Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H galiatsosgio έγραψε:

:lol: :lol: :lol: Frankenstein!!! Αυτό που φαίνεται στη φώτο είναι απλό αλουμινόχαρτο!!! Πατέντες που κάναμε από παιδιά. Έβαλα το αλουμινόχαρτο ακριβώς επάνω στην επαφή που έλειπε και έσπρωξα την σιμ ώστε να μπει από κάτω το αλουμινόχαρτο. Και έτοιμο. Θα κόψω και αυτό που περισσεύει και ούτε θα φαίνεται.
      Πιάνει και 5G τώρα? :thumbsup: Χωρίς πλάκα τώρα μπράβο Καλή πατέντα
      Και αυτή είναι η ουσία της κοινότητας.
      Να μεταβιβάζουμε τη γνώση όταν ξέρουμε κάτι, όταν σκεφτήκαμε κάτι.. μία μικρή ιδέα να καταλήγει σε μία μεγάλη ιδέα και να μας βοηθάει.
      Όχι μόνο να ζητάμε βοήθεια αλλά και να δίνουμε βοήθεια. Να κάνουμε το ανάλογο feedback ώστε και οι άλλοι να προχωρούν μαζί μας... και όλοι μαζί να πηγαίνουμε μπροστά.
      Keep walking
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ναι αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ και ευχαριστώ όσους με βοήθησαν γιατί έτσι συνέχισα να ασχολούμαι μέχρι να βρω τη λύση. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε αρκετά με το θέμα και μόνο αυτό μου φτάνει. Θα δοκιμάσω αν πιάνει 5g :thumbsup: μήπως και πουλήσω την πατέντα στην xiaomi
    • καλησπερα στην ομαδα, πως μπορω να δω ακριβως τι αλλαγες εγιναν απο την 6.1.14 στην 6.1.21 για την stable rom? ώστε να ξερω αν αξιζει να την περασω ή οχι :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H xristoz27 έγραψε:

καλησπερα στην ομαδα, πως μπορω να δω ακριβως τι αλλαγες εγιναν απο την 6.1.14 στην 6.1.21 για την stable rom? ώστε να ξερω αν αξιζει να την περασω ή οχι
      Αυτές οι 2 που ανάφερες δεν είναι stable αλλα developer
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H xristoz27 έγραψε:

καλησπερα στην ομαδα, πως μπορω να δω ακριβως τι αλλαγες εγιναν απο την 6.1.14 στην 6.1.21 για την stable rom? ώστε να ξερω αν αξιζει να την περασω ή οχι
      Αυτές οι 2 που ανάφερες δεν είναι stable αλλα developer
      εε ναι λαθος.σορρυ! εχω ακριβως την MIUI 7 by.xiaomi.eu , 6.1.14|developer και συσκευη xiaomi redmi note 2 prime. πως μπορω να δω τις αλλαγες?? γενικα αναβαθμιση κανω απο το κινητο με την ενημερωση του συστηματος οταν μου ερχεται ειδοποιηση.
    • Ο/H xristoz27 έγραψε:

γενικα αναβαθμιση κανω απο το κινητο με την ενημερωση του συστηματος οταν μου ερχεται ειδοποιηση.
      Ειδοποίηση δεν έρχεται.... Κάτι Χ πάει εδώ

Όπως και να έχει στην γενική σου ερώτηση αν πας στο νήμα με την Ρομ από κάτω γράφει τι ακριβώς άλλαξε

Τώρα για το θέμα που σου είπα και πριν. Κατεβάζεις την Ρομ του κινητού σου την ρίχνεις στο κινητό και πας από τον updater και την επιλέγεις. Δεν έρχεται αυτόματα ειδοποίηση....
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H xristoz27 έγραψε:

γενικα αναβαθμιση κανω απο το κινητο με την ενημερωση του συστηματος οταν μου ερχεται ειδοποιηση.
      Όπως και να έχει στην γενική σου ερώτηση αν πας στο νήμα με την Ρομ από κάτω γράφει τι ακριβώς άλλαξε

Τώρα για το θέμα που σου είπα και πριν. Κατεβάζεις την Ρομ του κινητού σου την ρίχνεις στο κινητό και πας από τον updater και την επιλέγεις. Δεν έρχεται αυτόματα ειδοποίηση....
      μου ερχεται ομως :P δεν ξερω τι παιζει! παντως γενικα το ειχα παραγγειλει απο vickmall με multilanguage,remove αχρηστες κινεζικες εφαρμογες και τα σχετικα) απο ευρωπαικη αποθηκη.οπως και να χει παντως η δουλεια γινεται ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Μήπως από MIUI EU έρχονται ενημερώσεις??
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H xristoz27 έγραψε:

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H xristoz27 έγραψε:

Ειδοποίηση δεν έρχεται.... Κάτι Χ πάει εδώΌπως και να έχει στην γενική σου ερώτηση αν πας στο νήμα με την Ρομ από κάτω γράφει τι ακριβώς άλλαξε

μου ερχεται ομως :P δεν ξερω τι παιζει! παντως γενικα το ειχα παραγγειλει απο vickmall με multilanguage,remove αχρηστες κινεζικες εφαρμογες και τα σχετικα) απο ευρωπαικη αποθηκη.οπως και να χει παντως η δουλεια γινεται ;)
      Πόσες φορές σου έχει έρθει από τότε που πήρες το κινητό ς
    • Ο/H galiatsosgio έγραψε:

Ο/H xristoz27 έγραψε:

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H xristoz27 έγραψε:

Ειδοποίηση δεν έρχεται.... Κάτι Χ πάει εδώΌπως και να έχει στην γενική σου ερώτηση αν πας στο νήμα με την Ρομ από κάτω γράφει τι ακριβώς άλλαξε
      Πόσες φορές σου έχει έρθει από τότε που πήρες το κινητό ς
      εβδομαδιαια γραφει παντως οταν μπω στο μενου ενημερωσης,και γενικα μου ερχονται καθε φορα οταν βγαινει μια καινουργια.νοεμβρη το πηρα το κινητο!
    • Από en miui και miui eu έρχονται κανονικά οι ενημερώσεις στο κινητό, η δική μας miui dev gr που είναι mix source αυτών των δύο, την κατεβάζουμε στο κινητό μας και αναβαθμίζουμε μετά επιλέγοντας το ZIP. Αλλά εμείς κάνουμε και τα απαραίτητα wipes και έτσι είμαστε σίγουροι ότι η εγκατάσταση είναι απαλλαγμένη από τυχόν σκουπίδια που έχουν μήνει από προηγούμενες ρομ.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Από en miui και miui eu έρχονται κανονικά οι ενημερώσεις στο κινητό, αλλά το δικό μας που είναι mix source αυτών των δύο, το κατεβάζουμε στο κινητό μας και αναβαθμίζουμε μετά επιλέγοντας το ZIP. Αλλά εμείς κάνουμε και τα απαραίτητα wipes και έτσι είμαστε σίγουροι ότι η εγκατάσταση είναι απαλλαγμένη από τυχόν σκουπίδια που έχουν μήνει από προηγούμενες ρομ.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
      σωστος! απλως δεν θελω να μπαινω σε διαδικασια flashρισματος και λοιπα.αν δω οτι αρχιζει καπου και κολλαει ή σκαλωνει συχνα του κανω ενα format να παρει τα πανω του και ολα καλα!