καλησπερα! Επειδή το pc μου βλέπει το κινητό αλλά δεν μου το εμφανίζει στο παράθυρο "ο υπολογιστής μου" για να μπορέσω να βάλω καινούργια rom αν την περάσω στην sd θα πρέπει να την κάνω install από twrp ή μπορώ και από την αναβάθμιση?
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,η σκέψη μου είναι να κάνω το uptade και αργοτερα να κάνω καθαρή εγκατάσταση.
Μπορώ να κάνω uptade την παραπάνω ROM.Ευχαριστώ πολύ.
Εγώ απλά σου είπα ποια είναι η σωστή διαδικασία για να έχεις ένα καθαρό και σύγχρονο κινητό.
Αν εσύ δεν θέλεις, δεν σε υποχρεώνει κανείς.
Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, δικό σου είναι
Να γνωρίζεις όμως, πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να οδηγηθείς σε δυσλειτουργία και εμφάνιση bugs.
EDIT: Ναι, μπορείς να κάνεις αναβάθμιση πάντως, μέσω του twrp που ήδη έχεις εγκατεστημένο. Να συμπληρώσω, πως η σωστή ώρα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση είναι τώρα που δεν έχεις τίποτα μέσα στο κινητό. ΑΝ το αποφασίσεις αργότερα θα τα χάσεις όλα και θα χρειαστεί να το στήσεις πάλι από την αρχή αν δεν έχεις την εμπειρία που απαιτείται.
Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους.
Παιδια τα φωτα σας, εχω περασει το avast antithieft ολα καλα και ροδινα δοκιμασα να αλλαξω sim και οντως ανοιγει αυτοματα το internet κλειδωνει το τηλεφωνο και ατ σχετικα αλλα οταν αλλαξα sim αποτυχια σκετη δε πιγε ο αριθμος σαν μηνυμα στο νουμερο που ορισα οταν σε ρωταει σε πιο νουμερο να επιλεξεις να παει το μηνημα μηπως φταιει οτι εγραψα τον αριθμο σε μορφη 0030*******? δοκιμασα να το γβραψω και αλλιως αλλα δε θελει να το στειλει με τιποτα, ειναι καποια αλλη ρυθμηση?Επισης δε με αφηνει με τιποτα να επιλεξω την αποστολη sms σε φιλους, τι γινετε τι δε κανω σωστα???postimg.org/image/aq7tdhc1l/
Παιδια τελικα με αφησε να επιλεξω αποστολη σε φιλους εχω κανει ολες τις ρυθμησεις παρακατω επιπλεον εχω δωσει τα πανατ απο δικαιωματα οταν λεμε τα παντα τα παντα και απο το κεντρο ασφαλειας και μεσα απο την εφαρμογη, αλλα καμια ρυθμηση δε δουλευει ουτε η ρυθμηση που λεει πως σε τραβαει φωτογραφια αν βαλεις το κωδικο 3 φορες λαθος και εκανα πολες φορες check τη προσομοιωση αποστολης sms σε αριθμο που εχω δηλωσει αλλα τιποτα, δεμ πορω να καταλαβω τι κανω λαθος παρακαλω αν γνωριζει καποιος κατι παραπανω ας με βοηθησει αν εχει τη καλοσυνη
XIAOMI REDMI NOTE2 PRIME.Tι τυπο καρτας sd παιρνει?Εβαλα μια 8 γιγα (CLASS 10) και δεν την διαβαζει.Μηπως θελει high capacity class 10? prntscr.com/a3twvv
παιδια μολις εκανα την διαδικασια που δειχνει ο οδηγος του Στεφανου και ολα ok αλλα μετα συνδεω το καλωδιο για να βαλω την ελληνικη rom και μου δειχνει την συσκευη αλλα γραφει driver not installed δεν μπορω δηλαδη να βαλω την ελληνικη μεσα στο κινητο ετσι ωστε να την περασω με ον uppdater τιι κανω τωρα;