Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Κατ αρχήν ευχαριστώ απαντες που δεν πρόλαβαν να σας πω. 2 ον έχω 3 παιδιά και τρέχω σαν το βεγγο συν ότι τώρα πάω δουλειά ενώ ταυτόχρονα προσπαθώ να ξεμπλεξω και τα μπούνια μου. Φορτιζω το εργαλείο και θα ξαναμπω το πρωί. Ευχαριστώ και πάλι.

Υ.γ. Δεν ξανά χρειάζεται φλασαρισμα σωστά; Τι είναι stable και τι ή άλλη; Μπορεί κάποιος να γράψει ακριβώς τα βήματα να τα κάνω το πρωί και τι να κατεβασω;
    • Δεν ξαναχρειάζεται φλασάρισμα με την έννοια που φλασαρίσματος που έκανες, τώρα όλα είναι αυτοματοποιμένα. Dev. = δοκιμαστική που ανά επτά ημέρες περίπου, βγαίνει αναβάθμιση. Stable=σταθερή βγαίνει σε πιο αραία διαστήματα μπορεί να πάρει και δύο με τρείς μήνες και είναι η ενσωμάτωση όσων έχουν δοκιμαστεί στις dev.
      Εγώ σου προτείνω stable για να ξεμπλέκεις και εσύ και εμείς για μεγαλύτερα διαστήματα από αναβαθμίσεις.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Ο/H Angelatsakas έγραψε:

ατ αρχήν ευχαριστώ απαντες που δεν πρόλαβαν να σας πω. 2 ον έχω 3 παιδιά και τρέχω σαν το βεγγο συν ότι τώρα πάω δουλειά ενώ ταυτόχρονα προσπαθώ να ξεμπλεξω και τα μπούνια μου. Φορτιζω το εργαλείο και θα ξαναμπω το πρωί. Ευχαριστώ και πάλι.

Υ.γ. Δεν ξανά χρειάζεται φλασαρισμα σωστά; Τι είναι stable και τι ή άλλη; Μπορεί κάποιος να γράψει ακριβώς τα βήματα να τα κάνω το πρωί και τι να κατεβασω;
      Αύριο που θα δοκιμάσεις πάλι να μπεις στο TWRP θα κάνεις αυτό εδώ ώστε να μην σου κλειδώνει η οθονη στο TWRP >>>>>>> TWRP tips
      Αυτή τη στιγμή έχεις τελειώσει το πρώτο μερος του οδηγου που είναι να βάλεις την fastboot του φορουμ μας.
      Όταν θα κάνεις το TWRP Tips θα συνδέσεις το κινητο με το pc και μπορείς να μεταφέρεις με το καλωδιο usb την ROM που κατεβασε απο το pc σου στον εσωτερικο χώρο του κινητού σου με αντιγραφή επικολληση.
      απο εκει και περα ακολουθείς τον οδηγο πάλι ...Install την ROM και τελειωσεις
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Διαφήμιση
    • Eνα update κι απο εμενα
      Το τηλεφωνο μετα το περασμα της τελευταις developer με τον τροπο που εγραψε ο gr makedon με spflash tool το κινητο εστρωσε. Βελτιωθηκε η μπαταρια του
      Ευχαριστω @pechr
    • Ο/H yansta έγραψε:

Το τηλεφωνο μετα το περασμα της τελευταις developer με τον τροπο που εγραψε ο gr makedon με spflash tool το κινητο εστρωσε.
      είτε τρέξεις την fastboot ROM μέσω του miflash είτε μεσω του spflash tools θα έχει ακριβώς το ίδιο αποτελεσμα.
      Εγω λόγω του ότι είχα κινητά παλαιοτερα με ΜΤΚ επεξεργαστές (όχι xiaomi) είμαι πιο εξοικειωμένος στο spflash tools.
      Redmi Note 8T (Willow)
    • Μου φανηκε οτι καθαριζει καλυτερα το τηλεφωνο, αλλα αφου λες εσυ, ετσι ειναι.
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Θα πατήσεις Επαφές. Μετά θα πας στις ρυθμίσεις τους, πατώντας ή μια φορά ή παρατεταμένα το κάτω αριστερό κουμπί του τηλεφώνου με τις 3 γραμμουλες (ανάλογα πώς το έχεις ρυθμίσει).
      Μέσα από τις ρυθμίσεις επαφών επιλέγεις: Προβολή προτιμήσεων - Διαμόρφωση λίστας επαφών και μέσα από τον κατάλογο των επαφών για εμφάνιση που θα εμφανιστεί, θα επιλέξεις τον λογαριασμό από τον οποίο θες να εμφανίζονται οι επαφές στον τηλεφωνικό κατάλογό σου. :)
      Ευχαριστώ πολύ.
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά έχω πρόβλημα με τη ραμ, είμαι με την τελευταία ελληνική dev 6.4.7 που έβαλα με καθαρή εγκατασταση, με wipe internal και system. Το κινητό συμπεριφέρεται σα να έχει 1gb ram, κλείνει όλες τις εφαρμογές, έχει ελεύθερη μετά από καθαρισμό 500MB, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι κλείνει τις εφαρμογές (και ΔΕΝ κάνουν γρηγορότερα να ανοίξουν, για να σας προλάβω). Η χρήση που του κάνω είναι η εξής, μετά από restart αν χρησιμοποιώ chrome, Viber και Skype εναλλάξ, αυτές δεν κλείνουν. Αν όμως στη διάρκεια της μέρας ανοιξω τηλεκοντρόλ (το κλείσω), μουσική ή ράδιο ή Spotify (το κλείσω), εφαρμογή tracking, revolut (την κλείσω), yi home app (το κλείσω) και μετα δουλεψω chrome, Viber, Skype τότε αυτά θα κλείνουν ακόμα και στην επόμενη ή μεθεπόμενη αλλαγή.
      Το ότι τις κλείνω το αναφέρω για να δείξω ότι παρ'όλα αυτά κάτι μένει, χωρίς όμως να εξυπηρετεί αυτή η δεσμευμένη ραμ για επόμενη χρήση της εφαρμογής.
      Το αποκορύφωμα είναι ότι σήμερα που άκουγα spotify, με κλειστη οθόνη και αυτό έκλεισε!
      Παράλληλα έχω κλειδωμένα το adaway και mikey.
      Αν αυτά ακούγονται φυσιολογικά, τότε βαζω αγγελία αύριο. Δε θα ήθελα να πάω σε κάτι άλλο από Xiaomi..
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • @flowin_through Δεν ξέρω, περίεργα μου ακούγεται, ξαναπέρνα την ίδια ρομ από πάνω με τα wipes και βλέπεις.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H tamtam έγραψε:

καιρου ειχα γραψει οτι με τις τελευταιες dev που εβαζα μεχρι την 6,3,3 καποιες φορες δεν ανοιγε το πληκτρολογιο,
      Γεια σου @tamtam σε χασαμε... !!Πότε δεν σου ανοιγει το πληκτρολογιο;
      Στις σελίδες ιντερνετ;
      σε sms;;
      Περιέγραψε μας..
      Επίσης μπορεις να βάλεις την καινουργια stable 7.2.3.0 και να δεις αν υπαρχει διαφορα...
      χρηστακο ειχα τρεξιμο
      οπου χρειαστει πληκτρολογιο μηνυματα ιντερνετ επαφες παντου, μου το εκαναν και οι παλιες ρομ για αυτο ρωτω μην τυχον ειναι κατι αλλο
      η stable εχουν το καινουριο twrp με τα ελληνικα? γιατι μπηκα να κανω wipe και δε βρηκα ελληνικα αλλες γλωσσες βρηκα, η μηπως δεν ειχε περαστει στην 7.2.1?
      τωρα κατεβαζω την 7.3.3, αυτη μεσα απο twrp να την κανω?
      there is two kind of people
      these who likes me and the rest who can go to hell...!!!
    • Ο/H tamtam έγραψε:

κατεβαζω την 7.3.3, αυτη μεσα απο twrp να την κανω?
      Εγώ προτείνω πάντα να γινονται τα install μεσα απο το TWRP ;)
      Κάνε και τα wipes (cache & dalvik cache) πριν το Install και τελειωσες...
      Μετά παρατηρησε αν σου κάνει ακομη αυτο το πρόβλημα με το πληκτρολογιο... :)
      Redmi Note 8T (Willow)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Angelatsakas έγραψε:

παρατηρησα τωρα κατι. Το νεο τηλεφωνο που μου στειλαν τωρα δεν ειναι σαν το δικο μου. εχει στο κουτι ενα αυτοκολλητο 4GLTE και λεει China Mobile. Το δικο μου στα χαρακτηριστικα ειναι FDD-LTE. Τι γινεται? εκανα μ@λ@κια?
      εχω την εντύπωση πως είναι η κινεζικη version .λογικά είναι TD FDD και έχει να κάνει με τις μπάντες 4G.Το δικό σου είναι FDD αλλά δουλεύουν και τα δύο κανονικά στην Ελλάδα