Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Εδω και καποιο καιρο εχω ενα προβλημα με τη φορτιση. Μερικες φορες, οχι παντα οταν το βαζω για φορτιση δεν αναβει το πρασινο led, ενδειξη οτι φορτιζει ουτε το κεραυνος διπλα απο το εικονιδιο της μπαταριας. Αν το κλεισω το κινητο, τοτε δειχνει οτι φορτιζει κανονικα. Και οταν το ξανανοιξω φαινεται επισης οτι φορτιζει. Αρα δεν ειναι θεμα καλωδιου ή υποδοχης.
      Πιστευτε ειναι καποιο bug?
    • Ο/H coolatos έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H spdiv έγραψε:

Ακριβως ιδια θεματα εχουν και τα 2 note2 το δικο μου αγορασμενο μεσα σεπτεμβρη και του φιλου τελη δεκεμβρη απο vickmall και τα δυο ,μονο διαφορετικες ρομ εχουν εγω εχω την ελληνικη stable ενω του φιλου εχει ευρωπαικη developer ,αν και δεν νομιζω να πεζει ρολο αυτο,απλα θα μαθω να ζω με αυτο .....

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Μήπως να βρεις κάποιον με ίδια ρομ (ελληνική stable και ποια έκδοση) να κάνεις σύγκριση ?Και ίδιο θέμα φυσικά... :)
      Καλημέρα, πριν περιπου 15 μερες ειχα αναφερει το προβλημα με την διαφορα λευκου στην οθονη, αντιγράφω:

"Στο περίεργο τώρα, στο νέο prime που πήρα για τον φίλο, η οθόνη είναι πολύ πιο «κιτρινισμένη» σαν η θερμοκρασία χρώματος να είναι καρα-θερμή! Καμιά ρύθμιση δεν αλλάζει σημαντικά κάτι… Αν και η διαφορά μεταξύ των δύο οθονών «βγάζει μάτι», εάν κανείς δεν δει άλλο θα θεωρήσει ότι είναι ΟΚ. Τι λέτε να παίζει?"

Και οι 2 συσκευές απο Gearbest, η μια τον Ιανουαριο και η αλλη Μαρτιο, Prime με ιδιες rom (stable 7.2.1.0 GR) και ιδιο θεμα!
      Λοιπον αλλη παρτίδα ή καποιο ελάτωμα ?
      Πάντως σε συγκριση η πιο "λευκη" οθονη σε εμενα τουλαχιστον ειναι καλυτερη...
      Αρεγε, απο τους φιλους εδω, ποιοι εχουν "λευκή" και ποιοι "κιτρινισμένη" οθονη, και αν δεν ετυχε να τις συκρίνουν, ξερουν τι εχουν??
      Η διαφορά τους πάντως ΔΕΝ περνά απαρατήρητη με τιποτα!!!
      Πεδίον δόξης λαμπρόν!

Εγω παντως εχω χλωμη οθονη αλλαξα και ρομ και παλι τιποτα ειναι διαφορετικη παρτιδα οπως ειπε καποιος πριν λιγες μερες ,συμφωνω η διαφορα ειναι τεραστια ,και φυσικα επιρεαζει και τα χρωματα ,οτι εφαρμοφη να ανοιξω και στα 2 κινητα που ειναι ιδια εχει διαφορα στον χρωματισμο,σορρυ αλλα εδω τρωει ακυρο η χιαομη

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Αυτό με την υπόλευκη οθόνη, συναντιέται μάλλον στις τελευταίες παρτίδες. Το δικό μου που το έχω από τον Αυγουστο του 2015 είναι πιο λευκή. Αλλά τα μοντέλα που βλέπω από γνωστούς και τα πήραν πρόσφατα, έχουν αυτή τη "χλομάδα".
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H yansta έγραψε:

Μερικες φορες, οχι παντα οταν το βαζω για φορτιση δεν αναβει το πρασινο led, ενδειξη οτι φορτιζει ουτε το κεραυνος διπλα απο το εικονιδιο της μπαταριας. Αν το κλεισω το κινητο, τοτε δειχνει οτι φορτιζει κανονικα. Και οταν το ξανανοιξω φαινεται επισης οτι φορτιζει. Αρα δεν ειναι θεμα καλωδιου ή υποδοχης.
      Πιστευτε ειναι καποιο bug?
      Αν θεωρήσουμε ότι είναι bug πήγαινε κάνε ένα wipe cache & dalvik cache για αρχή
      2ο πες μας τι Ρομ φοράς και πως την έβαλες

3ο υπάρχει και η επιλογή του upgrade αν είσαι με developer ή factory reset αν είσαι με stabel

4ο θα σου συνιστούσα πριν κάνεις το 2ο σκέλος του 3ου να δούμε αν παίζει και κάτι άλλο εκτός bug από απόψεις των πιο ειδικών

Άρα κάνε το πρώτο βήμα
      Κάνε το 2ο
      Αν έχεις dev πας για το 3ο
      Αν όχι περιμένεις το 4ο
    • Να ξεκαθαρίσω μια απορία, όταν κάνουμε wipe cache & dalvik cache με twrp, χάνουμε δεδομένα, επαφές , εφαρμογές κλπ ή όχι

• Ευχαριστώ πολύ, απλά καθαρίζει το σύστημα να υποθέσω

• Διαφήμιση
    • Ναι, άλλωστε και στις αναβαθμίσεις στο script που τρέχει μέσα από το σύστημα, γίνονται και τα δύο wipes. Και μετά ακολουθεί η αναβάθμιση.

• Ο/H MANVLIS έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ, απλά καθαρίζει το σύστημα να υποθέσω
      Καθαρίζει μια μνήμη που εμείς δεν την βλέπουμε

Μια μνήμη που αποθυκεύει τις κινήσεις μας ώστε μετά να τις κάνει πιο γρήγορα το κινητό (πάνω κάτω)
    • Άρα δε σημαίνει απαραίτητα ότι αν δεν το κάνουμε, μετά από καιρό θα βαραίνει το τηλέφωνο. Αφού κρατάει στη μνήμη πράγματα θα γίνεται πιο γρήγορο

• Στην ουσία είναι ένας καθαρισμός επιφανειακός, που πολλές φορές λύνει διάφορα προβλήματα, όσες φορές αναφέρθηκε δυσλειτουργία είναι διότι, τικαρίστηκε εκ παραδρομής άλλο κουτάκι.

• Διαφήμιση
    • Ο/H MANVLIS έγραψε:

Άρα δε σημαίνει απαραίτητα ότι αν δεν το κάνουμε, μετά από καιρό θα βαραίνει το τηλέφωνο. Αφού κρατάει στη μνήμη πράγματα θα γίνεται πιο γρήγορο
      Ναι αλλά κάποτε όταν πας στον καθαρισμό βλέπεις ότι αυτά τα τίποτα αγγίζουν GB + !!! κάποτε (αναλόγως στον κάθε χρήστη φυσικά)

Άρα αρχίζει να βαραίνει το κινητό και να σου το lagάρει

Γενικά χρειάζεται ο καθαρισμός τους κάθε τόσο... Όχι όμως συνέχεια. Εξάλλου αν χρειαζόταν καθημερινά θα ήταν εκεί μπροστά μας