καλησπερα παίδες ! Σήμερα το κινητό μου έφαγε μια μεγάλη τούμπα χωρίς θήκη ! Νομίζω πως τ έπαιξε λίγο ή απλώς μπορεί να είναι ιδέα μου από τον φόβο μου !! Είναι γέρο σαν κινητό ? Του έχει τύχει κανενός κάτι παρόμοιο?
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H sarisa έγραψε:
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει.
έχει μια βδομάδα που το παρέλαβα αλλά έχει θεματάκια και πρέπει να φταίει η ROM.Έχω κατεβάσει ROM αλλά δεν μπορώ να τις εγκαταστήσω.
αυτόματη αναβάθμιση δεν κάνει.
Πάω στις τελίτσες να επιλέξω το αρχείο που το έχω στη εσωτερική μνήμη, δεν με αφήνει (αν κατάλαβα είναι κλειδωμένο το bootloader)
Ανοίγω την συσκευή σε recovery mode και επιλέγω την ROM που την έχω ονομάσει install.zip μου λέει corrupted file.
πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση την ROM Που κατεβάζω.
please help γιατί παρήγγειλα για την γυναίκα και το Mi4C και αν έχει θέματα, καταλαβαίνατε
please help.....
-
Ο/H sarisa έγραψε:
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H Xaris Skr έγραψε:
καλησπερα παίδες ! Σήμερα το κινητό μου έφαγε μια μεγάλη τούμπα χωρίς θήκη ! Νομίζω πως τ έπαιξε λίγο ή απλώς μπορεί να είναι ιδέα μου από τον φόβο μου !! Είναι γέρο σαν κινητό ? Του έχει τύχει κανενός κάτι παρόμοιο?
Το δικό μου είχε εγκλωβιστεί σε ασανσέρ σε διακοπή ρεύματος.
Έπασχε από κλειστοφοβία και έσβησε η οθόνη του.
Έπειτα από την άμεση παρέμβαση του πυροσβεστικού σώματος.. επανήλθε στα χέρια μου σωο και αβλαβές.
Για τον απεγκλωβισμό χρειάστηκαν τα σχέδια της KLEEMANΝ
Ο πυραγός, μου ανέφερε ότι το βρήκε σε έντρομη κατάσταση.
Αυτή τη στιγμή απολαμβάνει συνεδρίες από ψυχολόγο ώστε να ξεπεράσει το σοκ
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
παιδια καλησπέρα εχω το redmi note 2 και γω και θελω αν μπορει καποιος να με παραπεμψει ή αν μπορει να μου εχω θεμα με τα μηνυματα δν υποστηριζει 160 χαρακτηρες και χανω ετσι αρκετα μηνυματα μπορει καποιος να με βοηθησει!
ευχαριστω εκ των προτερων!Μην κρίνεις για να μην κριθείς!!! -
Ο/H Takaros90 έγραψε:
παιδια καλησπέρα εχω το redmi note 2
Ποια ROM φοράς;Redmi Note 8T (Willow)
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H Xaris Skr έγραψε:
Έπασχε από κλειστοφοβία και έσβησε η οθόνη του.
Έπειτα από την άμεση παρέμβαση του πυροσβεστικού σώματος.. επανήλθε στα χέρια μου σωο και αβλαβές.
Ο πυραγός, μου ανέφερε ότι το βρήκε σε έντρομη κατάσταση.
Αυτή τη στιγμή απολαμβάνει συνεδρίες από ψυχολόγο ώστε να ξεπεράσει το σοκ
κάτι άλλο !! Γνωρίζουμε κάνα καλό anti virus για android ?
-
Ο/H Xaris Skr έγραψε:
Γνωρίζουμε κάνα καλό anti virus για android ?
Αλλα αν το θελεις τόσο πολύ δες τις επιλογές σου στο playstore
Έχει αρκετά επώνυμαRedmi Note 8T (Willow)
Ο/H sarisa έγραψε:
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει.
έχει μια βδομάδα που το παρέλαβα αλλά έχει θεματάκια και πρέπει να φταίει η ROM.Έχω κατεβάσει ROM αλλά δεν μπορώ να τις εγκαταστήσω.
αυτόματη αναβάθμιση δεν κάνει.
Πάω στις τελίτσες να επιλέξω το αρχείο που το έχω στη εσωτερική μνήμη, δεν με αφήνει (αν κατάλαβα είναι κλειδωμένο το bootloader)
Ανοίγω την συσκευή σε recovery mode και επιλέγω την ROM που την έχω ονομάσει install.zip μου λέει corrupted file.
πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση την ROM Που κατεβάζω.
please help γιατί παρήγγειλα για την γυναίκα και το Mi4C και αν έχει θέματα, καταλαβαίνατε
please help.....
Αυτό που πρέπει να βρεις είναι το πως αλλάζει recovery στο RedmiNote2 .
Κάπου είχα διαβάσει ότι πρώτα πρέπει να βάλεις κάποιο άλλο mi recovery για να μπορείς μετά να περάσεις το twrp .
Mε το recovery που έρχεται το RedmiNote2 δεν νομίζω ότι μπορεις να κανείς πολλά πράγματα .
Δε βρίσκω όμως το τοπικ , ελπίζω ότι κάποιος θα σου δώσει λινκ και θα κανείς δουλειά.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H Xaris Skr έγραψε:
Γνωρίζουμε κάνα καλό anti virus για android ?
Έχει αρκετά επώνυμα
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@zaf_4
Σου είπα ότι το recovery θ'αλλαξει.
Θα σου'λεγα να δοκιμασεις και τη Ρομ που ανεβασα για το RN2 αλλά δε προλαβα , βλέπω ότι κατέχεις από φλασαρισματα.
Για το Mother of addblocks δεν είχα προσέξει ότι δεν υποστηρίζει 5.. και πάνω , sorry ... τότε θα βαλετε κάποια εφαρμογή .
Για τις συζητήσεις που κάνετε σχετικά με το τι μπορούμε να πειράζουν και να φτιάχνουμε το προσωπικό μας Ρομ , όλα θα τα μάθετε στον οδηγό μαγειρέματος προσωπικων custom rom που θα μπει στο topic που βάζω και τα rom που ανεβαζω.
Θα το κάνω δύο σε ένα το τοπικ και θα τα συζηταμε όλα εκεί .
Ελπίζω ότι σήμερα θ'αρχισω να γράφω για τα πρώτα μαγειρεματα.
@mixaliscy
Από αύριο θα έχεις οδηγό γι'αυτα που Ρώτας ...
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενδιαφέρον ότι αναφερεις. Οπότε αναμένουμε να διαβάσουμε. Για ποια Ρομ αναφερεσαι ακριβώς;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkzaf_4 --> Zafeira -
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Ενδιαφέρον ότι αναφερεις. Οπότε αναμένουμε να διαβάσουμε. Για ποια Ρομ αναφερεσαι ακριβώς;
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα