Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Παιδια καλησπερα εχω την τελευταια εκδοση MιUI greek stable και εχω σοβαρο θεμα με youtube...Δεν μου αναπαραγει τα βιντεο....ξεκινανε κανονικα φορτωνουν και μετα απο 3 δευτερα κολλαει το βιντεο..καμια λυση;
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H wolfaki έγραψε:

οχι δεν είναιΦταίει το νερό που έπεσε γιατί και στο κάτω μέρος της οθόνης δεν δουλεύει το τατς ενώ με ποντίκι δουλεύει κανονικά
      Κανα απς για να έχω τα κουμπιά στο πλάι ας πούμε;
      Μήπως αξ'ιζει να αλλάξεις οθόνη; 25 ευρώ βλέπω κάνει.
      ναι εκεί θα κατάληξη
      Που το βρηκες να παράγγειλω
      Απλά λέω μέχρι να την αλλάξω να το χρησιμοποιω
    • Ο/H wolfaki έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H wolfaki έγραψε:

ναμαι πάλι με το κινητό που βραχηκε
      Συνεχίζει να μην δουλεύει κάτω στην οθόνη
      Δηλ τα κουμπιά δεν πατιουνται
      Το κινητό με ποντίκι δουλεύει κανονικότητα
      Κάποια εφαρμογή να κατεβααω να έχω τα κουμπιά δηλ το back to home
      Ευχαριστω
      Για δες μήπως είναι πατημένος ο διακόπτης απενεργοποίησης των πλήκτρων...γράφει "πλήκτρα"
      οχι δεν είναιΦταίει το νερό που έπεσε γιατί και στο κάτω μέρος της οθόνης δεν δουλεύει το τατς ενώ με ποντίκι δουλεύει κανονικά
      Κανα απς για να έχω τα κουμπιά στο πλάι ας πούμε;
      δοκιμασε το power toggles απο play store
    • Διαφήμιση
    • Ο/H wolfaki έγραψε:

ναι εκεί θα κατάληξηΠου το βρηκες να παράγγειλω
      Απλά λέω μέχρι να την αλλάξω να το χρησιμοποιω
      vifocal

• Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H chrispre913 έγραψε:

Υπάρχει στο κινητό στις ρυθμίσεις της κάμερας απλά το γυρνάς πρώτα σε HD
      Το έχω σε full hd.Ποια ρύθμιση πρέπει να πειράξω ώστε να καταγράφει slowmotion?
      Σερνεις από αριστερά προς τα δεξιά και βγάζει τα slow motion και γρήγορη motion
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Ο/H flowin_through έγραψε:

Προσοχή το vifocal δε στέλνει γνησια
      Σοβαρά;
      Πάντως απ ότι βλέπω και στο ebay από 20 ευρώ ξεκινάνε.

• Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H flowin_through έγραψε:

Σοβαρά;Πάντως απ ότι βλέπω και στο ebay από 20 ευρώ ξεκινάνε.
      θα δω τι θα κάνω
      Κανα app να έχω τα κουμπιά αυτά στο πλάι
      Όσα έχω κατεβάσει δεν μπορώ να τα λειτούργησω
      Αν κάποιος ξέρει ας προτεινει
    • Ο/H Dimitris96 έγραψε:

Παιδια καλησπερα εχω την τελευταια εκδοση MιUI greek stable και εχω σοβαρο θεμα με youtube...Δεν μου αναπαραγει τα βιντεο....ξεκινανε κανονικα φορτωνουν και μετα απο 3 δευτερα κολλαει το βιντεο..καμια λυση;
      Εχω δυστυχως κι εγω κανει την ιδια αναφορα,'φοραω' κι εγω την ιδια Rom ,αλλα από ότι φαινεται θα περιμενουμε την επομενη stable για να απαλλαγούμε από αυτό το πρόβλημα.Μεχρι τοτε,εγω μπαινω στο youtube από τον browser από οπου δεν κολλανε τα βιντεο,κι επισης εχω κατεβασει και το dailymotion που δουλευει ρολόι.
    • Ο/H kinezakias έγραψε:

Ο/H Dimitris96 έγραψε:

Παιδια καλησπερα εχω την τελευταια εκδοση MιUI greek stable και εχω σοβαρο θεμα με youtube...Δεν μου αναπαραγει τα βιντεο....ξεκινανε κανονικα φορτωνουν και μετα απο 3 δευτερα κολλαει το βιντεο..καμια λυση;
      Εχω δυστυχως κι εγω κανει την ιδια αναφορα,'φοραω' κι εγω την ιδια Rom ,αλλα από ότι φαινεται θα περιμενουμε την επομενη stable για να απαλλαγούμε από αυτό το πρόβλημα.Μεχρι τοτε,εγω μπαινω στο youtube από τον browser από οπου δεν κολλανε τα βιντεο,κι επισης εχω κατεβασει και το dailymotion που δουλευει ρολόι.
      Ειναι κριμα...Μολις πηγα στην gtv απο cyanogenmod και ειπα να την κρατησω...Δε μπορει να μην εχουν βγαλει ενα fix...
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H flowin_through έγραψε:

Σοβαρά;Πάντως απ ότι βλέπω και στο ebay από 20 ευρώ ξεκινάνε.
      Εγώ ο,τι έχω πάρει, μπαταρίες δλδ, οθόνη δεν έχω πάρει, ειναι πάντα imitation.

Και ενα ζητημα με το mikey, εχω δύο, δε θυμαμαι αν ειναι γνησια, αλλα οταν τα βαζω με ρωταει αν ειναι ακουστικά ή mikey και αν και διαλεγω "mikey", αυτο το αγνοει και τα βλεπει σαν ακουστικα. Και ξερω οτι δεν ειμαι ο πρωτος που το λεω, αλλα δεν πιανει παντα το πατημα. Ή δεν πιανει καθολου ή δεν κανει παντα την ιδια ενεργεια. Εχω διαλεξει για ενα, δύο και τρία πατήματα, μία πραξη τη φορα, αλλα δεν κανει ποτέ την τριτη (3 πατηματα) και τη δευτερη την κανει μία στις 10 φορες. Επισης δεν εχει διαφορα η επιλογη ταχυτητας πατηματος, αργη<--->γρήγορη.
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά.....κάποιος να με ξεστραβώσει.....να με ξεμπερδέψει.....να τα ξεδιαλύνει κάπως και να είναι σίγουρος αυτός που θα το κάνει....ότι δεν απαντά μόνο σε μένα....αλλά σε πολλά μπερδεμένα άτομα εδώ μέσα που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση.(εγώ μόνο γνωρίζω 6 ομοιοπαθείς-φίλους μου ή παιδιά που μιλάω εδώ μέσα).

Λοιπόν.....να πω εξ αρχής ότι έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες και αυτού του φόρουμ και του άλλου (αδελφού forum).
      Η δουλειά που γίνεται εδώ δεν το συζητώ....είναι θαυμάσια-κατοτοπιστική....με οδηγούς-φώτο-βίντεο κτλ.....αλλά στην πράξη ισχύουν άλλα.(εννοώ είναι πιο δύσκολα).

Εξηγούμαι.....παρέλαβα προχθές από vickmall το prime.....έχει μέσα την MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.12.17/ Developer......Η ΙΔΙΑ ΡΟΜ ΑΚΡΙΒΩΣ είχε έρθει και σε άλλο ένα prime κάπου στα τέλη Νοεμβρίου ή τελοσπάντων όταν είχε βγει η 5.12.17(Και το έστελναν με αυτή την έκδοση)......ο φίλος που το παρέλαβε τότε δεν πείραξε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα στο κινητό...είναι άσχετος με αυτά......

Μόλις το ανοίξαμε μας έβγαλε ειδοποίηση ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση-αναβάθμιση......(την βρήκε κατευθείαν) και την κάναμε.....και είχε πάει από την 5.12.17 στην 5.12.24......από τότε κάνει την ίδια διαδικασία και σήμερα έχει φτάσει στην τελευταία GTV-6.1.21....ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ?????........αφού η Ελληνική ρομ η GTV Developer ΔΕΝ κάνει αυτόματη ανανέωση.....έτσι δεν είναι?......άλλη διαδικασία δεν είναι που θα πρέπει να ακολουθήσουμε?...εννοώ να την κατεβάσουμε-να την ρίξουμε στην sd- να πάμε από τις τελίτσες πάνω δεξιά να επιλέξουμε το αρχείο και να του πούμε "κάνε την αναβάθμιση"......αυτή δεν είναι η διαδικασία ?

στο δικό μου prime λοιπόν που ήρθε επίσης με την ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ ρομ όπως και του φίλου μου δηλαδή την 5.12.17....... γιατί δεν βρίσκει τις επόμενες έτσι ώστε να προχωρήσω και να φτάσω και εγώ μέχρι την σημερινή.....την 6.1.21 ???..........μήπως επειδή έχουν βγει ενδιάμεσα και άλλες ?.....εννοώ μήπως αυτό γίνεται ΜΟΝΟ για την αμέσως επόμενη εκδοση ?......δηλαδή αν βάλω τώρα την 6.1.21 και μεθαύριο βγει η νέα-μια πιο καινούργια-από εδώ και πέρα θα την βλέπει ?......μήπως δεν μπορεί να "πηδήξει" με λίγα λόγια 2-3-4-5 εκδόσεις για να φτάσει στην τελευταία ?

Με 2 ερωτήσεις χωρίς τα μπλα-μπλα που είπα παραπάνω (για να εξηγήσω όμως ).....

1)"Βλέπει" το τηλέφωνο μέσα από το μενού "εργαλεία" την αναβάθμιση όταν φοράει ένα τηλέφωνο την Ελληνική GTV Developer ρομ ?.....ή αυτό ισχύει ΜΟΝΟ για τις stable?

2)Καλύτερα Ελληνική stable ή Developer ?
      Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.