Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H Mariosddd έγραψε:

Έχω ήδη twrp με μία παλιά hermes rom του 2015..

Ο/H Mariosddd έγραψε:

καλησπερα έχω την gtv 5.10.29 με twrp..πρέπει να κάνω καθαρή εγκατάσταση για να βάλω stable 7.2?? Αν ναι,πως;είναι εύκολο;

Επίσης δεν δουλεύει καλά το μπάσο στο αριστερό ακουστικό (όχι μόνο το μπάσο αλλά γενικά ο ήχος είναι αδύναμος) δοκίμασα τα ακουστικά σε άλλο κινητό δουλεύουν τέλεια, έβαλα αλλά 2 ζευγάρια τα ίδια,έχει κάνεις κάποια λύση; Είναι θέμα software 99% είμαι ηχολήπτης και χρειαζαι να τσεκαρω την πρόοδο της μίξης από in ear και έχω θέμα.. Φύσηξα δεν έχει σκόνη δεν έχει τίποτα.. Ευχαριστώγ

Γράψε μας ακριβώς την έκδοση MIUI
      Ρυθμίσεις>> Σχετικά με το τηλέφωνο>> Έκδοση MIUI

Αν και σε πρωινό post που έκανες αναφέρεις ότι εχεις την 5.10.29... ισχύει;
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ακριβώς εχβ την 5.10.29 φίλε..τι μπορώ να κάνω για να περάσω την stable 7.2? Για την ακρίβεια με νοιάζει πιο πολύ η αυτονομία πια προτείνεται; Πρέπει να αλλάξω Ρομ όπως και δηποτε αυτό το πρόβλημα με το imbalance που έχω με τρελενει και δε θέλω να αλλάξω από xiaomi σε άλλη μάρκα όλο και κάποια λύση θα υπάρχει; :/
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Mariosddd έγραψε:

Ακριβώς εχβ την 5.10.29 φίλε..τι μπορώ να κάνω για να περάσω την stable 7.2? Για την ακρίβεια με νοιάζει πιο πολύ η αυτονομία πια προτείνεται; Πρέπει να αλλάξω Ρομ όπως και δηποτε αυτό το πρόβλημα με το imbalance που έχω με τρελενει και δε θέλω να αλλάξω από xiaomi σε άλλη μάρκα όλο και κάποια λύση θα υπάρχει;
      Σου απάντησα στο ποστ 5465 :D
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • καλημερα παίδες ! Όταν έχω ανοιχτό το wifi ή τα δεδομένα κινητού και πάω να καλεσω έναν αριθμό μου βγάζει αυτό , γνωρίζεται γιατί?
      Images
      • Screenshot_2016-04-04-20-57-20_com.android.phone.jpg

16,44 kB, 450×800, viewed 120 times
    • Ο/H Xaris Skr έγραψε:

καλημερα παίδες ! Όταν έχω ανοιχτό το wifi ή τα δεδομένα κινητού και πάω να καλεσω έναν αριθμό μου βγάζει αυτό , γνωρίζεται γιατί?
      Τικάρησε το "να μην ερωτηθώ ξανά" και απάντησε "Χρήση της κανονικής SIM".
    • Γεια χαρα σε ολους...αγορασα το NOTE 2/PRIME απο Vickmall περιπου πριν 6 μηνες και απο την αρχη αντιμετωπιζω ενα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ προβλημα με το σημα..ειναι λιγα τα σημεια που βρησκει καλο σημα και ειδικα σε χωρους οπως η δουλεια μου(Μαραθωνας-τσεκαρισμενο παρολαυτα αρκετες κιολασ φορες με αρκετους συναδερφους που επισης εχουν την Vodafone ως παροχο,το δικο μου νεκρα ενω αυτοι καμπανα!)και πολλα αλλα μερη περισσοτερο στην Αθηνα οπου και μενω αλλα και στην επαρχια οπου κι εκει συνεχιζει να το εμφανιζει με τις ιδιες διαφορες σε σχεση με τους αλλους Vodafonistes που το εχω συγκρινει.Εχω ηδη δωσει αρκετο χρονο με τις διαφορες αλλαγες των rom που εχω κανει(αυτη την στιγμη εχω περασει την 6.3.3 Developer εδω και ενα περιπου μηνα αλλα και παλι καμια διαφορα)μεσω ενος φιλου που κατι σκαμπαζει απο αυτες τις διαδικασιες γιατι εγω δεν,αλλα η υπομονη μου φτανει στο τελος της.Οι γνωστες δωστε τα φωτα σας μηπως και δω λιγο σημα και δεν παει ακλαφτο μιας που κατα τα αλλα αξιζει τα λεφτα του.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nikourkou έγραψε:

