε.
Έβαλα την stable 7.1 ελληνικη. Θα ήθελα να ρωτήσω:
1) Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθεί σαν τηλεχειριστήριο για αποκωδικοποιητή;
2) Πως μπορώ να εγκατασήσω μια εφαρμογή στην καρτα sd.
Συγνώμη που ρωτάω αλλά από ποιο σημείο επιλέγεις τυπο αποκωδικοποιητη?
Στο ενσωματωμένο δεν υπάρχει αλλά λογικά αν το ψάξεις κάτι θα βρεις στο play store
any mote smart remote ,εχει της nova αλλα παιρνει μονο ενα το free ο κωδικος ειναι pace 831 καπως ετσι βρες το στο google και δουλευεις με το κινητο τον αποκωδικοποιητη
Καλησπερα, μπορεί να βοηθήσει κάποιος με την κατανάλωση της μπαταρίας?? έχω την 5.12.24 έχω κάνει factory reset, battery calibrate και δύο φορές wipe cache και dalvik...... εχθες παράδειγμα με ποοοοοολυ φόρτιση άφησα το βράδυ το κινητό στο 90% και το πρωί το βρήκα στο 72% , εφυγα για δουλεια και το απογευμα με μονο δυο κλησεις και χωρις να το ακουμπισω το βρηκα στο 36%, τι σκατά συμβαίνει μπορεί να μου πεί κάποιος??????
Καλησπερα, μπορεί να βοηθήσει κάποιος με την κατανάλωση της μπαταρίας?? έχω την 5.12.24 έχω κάνει factory reset, battery calibrate και δύο φορές wipe cache και dalvik...... εχθες παράδειγμα με ποοοοοολυ φόρτιση άφησα το βράδυ το κινητό στο 90% και το πρωί το βρήκα στο 72% , εφυγα για δουλεια και το απογευμα με μονο δυο κλησεις και χωρις να το ακουμπισω το βρηκα στο 36%, τι σκατά συμβαίνει μπορεί να μου πεί κάποιος??????
Αν θυμάμαι καλά η 5.12.24 είχε ένα θέμα με την μπαταρία...με την ελληνική ρομ είσαι ?
Γεια σας και από εμένα, νεος κάτοχος του κινητού. Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε.
Έβαλα την stable 7.1 ελληνικη. Θα ήθελα να ρωτήσω:
1) Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθεί σαν τηλεχειριστήριο για αποκωδικοποιητή;
2) Πως μπορώ να εγκατασήσω μια εφαρμογή στην καρτα sd.
Σας ευχαριστώ
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πολλοί αποκωδικοποιητές που να υποστηρίζει η εφαρμογή.
Ξέρει κανείς αν η "λειτουργία ανάγνωσης" καταναλωνει λιγότερη μπαταρία ή αν έχει κάποια επιδραση στη μπαταρία;
Η κατανάλωση σε αυτές τις οθόνες είναι εξαρτώμενες από την φωτεινότητα και όχι από την χρωματική παλέτα.
Αν η λειτουργία ανάγνωσης έχει χαμηλότερη φωτεινότητα από αυτήν που χρησιμοποιείς συνήθως, τότε ναι, κερδίζεις σε αυτονομία.
Δοκίμασες ως πρώτο βήμα να αλλάξεις καλώδιο και φορτιστή?