Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Για να δουλέψει πρέπει οι χαρακτήρες να είναι κεφαλαίοι όλοι. Έστω και ένας να είναι μικρός τότε δεν δουλεύει.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H caeser έγραψε:
Χρήστο, αυτό δεν ήξερα... Ποιά TWRP φοράνε οι eu? Μήπως ξέρεις?
Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχουν του @michael που περάστηκε για πρώτη φορά στην 6.3.24.
Και το σίγουρο είναι ότι η multi έχει TWRP 3.0.0-0 ( το είδα στην stable 7.2.1.0 multi)
Μένει να μάθουμε ποιανού developer είναι....
Μήπως σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι;;;;;;;;;;;
Η multi 6.3.24 έχει TWRP μέσαRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Έτυχε και δούλεψε, διότι πέρασες την gtv πάνω στην eu. Χωρίς προηγούμενο πέρασμα της fastboot του φόρουμ, με το ενσωματομένο twrp. Λίγο ριψοκίνδυνο.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Καθολου ριψοκίνδυνο , δεν υπάρχει λόγος για fastboot rom.
Αν έχεις twrp η έχεις τη δυνατότητα να περάσεις twrp στη συσκευή , δεν έχεις ποτέ πρόβλημα σε φλασαρισματα Ρομ από οποιοδήποτε Miui forum.
Προσωπικά , μόλις πήρα την συσκευή , δεν έβαλα κανένα fastboot rom .
Έβαλα twrp μέσω fastboot , μετά έκανα clean install μέσω twrp και φλασαρα το custom rom που ανεβασα .
Δεν έχω λοιπόν κανένα πρόβλημα και όλα δουλεύουν ρολόι.
Έχω κάνει κάποιο λάθος δηλαδή η είμαι τυχερός και μου'κατσε ??
Ο/H NasDriver έγραψε:
Φυσικά και μπορείς αλλά υπάρχει κίνδυνος να μην κατέβει σωστά απευθείας στο κινητό.
Όταν την κατεβάσεις και πριν κάνεις εγκατάσταση ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ κάνε check md5 για να δεις ότι δεν είναι corrupted
Εγώ τσεκαρω τα Ρομ απλά με root explorer ...
Κατεβαζω το Ρομ , ανοίγω root explorer και πάω στο rom...zip , παταω πανω στο Ρομ..zip ν'ανοιξει και αν ΔΕΝ ανοίξει το Ρομ..zip είναι corrupted αν ανοίξει το Ρομ είναι μία χαρά κατεβασμένο και προχωράμε σ'εγκατασταση ..
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σήμερα γενικά μαθαίνουμε...
Πολλές καλές πληροφορίες
Από Shell μέχρι Fastboot και corrupted Ρομς -
Παιδιά το πρόβλημα που ανέφερε ο φίλος λιγες σελιδες ποιο πριν οτι το κινητό κόλλησε και αναγκάστηκε να βγάλει την μπαταρία το εχω πάθει και εγω και το έχω και εγω απο το cityshop. Επίσης εχω περάσει ελληνική ρομ με καθαρή εγκατάσταση.
-
Και στο έπαθε μετά την καθαρή εγκατάσταση?
Αν ναι που ακριβώς κόλλησε? -
Ο/H chrispre913 έγραψε:
Σας έβαλα να ψάχνετε. χαχαχα
Τι θα ελεγες να συμμετέχεις κι εσύ στην ερευνα μας ή να μας απαντήσεις γιατί συμβαίνει αυτό...
Έχω δυνατή αίσθηση του humor και αντιλαμβανομαι το πείραγμα σου... να ξερεις..
Απλά άλλος αν διάβαζε αυτή τη φράση: ''Σας έβαλα να ψάχνετε.'' ίσως να θεωρούσε ότι τον αποκαλείς ''δούλο του'' και να εκνευριζότανRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H chrispre913 έγραψε:
Σας έβαλα να ψάχνετε. χαχαχα
Τι θα ελεγες να συμμετέχεις κι εσύ στην ερευνα μας ή να μας απαντήσεις γιατί συμβαίνει αυτό...
Έχω δυνατή αίσθηση του humor και αντιλαμβανομαι το πείραγμα σου... να ξερεις..
Απλά άλλος αν διάβαζε αυτή τη φράση: ''Σας έβαλα να ψάχνετε.'' ίσως να θεωρούσε ότι τον αποκαλείς ''δούλο του'' και να εκνευριζόταν
Δεν έβαλα ερωτηματικό.... Το ειπα χαριτολογοντας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Έτυχε και δούλεψε, διότι πέρασες την gtv πάνω στην eu. Χωρίς προηγούμενο πέρασμα της fastboot του φόρουμ, με το ενσωματομένο twrp. Λίγο ριψοκίνδυνο.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Καθολου ριψοκίνδυνο , δεν υπάρχει λόγος για fastboot rom.
Αν έχεις twrp η έχεις τη δυνατότητα να περάσεις twrp στη συσκευή , δεν έχεις ποτέ πρόβλημα σε φλασαρισματα Ρομ από οποιοδήποτε Miui forum.
Προσωπικά , μόλις πήρα την συσκευή , δεν έβαλα κανένα fastboot rom .
Έβαλα twrp μέσω fastboot , μετά έκανα clean install μέσω twrp και φλασαρα το custom rom που ανεβασα .
Δεν έχω λοιπόν κανένα πρόβλημα και όλα δουλεύουν ρολόι.
Έχω κάνει κάποιο λάθος δηλαδή η είμαι τυχερός και μου'κατσε ??
Ο/H NasDriver έγραψε:
Φυσικά και μπορείς αλλά υπάρχει κίνδυνος να μην κατέβει σωστά απευθείας στο κινητό.
Όταν την κατεβάσεις και πριν κάνεις εγκατάσταση ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ κάνε check md5 για να δεις ότι δεν είναι corrupted
Εγώ τσεκαρω τα Ρομ απλά με root explorer ...
Κατεβαζω το Ρομ , ανοίγω root explorer και πάω στο rom...zip , παταω πανω στο Ρομ..zip ν'ανοιξει και αν ΔΕΝ ανοίξει το Ρομ..zip είναι corrupted αν ανοίξει το Ρομ είναι μία χαρά κατεβασμένο και προχωράμε σ'εγκατασταση ..
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φυσικά gkalen δεν χρειάζεται fastboot rom για να βάλεις την gtv. Εξάλλου και ο ένας τρόπος είναι χωρίς την χρήση της, αναφέρομαι στον οδηγό που φλασάρεις το twrp, και μετά περνάς την gtv απευθείας. Αλλά η ύπαρξη twrp είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη για το φλασάρισμα πάνω στην eu ή την en της Ελληνικής gtv, μην επικεντρώνεσαι στην fastboot rom αλλά στην ύπαρξη twrp.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
@makis1024
Μάλλον μπερδεύτηκαμε λίγο ....
Αυτό είπα εγώ , ότι αν έχουμε twrp δε φοβόμαστε τίποτα ...
Αν δεις το ποστ που εκανες , ή διατύπωση του φαίνεται σαν να λες ότι έπρεπε να είχε βάλει πρώτα το fastboot rom και μετά να προχωρήσει σε εγκατάσταση αλλού Ρομ και ότι ήταν ριψοκίνδυνο αυτό που έκανε
Πάνω σ'αυτο απαντησα .. ίσως δεν κατάλαβα καλά τι εννουσες έτσι όπως το διάβασα ..
Αν και αυτά τα Ρομ , μπορούν να εγκατασταθούν και μέσω updater , τα custom rom θέλουν οπωσδήποτε twrp
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα