Καλησπέρα. Είμαι εδώ και αρκετό καιρό με την 5.12.10 που σε εμένα είναι τελείως bug free και δεν την αλλάζω αλλά θέλω να μεταβώ στην 5.12.17 που έχω δει σε ποστς και εδώ και στο γειτονικό φόρουμ ότι είναι η καλύτερη από πλευράς αυτονομίας. Ξέρω όμως ότι έχει bug με το στοκ app του καιρού. Κάπου πήρε το μάτι μου όμως ότι υπάρχει fix για αυτό;;;
Μήπως έχει κανείς πρόβλημα με την φωνή στο viber; Ενώ εγώ ακούω τον συνομιλητή μου, ο άλλος δεν με ακούει.Το ίδιο μου συμβαίνει στην 5.12.31 που έχω τώρα αλλα και στην 5.12.10 που είχα πριν!!!
Μήπως έχει κανείς πρόβλημα με την φωνή στο viber; Ενώ εγώ ακούω τον συνομιλητή μου, ο άλλος δεν με ακούει.Το ίδιο μου συμβαίνει στην 5.12.31 που έχω τώρα αλλα και στην 5.12.10 που είχα πριν!!!
το ειχα εγω αυτό το πρόβλημα και εβγαλα το viber με 6.1.7για να το ξαναβαλω,
δεν το εβαλα ακομη γιατι σημερα εκανα αναβαθμηση σε 6.2.18, θα το βαλω και θα σου πω,
ξερει καποιος να μου πει αν θελω να μπω στο ΜΙ suite πρεπει να περασω και κατι αντιστοιχο στο τηλεφωνο? γιατι apo το pc to suite δεν το βλεπει το τηλεφωνο
there is two kind of people these who likes me and the rest who can go to hell...!!!
Ενεργοποίησε το usb debugging από developer options, που για να τα κάνεις ορατά πρέπει να πατήσεις 8 φορές την miui version που θα βρείς στο settings, about phone (τέρμα κάτω), miui version. Πας πίσω aditional settings, developer options και ενεργοποιείς το usb debugging.
Ενεργοποίησε το usb debugging από developer options, που για να τα κάνεις ορατά πρέπει να πατήσεις 8 φορές την miui version που θα βρείς στο settings, about phone (τέρμα κάτω), miui version. Πας πίσω aditional settings, developer options και ενεργοποιείς το usb debugging.
ανοιχτο είναι αλλα δεν το βλεπει
there is two kind of people these who likes me and the rest who can go to hell...!!!
ανοιχτο είναι αλλα δεν το βλεπει
Και σε μένα με windows 7 δεν το βλέπει το REDMI NOTE 2
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk