κανε swipe απο αριστερα προς δεξια αργα-αργα οπως σου ειπε ο φιλος πιο πανω,και μολις φτασει το δαχτυλο σου στο τελος της οθονης μην το σηκωσεις,κρατα το πατημενο μεχρι να φτασει η γκρι σκια στο τελος της οθονης.Αφου το ξεκλειδωσεις,μπες στις ρυθμισεις του twrp και απενεργοποιησε το κλειδωμα για να μην στο ξαναβγαλει.
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
απλά για να ξανα προσπαθησω πρέπει να dim η οθόνη γιατί το power buttom πιανει μόνο για ξυπνάει την οθόνη.
αλλα ακόμη γιοκ
παρατηρώ ότι το χρώμα οπως αλλάζει είναι λίγο πιο αριστερα απο εκει που είναι το δαχτυλό μου,
μην το κλεινεις,ξαναπροσπαθησε μεχρι να βγει το μισο δαχτυλο σου εξω απ την οθονη και κρατα το εκει,θα φτασει και το γκρι χρωμα σιγα-σιγα,μην ανησυχεις.
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
φτανει αλλάζουν όλα τα γραμματα "swipe to unlock" χρωμα. αλλά δεν προχωράει.
Βρε !!
Μήπως τρως τα χέρια σου από το άγχος.......... και δεν πιάνει το swipe
Από τέρμα αριστερά σε τέρμα δεξιά θα κάνεις την κίνηση.
Καθαρισε με ενα πανακι εκείνο το σημειο ώστε να πιάνει καλυτερα το δαχτυλο
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Επιτρέψτε μου μια ψιλο-off topic ερώτηση αν και είμαι σχετικά σίγουρος αλλά θέλω να τα ξεμπερδέψω γιατί έχω καιρό την απορία:
Οι roms MIUI που κυκλοφορούν χωρίζονται στις εξής:
1. Επίσημη stable (εργοστασιακή) αγγλοκινέζικη με update κάθε μήνα περίπου
2. Developer αγγλοκινέζικη με εβδομαδιαίο Update
3. Ευρωπαϊκή stable ή αλλιώς multilanguage
4. Ευρωπαϊκή developer κι αυτή multilanguage
5. Ελληνική stable
6. Ελληνική developer
To en.miui.com είναι το επίσημο φόρουμ υποστήριξης της Xiaomi;
Το xiaomi.eu είναι ανεπίσημο φόρουμ ευρωπαϊκό όπως είναι και το ελληνικό;
1. Επίσημη stable (εργοστασιακή) αγγλοκινέζικη με update κάθε μήνα περίπου >>Σωστό επι της αρχής
2. Developer αγγλοκινέζικη με εβδομαδιαίο Update>>> Σωστό
3. Ευρωπαϊκή stable ή αλλιώς multilanguage + με ελληνικά>>Σωστό
4. Ευρωπαϊκή developer κι αυτή multilanguage + με ελληνικά>>> Σωστό
5. Ελληνική stable>>> Σωστό
6. Ελληνική developer>>> Σωστό +++ 7. Global developer πολυγλωσική χωρίς ελληνικά 8. Global stable πολυγλωσική χωρίς ελληνικά
To en.miui.com είναι το επίσημο φόρουμ υποστήριξης της Xiaomi; ΝΑΙ
Το xiaomi.eu είναι ανεπίσημο επίσημο φόρουμ ευρωπαϊκό όπως είναι και το ελληνικό; ΝΑΙ
Όλα τα forums παίρνουν source από en.miui ή Xiaomi.eu
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Οκ thanks! Οι global roms μου διέφευγαν να πω την αλήθεια. Αυτές βγαίνουν επίσημα από την Xiaomi, όπως οι αγγλοκινέζικες, με προορισμό τις χώρες εκτός Κίνας που δραστηριοποιείται η εταιρία όπως πχ USA, Βραζιλία κτλ;
Λέγοντας "ανεπίσημο" δεν θέλω να υποβαθμίσω προφανώς το ελληνικό φόρουμ ή το ευρωπαϊκό απλά εννοώ ότι στο en.miui.com ισχύει το Mi account που έχουμε για σύνδεση και πιθανόν να ασχολούνται και στελέχη της Xiaomi με εκείνο το φόρουμ