Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Δοκίμασέ , αλλά και να μην φτιάξει μικρό το κακό, σε άλλες αναβαθμήσεις είχες το ίδιο θέμα; Εάν όχι στην επόμενη αναβάθμιση θα φτιάξει μόνο του.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Ναι, η αλλαγή τελικά γίνεται αλλά μόνο στην οθόνη κλειδώματος. Δεν ξέρω αν πρέπει να εμφανίζεται και στο "home".
      Υποθέτω πως γίνεται και στα Αγγλικά.
      Επειδή την έχω ανενεργή λόγω χρήσης της πολύ καλής gravity screen, δεν την "βλέπω".

Edit: Από οτι διαβάζω και στο Αγγλικό forum, είναι bug τελικά. Σε οποιοδήποτε -λένε- άλλο theme εκτός του default, στην notification screen δεν μπορείς να αλλάξεις το date format.

Edit 2: Πράγματι ισχύει. Στο default theme όλα καλά. Σε όποιο άλλο υπάρχει προ-εγκατεστημένο όχι.
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Opanos: Νέα δεδομένα ή δεδόμενα. ;) ().

• XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone

Την καλημέρα μου σε ολους, αλλά ορίστε τα χθεσινα αποτελέσματα . Με ελάχιστη χρήση ,χωρίς συγχρονισμό , χωρίς φωτεινότητα , και όλα τα υπόλοιπα κλειστά πλην των δεδομένων . Μου φαίνεται υπερβολικά λίγο ,γιατί το ίδιο κινητό ή κοπέλα μου με τριπλάσια χρήση από εμένα και κρατάει παραπάνω ,πολύ παραπάνω. Γνωμες; Σήμερα που το άφησα όλο το βράδυ ,έκανα calibrate battery ... Μπας και ....

Images
      • uploadfromtaptalk1454746642741.jpg

39,11 kB, 540×960, viewed 43 times
      • uploadfromtaptalk1454746662576.jpg

30,34 kB, 540×960, viewed 44 times
      • uploadfromtaptalk1454746672605.jpg

119,51 kB, 1.080×1.920, viewed 49 times
      • uploadfromtaptalk1454746694160.jpg

71,63 kB, 1.080×1.920, viewed 50 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Την καλημέρα μου σε ολους, αλλά ορίστε τα χθεσινα αποτελέσματα . Με ελάχιστη χρήση ,χωρίς συγχρονισμό , χωρίς φωτεινότητα , και όλα τα υπόλοιπα κλειστά πλην των δεδομένων . Μου φαίνεται υπερβολικά λίγο ,γιατί το ίδιο κινητό ή κοπέλα μου με τριπλάσια χρήση από εμένα και κρατάει παραπάνω ,πολύ παραπάνω. Γνωμες; Σήμερα που το άφησα όλο το βράδυ ,έκανα calibrate battery ... Μπας και ....

Φίλε μου αν έχεις το Redmi Note 2, τότε πρέπει να κάνεις την καθαρή εγκατάσταση με mi Flash Tool και μετά εγκατάσταση της ελληνικής Developer ή Stable.
      ΑΝ δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο μιλάμε για διαφορετικά τηλέφωνα.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H StathisSe έγραψε:

Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H StathisSe έγραψε:

Δεν του ερχονται σε κανονικο χρονο αποστολης
      Δοκίμασε να γράψεις τη λέξη ''viber'' στην αναζήτηση, να δεις ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημα σου. :)
      Εχω ψαξει μεσα στο φορουμ για το προβλημα με το viber αλλα τιποτα απο τα παραπανω δυστυχως δεν εχει βοηθησει.Γι'αυτο ρωταω αν του περασω την global v7.1.2.0 stable συνεχισει να υπαρχει το προβλημα??? πως, μπορω να την περασω μεσω twrp??? να κανω τα wipes και μετα install κατευθειαν η να χρησιμοποησω καποιον αλλο τροπο??
      εχεις βρει λυση στο προβλημα σου? ισως να μπορω να σε βοηθησω. ειχα το ιδιο προβλημα...
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H PetranEVO έγραψε:

Φίλε μου αν έχεις το Redmi Note 2, τότε πρέπει να κάνεις την καθαρή εγκατάσταση με mi Flash Tool και μετά εγκατάσταση της ελληνικής Developer ή Stable.
      ΑΝ δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο μιλάμε για διαφορετικά τηλέφωνα.

Είχε έρθει με dev , από vickmall και έκανα clean install , με το πακέτο 7.1.1 και factory reset κτλ . όπως.μου πρότειναν .