Γεια χαρα σε ολους...αγορασα το NOTE 2/PRIME απο Vickmall περιπου πριν 6 μηνες και απο την αρχη αντιμετωπιζω ενα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ προβλημα με το σημα..ειναι λιγα τα σημεια που βρησκει καλο σημα και ειδικα σε χωρους οπως η δουλεια μου(Μαραθωνας-τσεκαρισμενο παρολαυτα αρκετες κιολασ φορες με αρκετους συναδερφους που επισης εχουν την Vodafone ως παροχο,το δικο μου νεκρα ενω αυτοι καμπανα!)και πολλα αλλα μερη περισσοτερο στην Αθηνα οπου και μενω αλλα και στην επαρχια οπου κι εκει συνεχιζει να το εμφανιζει με τις ιδιες διαφορες σε σχεση με τους αλλους Vodafonistes που το εχω συγκρινει.Εχω ηδη δωσει αρκετο χρονο με τις διαφορες αλλαγες των rom που εχω κανει(αυτη την στιγμη εχω περασει την 6.3.3 Developer εδω και ενα περιπου μηνα αλλα και παλι καμια διαφορα)μεσω ενος φιλου που κατι σκαμπαζει απο αυτες τις διαδικασιες γιατι εγω δεν,αλλα η υπομονη μου φτανει στο τελος της.Οι γνωστες δωστε τα φωτα σας μηπως και δω λιγο σημα και δεν παει ακλαφτο μιας που κατα τα αλλα αξιζει τα λεφτα του.
      Ελληνική ή άλλη ρομ? Dev ή stable!? Είναι σε θήκη με μέταλλο?
    • Ο/H nikourkou έγραψε:

Γεια χαρα σε ολους...αγορασα το NOTE 2/PRIME απο Vickmall περιπου πριν 6 μηνες και απο την αρχη αντιμετωπιζω ενα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ προβλημα με το σημα..ειναι λιγα τα σημεια που βρησκει καλο σημα και ειδικα σε χωρους οπως η δουλεια μου(Μαραθωνας-τσεκαρισμενο παρολαυτα αρκετες κιολασ φορες με αρκετους συναδερφους που επισης εχουν την Vodafone ως παροχο,το δικο μου νεκρα ενω αυτοι καμπανα!)και πολλα αλλα μερη περισσοτερο στην Αθηνα οπου και μενω αλλα και στην επαρχια οπου κι εκει συνεχιζει να το εμφανιζει με τις ιδιες διαφορες σε σχεση με τους αλλους Vodafonistes που το εχω συγκρινει.Εχω ηδη δωσει αρκετο χρονο με τις διαφορες αλλαγες των rom που εχω κανει(αυτη την στιγμη εχω περασει την 6.3.3 Developer εδω και ενα περιπου μηνα αλλα και παλι καμια διαφορα)μεσω ενος φιλου που κατι σκαμπαζει απο αυτες τις διαδικασιες γιατι εγω δεν,αλλα η υπομονη μου φτανει στο τελος της.Οι γνωστες δωστε τα φωτα σας μηπως και δω λιγο σημα και δεν παει ακλαφτο μιας που κατα τα αλλα αξιζει τα λεφτα του.
      το πιο πιθανό είναι να μην πατάει καλά το καλώδιο που συνδέει το μικρόφωνο με την κεραία τού κινητού.
      μήπως δεν σε ακούνε και καλά όταν μιλάς ?
    • Ο/H nikourkou έγραψε:

Αν δεν υπάρχει θέμα με το καλώδιο όπως λέει ο φίλος κάνε και μια καθαρή εγκατάσταση σύμφωνα με τους οδηγούς του φόρουμ. Και δοκίμασε να αλλάξεις σιμ. Το δικό μου πάντως έχει εξαιρετική λήψη σήματος.
    • Ελληνική ή άλλη ρομ? Dev ή stable!? Είναι σε θήκη με μέταλλο?

Ελληνικη Dev εξαρχης το εχω στην πλαστικη που εδεινε δωρο το Vickmall!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H Xaris Skr έγραψε:

καλημερα παίδες ! Όταν έχω ανοιχτό το wifi ή τα δεδομένα κινητού και πάω να καλεσω έναν αριθμό μου βγάζει αυτό , γνωρίζεται γιατί?
      Τικάρησε το "να μην ερωτηθώ ξανά" και απάντησε "Χρήση της κανονικής SIM".
      ευχαριστω ! :) δεν το είχα σκεφτεί καν :Ρ