ευχαριστω bodai ! Έφτιαξε ! Κάτι τ άλλο ! Ξέρετε καμία αφαρμογη που να κάνει τις άλλες εφαρμογές να τρεχουν ?πχ να βάζεις youtybe και να μπαίνει μυνήματα και τ9 youtybe να έχει γίνει ένα μικρό παραθυράκι και να παίζει κανονικά ! Δεν ξέρω πως να τ9 εξηγήσω , συγνώμη
το κινητό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τηλεκοντρόλ ΟΤΕ τν ή μόνο για την τηλεόραση?
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τηλεοράσεις, κλιματιστικά, αεριστήρα, dvd-cd player, projector, satelite box, camera και γενικά σχεδόν σε ότιδήποτε έχει remote control.
Σχεδόν !!!
Φυσικά εξαρτάται και από την μάρκα, το μοντέλο αλλά και την Ρομ πάντα. Εμένα πριν 3-4 Ρομ μου δούλευε το παλιό το κλιματιστικό στο σπίτι ενώ πλέων οι επόμενες δεν. Είναι τι θα σου τύχει νομίζω. Τα περισσότερα όμως τα καινούρια τα έχει για πλάκα.
ευχαριστω bodai ! Έφτιαξε ! Κάτι τ άλλο ! Ξέρετε καμία αφαρμογη που να κάνει τις άλλες εφαρμογές να τρεχουν ?πχ να βάζεις youtybe και να μπαίνει μυνήματα και τ9 youtybe να έχει γίνει ένα μικρό παραθυράκι και να παίζει κανονικά ! Δεν ξέρω πως να τ9 εξηγήσω , συγνώμη
Καλημέρα φίλε !! Φυσικά και υπάρχει τέτοια εφαρμογή !! PoP Up χρησιμοποίησε αυτή την εφαρμογή είναι δωρεάν !
Δεν παίζει τα βίντεο του youtube στο background αλλά στο εμφανίζει σε ένα πλαίσιο το οποίο μπορείς να το μετακινείς ! (Ουσιαστικά αυτό κάνει, ώστε να ακούς μουσική και να κάνεις και άλλα ταυτόχρονα )
Θα ήθελα μια συμβουλή. Είμαι με την 5.11.26 και δεν έχω αλλάξει γιατί δεν είχα προβλήματα γενικώς και είμαι πολύ ικανοποιημένος!
Θεωρείτε ότι αξίζει να κάνω update σε κάποια επόμενη κι αν ναι ποια θα μου προτείνατε ως την πιο καλή;