• Ο/H PetranEVO έγραψε:

Είχε έρθει με dev , από vickmall και έκανα clean install , με το πακέτο 7.1.1 και factory reset κτλ . όπως.μου πρότειναν .
      Με ποιον οδηγό έκανες clean install;
      Αν έκανες με τον οδηγό του Καίσαρα μέσω καλωδίου OTG ή κάρτας SD αυτό περιλαμβάνει absolute wipe στο TWRP, όχι Factory Reset.
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H PetranEVO έγραψε:

Με ποιον οδηγό έκανες clean install;
      Αν έκανες με τον οδηγό του Καίσαρα μέσω καλωδίου OTG ή κάρτας SD αυτό περιλαμβάνει absolute wipe στο TWRP, όχι Factory Reset.

Δεν το βρίσκω τώρα ,αλλά με είπαν εφόσων το vickmall είχε μέσα ,έτοιμη την xiaomi hellas δεν θυμάμαι έκδοση .Με είπαν να πάω στο upgrade ,πέρασα το 7.1.1 και μετά στο restart του ,στο twrp τότε πατησα clean cache wipe dalvik κτλ. Έκανε εγκατάσταση μετά το SuperSU και τέλος άνοιξε και ήταν κομπλε

• Ο/H PetranEVO έγραψε:

Δεν το βρίσκω τώρα ,αλλά με είπαν εφόσων το vickmall είχε μέσα ,έτοιμη την xiaomi hellas δεν θυμάμαι έκδοση .Με είπαν να πάω στο upgrade ,πέρασα το 7.1.1 και μετά στο restart του ,στο twrp τότε πατησα clean cache wipe dalvik κτλ. Έκανε εγκατάσταση μετά το SuperSU και τέλος άνοιξε και ήταν κομπλε
      Λοιπόν πρώτα από όλα συμπλήρωσε σωστά στο προφίλ σου τη συσκευή που κατέχεις για να βλέπουν οι υπόλοιποι για ποια μιλάς.
      Το θέμα δεν είναι με ποια ROM σου ήρθε. Το θέμα είναι με ποιον τρόπο εγκαταστάθηκε από εκείνους.
      Για παράδειγμα ενδεχομένως να σου έβαλαν την ελληνική πάνω από κινέζικη.
      Ο λόγος που ακολουθούμε την καθαρή εγκατάσταση είναι επειδή θέλουμε να δημιουργήσουμε από την βάση ένα καθαρό κινητό με πρώτη ROM την ελληνική.
      Το ότι εγκατέστησες το SU από το TWRP είναι φάουλ επειδή θα σου κολλάει τώρα. Αν θέλεις root βάλε Dev. οτιδήποτε άλλο είναι αστάθεια της συσκευής
      Τι εννοείς δεν το βρίσκεις τώρα ??? 5 οδηγοί είναι όλοι
      δεν σου σου ζήτησα το link. τον τρόπο σε ρώτησα
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H MANVLIS έγραψε:

Όπως μου έγραψε ο nas παραπάνω πηγαίνωντας στο βήμα 2 αφού αντιγράψω τη ρομ στο pc πάω αναβάθμιση και επιλέγω τη ρομ.
      Θα το κάνεις αυτό ΑΛΛΑ πρώτα όταν μπεις twrp θα πας και θα κάνεις 3 wipes (data, cache & dalvik cache) και μετά θα πας στο install από εκεί μέσα και θα διαλέξεις τη Ρομ σου. Όταν τελειώσει θα διαλέξεις το Reboot στο system και όταν μπει το κινητό σου θα διαλέξεις αγγλικά. Θα τελειώσεις από εκεί σε 1 λεπτό και μετά βάζεις τα ελληνικά από τις ρυθμίσεις.
      Επειδή όμως θα καθαρίσουμε το κινητό από βρωμιές με αυτό τον τρόπο ότι θες από μέσα φύλαξε το και βγάλε και τη sim γιατί θα φύγουν και οι επαφές.

Όλη η διαδικασία μπορεί να είναι 20 λεπτά με μισή ώρα από την ώρα που θα μπεις στο Twrp.
      Καλημέρα τώρα αυτό θα ξεκινήσω, αφού πάρω ορισμένα πράγματα backup και θα ξεκινήσω να βάλω την τελευταία ρομ. Και πάλι ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
    • Xiaomi και super su δεν πάνε μαζί, δεν χωνεύει το ένα το άλλο!

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση