Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Αν είδες καλά έχουν αντικατασταθεί κάποια αρχεία του συστήματος , αν τα διαγράψει τώρα , τότε θα brikari το κινητό, φιλικά πάντα

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
      OffTopic
      εγω καταλαβα ότι εκανε μια αντιγραφη στην εσωτερικη μνημη :sleeping:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H petran7777 έγραψε:

Για πείτε τη γνώμη σας γιατί ακόμη δεν μπήκα στον updater για να τη φλασαρο.Η ρομ που κατέβασα και αποσυμπίεσα είναι η ελληνική GTV 5.12.17.
      Δεν αποσυμπιέζουμε ΠΟΤΕ την Ελληνική ROM.
      Την βάζουμε όπως είναι σε Zip μορφή. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ανάλογα σε ποιό σημείο βρίσκεσαι ακολουθείς πιστά τον οδηγό => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 2
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Συζητάτε πράγματα τα οποία έχουν χιλιοειπωθεί, γιατί κάποιο βιαστικό και μη μελετηρό μέλος του φόρουμ χωρίς να μελετήσει - όχι απλά να διαβάσει- το πρώτο θέμα και τα λινκ που τον παραπέμπουν σε πολύ καλούς και κατατοπιστικούς οδηγούς, άρχισε να κάνει τα δικά του κόλπα. Αν δεν καταλάβετε κάτι, πρώτα ρωτήστε. Θα πάρετε μια μικρή απάντηση και όλα θα τελειώσουν εκεί. Τώρα για ένα απλό και μη υπαρκτό πρόβλημα χάνετε χρόνο και Kb από το φόρουμ.
      Θα μπορούσε απλά το μέλος πριν κάνει οτιδήποτε να ρωτήσει: Χύμα την ΡΟΜ στην sd σημαίνει ότι την αποσυμπιέζω μέσα στην Sd;
      Θα του απαντούσαν ένα : όχι την βάζεις όπως είναι συμπιεσμένη, και θα τελείωνε εκεί το όλο θέμα.
      Εγώ και από ότι έχω καταλάβει και παλιότερα μέλη, έχουν σταματήσει να απαντούν σε ερωτήσεις που προέρχονται από μέλη που είτε δεν μελετούν σωστά, είτε βαριούνται να κάτσουν να δουν τους οδηγούς, ίσως γιατί θεωρούν τον χρόνο τους πολύτιμο και τον δικό μας για πέταμα. Φιλιά :)

Ο χρόνος είναι το νόμισμα της ζωής σου. Είναι το μοναδικό νόμισμα που έχεις και μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις πώς θα το ξοδεύεις.
      Πρόσεχε μόνο μην αφήνεις άλλους ανθρώπους να το ξοδεύουν αυτοί για σένα.
      Carl Sandburg, 1878-1967, Αμερικανός ποιητής
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Συζητάτε πράγματα τα οποία έχουν χιλιοειπωθεί, γιατί κάποιο βιαστικό και μη μελετηρό μέλος του φόρουμ χωρίς να μελετήσει - όχι απλά να διαβάσει- το πρώτο θέμα και τα λινκ που τον παραπέμπουν σε πολύ καλούς και κατατοπιστικούς οδηγούς, άρχισε να κάνει τα δικά του κόλπα. Αν δεν καταλάβετε κάτι, πρώτα ρωτήστε. Θα πάρετε μια μικρή απάντηση και όλα θα τελειώσουν εκεί. Τώρα για ένα απλό και μη υπαρκτό πρόβλημα χάνετε χρόνο και Kb από το φόρουμ.
      Θα μπορούσε απλά το μέλος πριν κάνει οτιδήποτε να ρωτήσει: Χύμα την ΡΟΜ στην sd σημαίνει ότι την αποσυμπιέζω μέσα στην Sd;
      Θα του απαντούσαν ένα : όχι την βάζεις όπως είναι συμπιεσμένη, και θα τελείωνε εκεί το όλο θέμα.
      Εγώ και από ότι έχω καταλάβει και παλιότερα μέλη, έχουν σταματήσει να απαντούν σε ερωτήσεις που προέρχονται από μέλη που είτε δεν μελετούν σωστά, είτε βαριούνται να κάτσουν να δουν τους οδηγούς, ίσως γιατί θεωρούν τον χρόνο τους πολύτιμο και τον δικό μας για πέταμα. Φιλιά :)

Ο χρόνος είναι το νόμισμα της ζωής σου. Είναι το μοναδικό νόμισμα που έχεις και μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις πώς θα το ξοδεύεις.

Πρόσεχε μόνο μην αφήνεις άλλους ανθρώπους να το ξοδεύουν αυτοί για σένα.

Λοιπόν ότι και να πείτε έχετε δίκιο απλώς επειδή τη κατέβασα αργά το βράδυ ποιος να μου απαντούσε.

Το κακό έγινε, τώρα τι μπορώ να κάνω αν μπορεί να βοηθήσει κανείς γιατί το κινητό το συγκεκριμένο προορίζετε για την ανιψιά

Πάντα ρωτάω σε τέτοια θέματα τώρα τι στο διάολο με έπιασε να την κατεβάσω χθες τα μεσάνυχτα τι να πω ρε παιδιά και πάλι συγνώμη
    • Λοιπόν λοιπόν,αν και δεν είμαι ακόμη κάτοχος -που θα πάει θα έρθει- παρόλα αυτά μου αρέσει να γνωρίζω τι πρόκειται να πάρω για να μην βρεθώ προ εκπλήξεων όταν το πειράξω -γιατί θα το πειράξω-, μπορώ να προτείνω 2-3 πραγματάκια, ΑΛΛΑ εγώ θα περίμενα και κάποιον έμπειρο να απαντήσει:

Πρώτα πρώτα θα έκανα αυτό

Κατόπιν διαβάζοντας προσεκτικά -αλλά πολύ προσεκτικά λέμε- αυτό

Επικουρικά δες και αυτό TWRP wipes (το τρίτο μέρος σε αφορά)

Αν τα καταφέρεις θα έχεις αυτό που λέμε "Ελληνική rom με καθαρή εγκατάσταση"

Υποθέτω πως αν δεν χρησιμοποιήσεις usb αλλά sd είναι το ίδιο και το αυτό, αλλά υποθέτω.
      Είναι μια απορία που έχω και δεν έχω καταφέρει ακόμα να λύσω.
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Opanos έγραψε:

Λοιπόν λοιπόν,αν και δεν είμαι ακόμη κάτοχος -που θα πάει θα έρθει- παρόλα αυτά μου αρέσει να γνωρίζω τι πρόκειται να πάρω για να μην βρεθώ προ εκπλήξεων όταν το πειράξω -γιατί θα το πειράξω-, μπορώ να προτείνω 2-3 πραγματάκια, ΑΛΛΑ εγώ θα περίμενα και κάποιον έμπειρο να απαντήσει:

Πρώτα πρώτα θα έκανα αυτό

Κατόπιν διαβάζοντας προσεκτικά -αλλά πολύ προσεκτικά λέμε- αυτό

Επικουρικά δες και αυτό TWRP wipes (το τρίτο μέρος σε αφορά)

Αν τα καταφέρεις θα έχεις αυτό που λέμε "Ελληνική rom με καθαρή εγκατάσταση"

Υποθέτω πως αν δεν χρησιμοποιήσεις usb αλλά sd είναι το ίδιο και το αυτό, αλλά υποθέτω.
      Είναι μια απορία που έχω και δεν έχω καταφέρει ακόμα να λύσω.

Ευχαριστώ φίλε μου για τι πρόταση σου αλλά θα περιμένω τους εμπειρότερους να μου πουν κάποια σίγουρη διαδικασία.Έτσι όπως τα έκανα δεν είμαι για πειράματα.
    • Μαλλον θα πρεπει να αρχισουν να χρεωνονται οι επιλυσεις και οι αποριες σε τετοιες ερωτησεις που εχουν χιλιογραφτει για να αρχιζουν να διαβαζουν κανεναν οδηγο. Το παραδοξο ειναι οτι γραφεις ποιον οδηγο να διαβασουν και πριν το διαβασουν σε ρωτανε πραγματα που οι απαντησεις υπαρχουν μεσα στον οδηγο. Λες και θελουν να τους τα εξηγησεις με τη δικια τους γλωσσα. Τον αλλον τον λες κανε αντιγραφη επικολληση στον εσωτερικο χωρο και σου απανταει ...αντιγραφη με δεξι κλικ;;
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H pechr έγραψε:

Μαλλον θα πρεπει να αρχισουν να χρεωνονται οι επιλυσεις και οι αποριες σε τετοιες ερωτησεις που εχουν χιλιογραφτει για να αρχιζουν να διαβαζουν κανεναν οδηγο. Το παραδοξο ειναι οτι γραφεις ποιον οδηγο να διαβασουν και πριν το διαβασουν σε ρωτανε πραγματα που οι απαντησεις υπαρχουν μεσα στον οδηγο. Λες και θελουν να τους τα εξηγησεις με τη δικια τους γλωσσα. Τον αλλον τον λες κανε αντιγραφη επικολληση στον εσωτερικο χωρο και σου απανταει ...αντιγραφη με δεξι κλικ;;

Αν απευθύνεσαι σε μένα μάλλον κάνεις λάθος. Τον οδηγό τον ακολούθησα κατά γραμμα είναι πάρα πολύ καλός για κάποιον αρχάριο.

Τώρα, ανοίξτε το παράθυρο του τηλεφώνου σας στον υπολογιστή και πηγαίνετε εκεί που είχατε αποθηκεύσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ rom στον υπολογιστή σας, όταν την κατεβάσατε, και κάντε την copy μέσα στο τηλέφωνό σας ΧΥΜΑ (ΠΡΟΣΟΧΗ μην την βάλετε σε κανένα φάκελο!

Θα μου πεις ότι αν είχα διαβάσει αρκετά θα το ήξερα ότι εννοεί το zip αρχείο.Σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που ανέφερες που ψάχνουν μασημένη τροφή χωρίς να κάνουνε τίποτα.

Δεν νομίζω όμως ότι χρειάζονται ειρωνείες!
    • Ο/H petran7777 έγραψε:

Θα μου πεις ότι αν είχα διαβάσει αρκετά θα το ήξερα ότι εννοεί το zip αρχείο.Σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που ανέφερες που ψάχνουν μασημένη τροφή χωρίς να κάνουνε τίποτα.

Δεν νομίζω όμως ότι χρειάζονται ειρωνείες!
      κατεβασε την τελευταια ρομ για το τηλεφωνο σου,περασε το zip στο κινιτο,κανε επανεκκινηση σε recovery,κανε wipe cashe wipe dalvik cashe και μετα όπως εισαι στη recovery install την ρομ :thumbsup:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Συμφωνώ μην σβήσεις τίποτα και βάλε το ζιπ χύμα στο κινητό. Και αφού κάνεις τα wipes κάνε αναβάθμιση μέσα από το σύστημα. Θα έχεις μια καθαρή Ελληνική ρομ. αναβαθμισμένη. Και άλλη φορά διάβαζε 52 φορές τον οδηγό πριν κάνεις οτιδήποτε!!

Sent from my Redmi Note 2 using Η